tekken90 Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 MMO hra pro PS3, oznámena na E3, více info brzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Online at si strci nekam... Uz jsem se radoval, kdyz jsem videl ne-Star-Wars-like FFko a ono tohle. x_x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 no pokdu to nebude placeny(jako ze beztak bude) tak to bude mazeeec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 vypadá to, že hra bude PS3 only... obrázky http://konzolista.cz/seznam-her/karta/final-fantasy-xiv-online_1313.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Zatim PS3 + PC. U M$ se ceka, kdy nabidne dostatecne $. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Mě nějak nevadí, že to bude MMO, myslím, že tenhle žánr na PS3 trošku chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 http://e3.gamespot.com/story/6210518/square-enix-e3-2009-press-conference-liveblog-now-live Zrovna povidaji o FFXIV... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Žádné levelování a zkušenosti ve FF XIV Štve vás, že ve většine online her musíte začínat pěkně od píky, zabíjet roztomilé zajíčky na nekonečných zelených lánech a snažit se vydolovat z nich alespoň Broken Sword +3? Tak to byste se měli asi začít těšit na čtrnáctý díl série Final Fantasy. V rozhovoru pro časopis Famitsu se totiž rozpovídal Hiromichi Tanaka, producent studia Square Enix, o tom, že do FF XIV chystají zcela revoluční systém postupování úrovněmi, který nepočítá s žádným sbíráním zkušeností ani klasickým levelováním. "Za postup ve hře nebudete dostávat žádné zkušenosti, nebude se vám zvyšovat úroveň. Budeme využívat zcela jiný systém." A nobuaki Komoto, ředitel vývoje FF XIV mu jenom přizvukuje. "Lidé, kteří nikdy nezkoušeli žádnou online hru nebudou z naší hry zmateni, jako z mnoha jiných. Budou mít naprostou svobodu ve výběru svého dalšího směřování, nabírání questů a budou se zcela přirozeně vyvíjet na základu toho, co v herním světě budou dělat. Přesně to je náš cíl, nechat hráče si užívat samotné zlepšování postavy." Pokud jste hráli jedenáctý díl, který byl mimochodem také onlinovka, tak si určitě vzpomínáte na uníkátní systém povolání a sub-povolání, který samozřejmě zažije návrat i ve čtrnáctce, ačkoliv v trochu jiné podobě. "Hlavní důraz bude kladen tentokrát na zbraně, s nimiž budete bojovat. Právě vaše zbraň určí také váš styl a vaše skilly. Každý den budete moct dělat něco zcela jiného, neustále se budete moci učit něco nového." Podle Komota bude hra designovaná tak, aby si ji užil jak osamocený hráč, tak sehraná skupinka. Ovšem, kromě samotného stylu hraní se rozhovor pro Famitsu stočil ještě na soundtrack, který bude mít na starosti dvorní skladatel série Final Fantasy, Nobuo Uematsu. Dočkáme se prý mnohem modernějších motivů, než tomu bylo v jedenáctém díle, což prý má odrážet mnohem vyvinutější technologii, která se bude ve hře samotné používat. "Můžete si být jisti, že plánujeme vytvořit svět, který redefinuje žánr MMO her." To se teprve uvidí. hrej.cz Pokud odstrani normalni leveling, tak mooozna i upoutaji muj zajem... Nesnasim totiz bezduche naprosto nekonecne levelovani, ktere je pomalu jedinou nekoncici naplni MMORPG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Zaujal mě návrat Uematsu Nobuo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Ze. ;) Puvodne to jedine, co me na cele FFXIV zaujalo. :) Ale pockam tedy, co vymysli, kdyz slibuji prevraty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 FF XIV s betou Během E3 byla oznámena nová online hra ze světa Final Fantasy, která ponese za názvem číslovku 14. Protože je vydání naplánováno už na příští rok, je na čase, aby Square Enix začal s betatestováním. Bez něho se prostě onlinovka neobejde a Square Enix to moc dobře ví. Pokud si tak plánujete koupit japonskou verzi hry Final Fantasy XIII, dostanete nečekaný bonus v podobě kódu na betu FF XIV. Zatím tato akce platí jen pro Japonsko, ale už brzy bychom se měli dozvědět, kdy Final Fantasy XIII doputuje i do našich končin. Moudřejší bychom měli být v pátek. Třeba Square Enix překvapí a betaverze bude určená i nám. Šance tu určitě jsou a ne malé. ............