shit Odesláno Únor 21, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2013 a mame tu oficialni FFXIV:ARR benchmark.... http://na.finalfantasyxiv.com/benchmark pro me osobne moc dobre nedopadl :D Citovat
sibereus Odesláno Květen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2013 strašně bych si přál, ať to vyjde i na PS4 Citovat
headhot Odesláno Květen 2, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2013 tak benchmark uplne ok. On je pokazde ok,ale uvidi se v raidech. Ve wowku pri 25 lidech uz to chtelo fakt delo. Citovat
shit Odesláno Květen 2, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2013 tady taky napriklad ve meste kdyz je tam mraky lidi tak jde fps znatelne dolu... koupil jsem lepsi grafiku a trochu to pomohlo :D Citovat
seth123 Odesláno Květen 2, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2013 shit je tam při expení i nějaký ten příběh jak je to třeba u gw2 a swtor? nebo se to spíš podobá starému wow kde pobereš q a deš dál Citovat
headhot Odesláno Květen 2, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2013 Square Enix se tedy rozhodlo hru od základu přepracovat, a to nejen po vizuální stránce, ale především po obsahové, kde nás čeká nový svět k objevování a také nová dějová linka. takze asi tam neco bude. Ono ten pribeh v dusledku hraje vedlejsi roli po nejake dobe. Velice se mi libil Cataclysm ve WOW,to melo naddech hrozby po celou dobu hrani. Citovat
shit Odesláno Květen 4, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2013 jak psal headhot, pribeh je jiny a hlavni dejova linie bude urcite spojena se spoustou pribehovych questu. Tak tomu bylo i v puvodni verzi. K tomu navic hromada vedlejsich questu, job a class questu, vselijakych eventu(leto, vanoce, velikonoce...) atd. wowko sem nikdy nehral takze nemohu porovnat... kdo by mel zajem, muze se pridat k nasi komunite kde je otevrena diskuze o hre a i nejake ty novinky... https://plus.google.com/communities/108289025208530390551 Citovat
Nanaki Odesláno Květen 4, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2013 Musim říct, že jsem ciděl screeny, videa i benchmark a hra vypoadá zajímavě. Jenže to vypadala první verze taky a jak to dopadlo. Radši budu proto opatrný a nepoženu se do bezhlavé koupě. nebude nějaká open beta, nebo trial? Citovat
shit Odesláno Květen 4, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2013 treti faze bety zacina nekdy v cervnu, ale nevim jestli to je open...mozna to bude az 4. faze...hral jsem uz betu a oproti puvodni verzi to dost predelaly a neda se to srovnavat :) 100% to nebude zklamani jak prvni verze :) Citovat
shit Odesláno Červen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2013 sestrih Gameplay a obrazku z Live Letter 7 https://www.youtube.com/watch?v=JQF1zzLMp5U Citovat
headhot Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2013 dostal jsem mail na beta testing, na pc a ps3. Podlel lidi asi aplikuji,jak jste na tom? Citovat
Nanaki Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2013 Mě také. Asi posílají prakticky všem, co se přihlásili. Citovat
headhot Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2013 no ale maji velke problemy tedy, nejdrive problem se scriptem,to jsem si vyresil. Tedka je undefined play,takze nikdo hrat nemuze:D No pujdu do prace a snad to vecer jiz pujde. Dneska je to den blbec, last of us a FFXIV co driv kua Citovat
seth123 Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2013 mám podobné pocity ale vyhraje to last of us chci setoho co nejdřív zbavit Citovat
headhot Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2013 tak u mne asi vyhraje FF,protoze az po 12 mi pujde stahnout LoU,takze az prijdu domu ceka na mne 24 gb,coz nejakou hodku zabere jinak na ff mam nick headhot necekane:D Citovat
seth123 Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2013 ja už tlou sosám asi od 5:40 :D Citovat
Nanaki Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2013 Já si pořídím TLOU až časem, takže takové problémy nemám. Každopádně, beta by měla být spuštěná někdy v 9.00 GMT, to je kolik u nás? 10.00, nebo 11.00? Pořád se mi to plete. Citovat
kendykejnova Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2013 Na jakej pudet3 servr v bet3??mne to taky prislo na ps3. Odesláno z mého GT-N7000 pomocí Tapatalk 2 Citovat
headhot Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2013 ja si koupil novou grafiku,takze urcite budu na pc,ale servery maji byt propojene. Dohry se dostanu az vecer,takze uvidim jaky bude vyber. na foru byla zatim nabidka dle kontinentu. Evropsky bude asi rozdeleny na eng mluvici a francouzsky mluvici + nemecky mozna. Citovat
Nanaki Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2013 No, musím říct, že první dojmy jsou opravdu pozitivní. Zpracování je opravdu nádherné, grafika mi hudba na výbornou. Hráno na PC, maximální detaily. Hra se ovládá hodně slušně, i když někdo by řekl, že až moc tradičně. Ale IMO velký pokrok oproti FFXI. Uvidíme, jaká bude hra dál. Citovat
seth123 Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2013 ta registrace na ps3 je děsná. První na strore zadat code, pak po spuštění asi 4-6 update, cosi odkliknout, vytvořit squere acc, jít na mail s opsat code, ták a ted po potvrzeni asi 4x, opsat code pro pc verzi :D ještě že ta beta má jen 5GB Citovat
kendykejnova Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 15, 2013 Super ze postavu co hram na ps3 jde pouzit take na pc.jo instalace na ps3 silenost ale pak to za to stoji:))mne nejvic stve ta mapa co tam je.ja dokad najdu kam ject udelat quest tak to je konec:)) Odesláno z mého GT-N7000 pomocí Tapatalk 2 Citovat
headhot Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 15, 2013 ja to hraji na pc a dokonce je tam moznost hrat i na padu. Takze kdyz mne budou bolet zada vim na co prejit a pekne si u toho lehnout:) Citovat
sibereus Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 16, 2013 (upraveno) čaute, dneska se nemůžu zalogovat, píše mi to nad tlačítkem play UNDEFINED a to zadávám všechno správně. Dělá to taky někomu? EDIT, jinak grafika na ps3 je podle mého názoru příšerná. Upraveno Červen 16, 2013 uživatelem sibereus Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.