Gh0sT-1nF Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2009 Potřebuju poradit jak mám zapojit kablíky do jedné z desek IO, co se skrývá uvnitř subwooferu - GENIUS SW-HF 5.1 5000 Je to ta co je tady - viz. obrázek Nejlepší by byla fotka kde bych viděl na kontakty co sou na tý desce a podle toho bych to zapojil. Thx a Credity neminou ... předem Díky Citovat
Anonymous_ Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2009 Tady o tom mas snad vse, vsetne schemat. http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=22138 Citovat
Gh0sT-1nF Odesláno Červen 2, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červen 2, 2009 Díky, ale tohle už sem našel a je mi to k ničemu :( potřebuju fotku/obrázek kde to je dobře vidět kam jakej drát/kablík patří :) Citovat
Anonymous_ Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2009 Promin ale - moc sanci nedavam, ze najdes zde, mezi prevazne mladsimi, nekoho na foru, kdo by to chtel/umel rozebirat.. Proto ti doporucim, zkus napsat tomu uzivateli "trodas" na tom foru svethardware. Ten urcite bude vedet/mit fotky/nebude problem to vyfotit :) Samozrejme doufam, ze ti nekdo pomuze i zde, jen bych na to nevsazel a nedavam tomu moc realnou sanci. Citovat
Gh0sT-1nF Odesláno Červen 2, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červen 2, 2009 No já měl fotky upnutý v jednom topicu, ale zaboha to nemůžu najít a v profilu taky žádný upnutý obrázky nemám a měly tam být ... :( skusim napsat tomu chlápkovy a jestli se to nějak pořeší ... PS: Jestli někdo má ty repráky tak pls skuste mi udělat fotku jak to je zapojený :) díky... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.