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 prave mi prisel mejl ze od 7.6. zacina beta a ja muzu testovat :) We would first like to express our appreciation for your interest in FINAL FANTASY XIV, and thank you for your application. It is our pleasure to inform you that you have been selected for the role of FINAL FANTASY XIV Beta Tester. ---------------------------------------------------------------------- Requested testing platform: Windows PC Game Login: Your Square Enix Account Login/Password Tester Site ID/Password: Your Square Enix Account Login/Password ---------------------------------------------------------------------- Applicants selected as testers will be eligible to participate with the beginning of the second stage of the Alpha Test. We hope that you will continue to assist us in improving the game throughout the entirety of the Alpha and Beta Tests. * To PlayStation 3 Version Applicants: This test phase will deal only with the Windows version of the software. Details regarding the test schedule for the PlayStation 3 version will be released by email at a later date. If possible, we still ask and encourage you to take part in the testing on a Windows PC. To begin testing, please follow the below steps: (1)Log in to the FINAL FANTASY XIV Tester Site Announcements, a play guide, client download, and other important information related to the testing process will all be posted on the Tester Site. FINAL FANTASY XIV Tester Site: https://dev-eu.ffxiv.com * The official testers’ site will become available for login on Monday, June 7, 2010. (2)Update your user name User names on the Tester Site are generated randomly. To change your user name, please navigate to the "Edit Profile" page from the Tester Site's main menu. (3)Check the forum The Tester Site will be home to a forum set up for the exclusive use of testers. The forum will primarily be for announcements regarding updated content and test schedules, but will also be used for posting bug reports and bulletins, opinions and recommendations concerning test items, and general tester discussion. For further details on any of these topics, please navigate to "Forum" > "Play Guide" > "Read Me." (4)Download the client The FINAL FANTASY XIV client will be distributed via download. Please see the "Download" section of the Tester Site for more information. Reporting Bugs There is no need for those chosen in this round of tester selection to submit bug reports. Instead, we ask that you focus your efforts on providing feedback regarding the game content and balance. Requests and Precautions - To allow for optimal improvements to game systems and balance, testers are asked to actively submit any opinions or feedback they may have. - The release of information pertaining to the Alpha Test to sources other than the Tester Site forum is strictly prohibited. Schedules for the public release of information will be announced at a later date. Until then, all information should be treated as confidential. - Announcements will continually be posted under the "Forum" section of the Tester Site. Please be sure to check periodically for updates. - The software used during the Alpha Test is under development, and may differ significantly from the commercial release. - Please be aware that there are no plans to transfer Alpha Test character data to the official release of the game. - Please visit the Square Enix Support Centre for any further questions or concerns: http://support.eu.square-enix.com/ Square Enix greatly appreciates your cooperation and dedication to making FINAL FANTASY XIV a more enjoyable game. ---------------------------------------------------------------------- FINAL FANTASY XIV Official Site http://www.finalfantasyxiv.com/ ---------------------------------------------------------------------- SQUARE ENIX CO., LTD FINAL FANTASY XIV Beta Test Operations Department *This e-mail address is used exclusively for sending only. Please note that any replies to this message will not be answered. *If you are unsure why you are receiving this notification, please contact the Square Enix Support