Gh0sT-1nF Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Potřebuju poradit jak mám zapojit kablíky do jedné z desek IO, co se skrývá uvnitř subwooferu - GENIUS SW-HF 5.1 5000 Je to ta co je tady - viz. obrázek Nejlepší by byla fotka kde bych viděl na kontakty co sou na tý desce a podle toho bych to zapojil. Thx a Credity neminou ... předem Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Tady o tom mas snad vse, vsetne schemat. http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=22138 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Červen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Díky, ale tohle už sem našel a je mi to k ničemu :( potřebuju fotku/obrázek kde to je dobře vidět kam jakej drát/kablík patří :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Promin ale - moc sanci nedavam, ze najdes zde, mezi prevazne mladsimi, nekoho na foru, kdo by to chtel/umel rozebirat.. Proto ti doporucim, zkus napsat tomu uzivateli "trodas" na tom foru svethardware. Ten urcite bude vedet/mit fotky/nebude problem to vyfotit :) Samozrejme doufam, ze ti nekdo pomuze i zde, jen bych na to nevsazel a nedavam tomu moc realnou sanci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Červen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 No já měl fotky upnutý v jednom topicu, ale zaboha to nemůžu najít a v profilu taky žádný upnutý obrázky nemám a měly tam být ... :( skusim napsat tomu chlápkovy a jestli se to nějak pořeší ... PS: Jestli někdo má ty repráky tak pls skuste mi udělat fotku jak to je zapojený :) díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Červen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 LOCK ... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.