xRay Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Famitsu dává 40/40 každý druhý !@#$%... Co ja vim tak Famitsu doposud dala pouze 11 oceneni 40/40... Na gametrailers se to probiralo jak vysla Beyonetta, ktera prave taky dostala 40/40... Edit: Tady je to video kde to probiraji: http://www.gametrailers.com/video/skirmish-51-epicbattlecry/58503 od 26. minuty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Tak, PSM3 MAgazín již zrecenzoval Peace Walker , více info ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 18.6 do výjde pro evropu, jinak Americká verze výjde 8.6 .2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Jojó, novinka, tyhlety release dates :dozey: ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Jinak už je ke stažení eur verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 spolier spoiler warning zdravim jak udělat tu misi s c4 dal jsem jí vytvořit ale další mise nejdou takže ji nemůžou dodělat už to někdo projel poradíte jde o misi jak se má zničit ta barikáda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venan Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Nemáte někdo pls save za první misí ??? po první misi je video a v něm se mi to dycky sekne ( video nejde přeskočit ), byl bych moc vděčnej !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoNyX1468624327 Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 Můžu poslat save, kdy zrovna budu bojovat s Chrystalis, což je asi tak 10 mise (?) možná i víc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venan Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 a nevíš jestli se nějak dají zpětně projít aji ty předešlý mise ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakahoš Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 pokud se ti to seka tak se ti to bude sekat porad ja sem to spravil nejakym programem ktery před hraním zapneš a neseka se to vubec ,ja bych potřeboval vědet jestli je nejaka zbran kterou bych unestl nepřatele i z dálky nemožu na to příd (a to sem přehral story,a teď plním mise a ty bitvy) řekl bych že je protože mam naboje z nazvel bazuky a za tim je napsane fulton recorvery což je to unašení ,nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 rakahoš: hele když jsi dohrál řekni kde jsi našel toho oranžovýho vojáka s tou kartou nemůžu ho najít všude jenom zelení vojáci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 rakahoš: hele když jsi dohrál řekni kde jsi našel toho oranžovýho vojáka s tou kartou nemůžu ho najít všude jenom zelení vojáci. Myslim ze jeho pozicia je vzdy nahodna. jednoducho prezri kazducky kut a raz ho najdes :) ja som ho mal v lokacii juzne od lokacie kde bol boj s helikopterou. Inac skusal uz niekto tie Monster Hunter questy? ja mam zatial odomknuty len ten prvy ale kokos na tu priseru treba asi tak pat rakiet aby jej to ubralo aspon jednu palicku z HP :)) a do toho tam skacu este tie male dinosaury.. skoda ze nemam s kym zahrat coop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundrata12 Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Mmm nevypada to spatne snad nesklame jeho predchudci byli dobri ,D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 a nevíš jestli se nějak dají zpětně projít aji ty předešlý mise ??? No přece když v menu najedeš vlevo do mission selector, tak tam si můžeš vybírat ze všech misí. Jinak nevim jestli to všichni víte, ale přišel jsem na to až teď. Když se snake nehýbe tak se pomalu léčí a pokud ležíte je léčení rychlejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 pokud se ti to seka tak se ti to bude sekat porad ja sem to spravil nejakym programem ktery před hraním zapneš a neseka se to vubec ,ja bych potřeboval vědet jestli je nejaka zbran kterou bych unestl nepřatele i z dálky nemožu na to příd (a to sem přehral story,a teď plním mise a ty bitvy) řekl bych že je protože mam naboje z nazvel bazuky a za tim je napsane fulton recorvery což je to unašení ,nevíte někdo? ano existuje bazuka c.gustav (fulton recovery) to znamena ze vsetko co zasiahnes ti odnesie vrtulnik. Inac akurat som porazil peace walkera a je to totalna pecka. odporucam kazdemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Nevíte jak nabrat toho Kojimu? Když ho najdu v tom náklaďáku v cutscenes tak se ke mě nepřidá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 ku mne sa pridal tak neviem v com moze byt problem. normalne som ho nasiel v trucku c. 63824 a pridal sa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 A ty si ho našel hned napoprvý? Já totiž když jsem hrál tu misi poprvý tak jsem neprohledával všechny auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 ked som hral prvykrat tu misiu tak vtedy som ho nasiel. isiel som po jednom a nahodou som ho nasiel. mozno ho treba najst ked hras tu misiu prvy krat a nie na druhy treti krat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Kdo mi poradí jak zlikvidovat tank? Buď mi dojdou náboje nebo život :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Kdo mi poradí jak zlikvidovat tank? Buď mi dojdou náboje nebo život :-D Tak divej, oboji lze vyresit jednou vecickou... A ta je - Support Supply Marker, nachazi se v polozce placeable weapons a je uplne dole... A dela to, ze po polozeni na zem v misi a naslednim zmacknuti samotneho R vyvola helikopteru, ktera ti shodi na to misto zasoby (municni a recovery)... Pokud tu vec tam jeste nemas tak od myslim, ze od 9lvl R&D teamu se ti zprisupni. Postupem casu se ti vyvine stejna vecicka, ale hazeci (snad nejnutnejsi item pri bojich s bossy). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Tak divej, oboji lze vyresit jednou vecickou... A ta je - Support Supply Marker, nachazi se v polozce placeable weapons a je uplne dole... A dela to, ze po polozeni na zem v misi a naslednim zmacknuti samotneho R vyvola helikopteru, ktera ti shodi na to misto zasoby (municni a recovery)... Pokud tu vec tam jeste nemas tak od myslim, ze od 9lvl R&D teamu se ti zprisupni. Postupem casu se ti vyvine stejna vecicka, ale hazeci (snad nejnutnejsi item pri bojich s bossy). Problém je ten, že ho ještě nemám. Takže musím nějak nahrabat body, aby se mi zpřístupnil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karez Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Nazdar.Ako sa zvyšuje rank na zbraniach?A aké zbrane odporúčate na posledný boj s metal gearom? Ďíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Měl bych jednu blbou otázku.Jak jdou díly MGS po sobě?chtěl bych si je zahrát popořadě tak ať nezačnu posledním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.