Centre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 Viděl jsem nějaká ingame videa a teď ty screeny a vypadá to moc hezky - celkem mě to láká... Co zatím můžeš říct k tomu beta testu? Jaká ta hra je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 No taky by souhlasím. Podrobnosti by mě zajímaly :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 no vcera jsem to hral poprve a jen 2 hodiny, protoze servr je zaplej jen 4 hodky...dalsi testovani bude v sobotu...zatim jsem probehal trosku mesto a delam prvni quest ve stylu "jdi tam, pokecej s tim..." na ovladani jsem si musel chvili zvykat protoze tam je invertni koukani a nenasel sem nikde jak to prehodit :) co se grafiky tyce tak je hra v okne 1200*700(jine rozliseni nejde) ale mistama se to docela trha a neni to plynule...to musi jeste asi doladit(mam core2duoE8400,4GBram,GTX260,XP)k bojum sem se jeste poradne nedosta...jen na zacatku s jendou priserkou...jednou bouchne ona, jednou ja takze klasicky tahovi system a casovim limitem :) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 Doprdele ja se tesim jak svina a na druhou stranu se bojim ze jak to jednou zapnu uz to nevypnu :):) Doufam ze nebudou nak prehnany poplatky za to a hlavne doufam,ze poplatky budou v dolarech a ne v eurech.Jinak screeny jsou moc pekny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 Aha - já jsem nejdřív myslel, že ti přišla nabídka na beta testing pro PS3. Na PC to nerozjedu :D Hmm ty poplatky za MMO bývají kolem 300,-Kč za měsíc, teda co si tak matně pamatuju z těch MMOček co jsem hrál.. U FF XIV to podle mě bude plus, mínus stejné. I když teď začíná být moderní dávat online hry F2P a platit za ingame předměty, takže jsem zvědavý jaký ta měsíční cena nakonec bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 uz drive bylo prezentovano,ze PC verze bety bude prvni PS3 verze by mela nasledovat po ni tak uvidime jak dlouho to bude trvat.Jeste se modlim aby to slo hrat jak FF XI PC,PS2(v te dobe) a xbox meli spojeny servry tak doufam,ze to tak bude i ted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leave88 Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 kdyto vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 Do konce roku.....DOUFAM...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 dnes v 20*00 zacina dalsi testovani...doufam ze se pres den moc neopiju a budu parit :) pak sem hodim dalsi foto+info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 tak jsem si zaregistroval kod z FF13 pro PS3 a mam moznost pripojit se k beta testu FF14 na PS3 (ovsem ne na 100%) nebo ten kod co jsem obdrzel mohu pouzit po vydani FF14 a obdrzim tajny in-game item. Tak nevim, co s tim. There are two uses for the FINAL FANTASY XIV promotional code. 1. Receive a FINAL FANTASY XIV Secret In-Game Item! After the official launch of FINAL FANTASY XIV in 2010, you will receive a secret in-game item* by registering the FINAL FANTASY XIV promotional code during the registration process for FINAL FANTASY XIV. * Details on the secret item will be revealed at a later date on SQUARE ENIX MEMBERS and the official FINAL FANTASY XIV website. 2. Enter to become a beta tester for FINAL FANTASY XIV for PlayStation 3! The promotional code also allows you to apply now for a chance to become a beta tester for FINAL FANTASY XIV for PlayStation 3. Click the link that appears below the FINAL FANTASY XIV promotional code and enter using the official beta tester application form. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 ajaj tak to bych měl celkem dilema :roll: doufám, že to konečně bude obstojné mmočko, protože teď žádné pořádné, co by mi vyhovovalo není a navíc na PS3? tak to je paráda... myslím, že ty servery budou zase spojené, protože populace by byla pěkně rozkouskovaná a na některé platformě by hrozilo, že by nebyla dostačující... Ale asi bude lepší počkat si na oficiální sdělení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 v ff13 boli predsa tie promo kody dva nie.. tak jeden pouzi nato a druhy potom nato. teda aspom ja som dostal v obale dva "papiere" s kodami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.