Crash5936 Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Tak to vypada ze uz mame potvrzen dalsi MGS titul i na PSP (po tom soku na xboxu, ze :blink: ) http://psp.ign.com/articles/989/989088p1.html Ted uz jen cekame na dalsi informace. Doufame, ze Kojima-sama nezkazi predchozim dilum cest :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 právě oficiálně oznámeno na E3.. gameplay vypadá parádně :) jedná se o sequel k MGS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 vypadá to uplne super, lepsi nez jsem cekal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crash5936 Odesláno Červen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Tak jsem taky sledoval E3. Nevite jak me potesil Kojima, kdyz mluvil japonsky celou dobu, zachoval si dustojnost a anglickou vetu nechal jako tresnicku na dortu :-) A hlavne "box humour" na konci traileru me vazne dostal :-) Nemuzu se dockat. Tohle budu mit predobjednany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubidos Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Uplně všechny metal gear tituly jsou uplně nejvic,jen se trochu nezadařilo s oběma acidama ,ale jinak bomba,jediná serka , kterou hraju pořad dokola a to čekání bude asi nekonečný...:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 fakt, se těším na další MGS to bude bomba další díl na PSP,jinak ty gameplay vypadají dobře teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 nový trailer (na 4 části) http://www.gametrailers.com/video/gc-09-mgs-peace/54464 nemá to chybu ale už bych opravdu chtěl docela vysvětlit co má znamenat těch několik snaků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 hmm zajimave Co-Operace v PSP hre...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Tak tak, ten co-op vypadá dobře, akorát sehnat někoho kdo to bude taky hrát s tim jak všichni PSPčkaři se kterejma se vídám denně hrajou samý píčoviny... Btw všimli jste si v traileru jak byl zamaskovanej v tý trávě? S tím oblečením... Já si ani nevšiml že tam je dokud se nezvedl... :D Že by MGS3 systém? jedná se o sequel k MGS3 Spíš k Portable Ops (kterej byl opravdu po MGS3, abych zase úplně nemátl :D) Převzetí nápadu Gena vytvořit Outer Haven pro vojáky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Btw všimli jste si v traileru jak byl zamaskovanej v tý trávě? S tím oblečením... Já si ani nevšiml že tam je dokud se nezvedl... :D Že by MGS3 systém? jo poprvý jsem taky čuměl odkud se vzal :D ale jak tak koukám ted znova na ten trailer tak by mě zajimalo jestli tam vubec bude single že bude člověk chodit sám,protože zatim ukazujou všechno dělaný minimálně pro dva hráče,jestli tam člověk prostě bude uplně sám nebo s nim bude nějaký počítačově ovládaný snake 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 podle me to bude jako u RE5...partner ovladany pc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 doufám že to nedopadne jako Portebl Ops + který neměl vůbec me sympatie ale tomuhle koni fandím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crash5936 Odesláno Září 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Tak to vypada, ze tu mame demo! OOooo, anoooo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Bohužel potřebuje 6.0 fw... A myslim že je japonsky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 NexusWright: oficialne ano, ale funguje i na 5.50 GEN-B, navod je tady na foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hctjstbk Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=67662 - Download i návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 to si děláte pr.el že to nepude na cfw 5.03 nejlepší hra a stějně mi nepude na psp 3000 :cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 zatim jsem hrál jen tutoriál a běhal jsem po pláží,ale ta grafika hlavně na tý pláži prostě perfekt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Udělal jsem všechno podle navodu jak to rozjet na cfw ,ale porad me to nejde uz sem to zkousel nekolikrat:?.pise me to game cannot be started xxxxx.Nevite co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 ta hra už vyšla :D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 myslím to demo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 aha počkám na plnou verzi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 a kdy vyjde full verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 praveze az za rok.Tak si chci zahrat aspon to demo.Nevi nekdo co stim teda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 tak jsem ho rozjel......a grafika je fakt pecka (DEMO) fritol16:jestli mas 5.50 gen-b a udělaš to podle toho navodu tak to pude... Návod, jak hru spustit na CFW 5.50GEN-B2: * Nutnost mít PSP s CFW 5.50GenB * Zapnem Recovery Menu (R podržíme při zapnutí PSP) * V menu do Configuration, Use version.txt povolíme a vrátíme se Back * Vjedem do Advanced, připojíme USB a zapnem Toggle flash0 * F0:/VSH/etc - Zde najedeme v počítači, kliknem pravým na version.txt a odstraníme "Pouze pro čtení" * Otevřeme version.txt a nakopírujeme zde text: Zde je text, kterí musí mít v textovém souboru: release:5.55: build:3230,0,3,1,0:builder@vsh-build6 system:52556@release_555,0×05050510: vsh6434@release_555,v52629@release_555,20090608: target:1:WorldWide Poté nakopírujeme Demo do PSP/GAME/ a hrajeme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.