Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

E3 Celkové zhodnocení (MS vs. Sony vs. Nintendo)

xDante1986

Recommended Posts

vim co meli za ukazku i video.. ale beze vseho se uklidni

jinak treba stejne jako tohle 2 roky stary video:

http://www.youtube.com/watch?v=rP5y7yp06n0&hl=cs

nic z toho samozreme dodnes nefunguje, ale to uz se vy nikdy nedozvite, takze budete porad velice nadseny ;)

pokud vim tak nejake takovejhle podobne tablety existuji samozrejme nejsou cenove dostupne a nevim jestli u nas se daji vubec sehnat ale vim ze to existuje a taky si myslim ze to video co jsi postoval nema ukazovat nejakou praci microsoftu ale pouze takove teaser jak by to mohlo vypadat v budoucnu nez-li primo o nejaky produkt

EDIT: taky sem si z toho odvodil ze kdyz delaji takovehle zmeny ze jeste dlouho pocitaji s xboxem 360 jinak by nedelali tohle (natal atd) a kdo rikal ze to bude ke kazdemu xboxu tak nevim cemu rozumel ale v tom videu jsem rozumel skoro vsemu a rikal ze bude natal kompatibilni s xboxy ktere se prodali i s temi ktere se budou nadale prodavat ale nic o tom ze by byly ke kazdemu xboxu

EDIT2: jo jo taky jsem hraval eye toy na ps2 treba 3 hodiny v kuse a druhej den rano jsem se nemohl skoro hnout,vzdycky jsem byl pro takovehle vecicky nadseny takze se tesim jako male decko :D bude to parada

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

pokud vim tak nejake takovejhle podobne tablety existuji samozrejme nejsou cenove dostupne a nevim jestli u nas se daji vubec sehnat ale vim ze to existuje a taky si myslim ze to video co jsi postoval nema ukazovat nejakou praci microsoftu ale pouze takove teaser jak by to mohlo vypadat v budoucnu nez-li primo o nejaky produkt

EDIT: taky sem si z toho odvodil ze kdyz delaji takovehle zmeny ze jeste dlouho pocitaji s xboxem 360 jinak by nedelali tohle (natal atd) a kdo rikal ze to bude ke kazdemu xboxu tak nevim cemu rozumel ale v tom videu jsem rozumel skoro vsemu a rikal ze bude natal kompatibilni s xboxy ktere se prodali i s temi ktere se budou nadale prodavat ale nic o tom ze by byly ke kazdemu xboxu

EDIT2: jo jo taky jsem hraval eye toy na ps2 treba 3 hodiny v kuse a druhej den rano jsem se nemohl skoro hnout,vzdycky jsem byl pro takovehle vecicky nadseny takze se tesim jako male decko :D bude to parada

Koukam, ze ses chytrej, jak radio...:-), ale mozna by sis mel preci jen procvicit anglictinu...zajimave, ze i v redakci levelu to vsichni slyseli - viz. tenhle post ,,A každá tahle kamerka bude přímo v základním balení u každého dalšího Xboxu. ,,

Senpu - konec roku

Odkaz ke komentáři

vim co meli za ukazku i video.. ale beze vseho se uklidni

jinak treba stejne jako tohle 2 roky stary video:

http://www.youtube.com/watch?v=rP5y7yp06n0&hl=cs

nic z toho samozreme dodnes nefunguje, ale to uz se vy nikdy nedozvite, takze budete porad velice nadseny ;)

tenhle ten tablet existuje

Odkaz ke komentáři

Takže pro ty co nevěří Projectu Natal -- http://www.zive.cz/Bleskovky/Project-Natal-Microsoft-predstavil-revolucni-ovladani-her/sc-4-a-147307/default.aspx

3 videa doporučuji shlédnout, dokonce jedno přímo z konference takže žádný úpravy, tomu, že úpravy jsou v tom promo reklamním videu bych věřil, ale to je vždy v reklamě...

Btw. Na seznamu jsem viděl novinku o Projectu Natal, nevím co to bylo zda novinky.cz nebo něco takovýho, ale víte co tam psali?? Že Project Natal je nová kamera, která se za levnou cenu prodává ke všem konzolím.

Odkaz ke komentáři

v clanku od izmaila je i docela povedene video od sony nove koncepce ovladani her s ovladacem ale podle me je to pouze prepracovane a vylepsene to co ma nintendo a jejich Wii,s clankem autora vubec nesouhlasim,nejake svalove bolesti kdyz hraju jako by s volantem ? tak at si do nich neco da ne :D podle me ma project natal budoucnost ale herni vyvojari si urcite nebudou troufat na tvorbu her pro natal takze se asi dockame nejakych miniher jako mel kdysy ps 2 eye toy a jako ma ted i wii, neocekavam zadne velke hry

Odkaz ke komentáři

Jak rikam, ms odvedl kus dobry prace v marketingu, a deti mu to zerou, o tom to je

přemýšlím jestli jsi totální dement nebo jenom rýpalista, protože jsem ti už jasně jednou řekl....pokud to chceš tvrdit tak si to klidně tvrď, ale chci pod to nějaký podklad ještě jednou něco obdobného bez důkazů tvrzení budu brát jako flame

Odkaz ke komentáři

v clanku od izmaila je i docela povedene video od sony nove koncepce ovladani her s ovladacem ale podle me je to pouze prepracovane a vylepsene to co ma nintendo a jejich Wii,s clankem autora vubec nesouhlasim,nejake svalove bolesti kdyz hraju jako by s volantem ? tak at si do nich neco da ne :D podle me ma project natal budoucnost ale herni vyvojari si urcite nebudou troufat na tvorbu her pro natal takze se asi dockame nejakych miniher jako mel kdysy ps 2 eye toy a jako ma ted i wii, neocekavam zadne velke hry

v teaseru sou formule, je tam skate2 tak proc ne?? ja proste tomu verim, project natal je proste project futunatal :D jako future chapes :D :D :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

ano v teaseru to je ale predstavme si pouze orientacne hru skate ano ? nevim kolik je v takove hre triku a ruznych komb ale rozhodne nejakych 50 triku urcite,ted mi povez jak je provedes bez ovladace :D kvuli tomuhle se hlavne nebudou delat ty lepsi narocnejsi hry,bude to dobre pro strategie a zajimaly by me sporty protoze behat a hrat fotbal mezi hvezdami svetoveho fotbalu to musi byt mazec :D

Odkaz ke komentáři

Nektere hry parada, ale na jine je to neopuzitelne. Kazdopadne uvidime, do jake dokonalosti se to dotahne, ono je rozdil video, ktere je jako reklamni a skutecnost. Myslim si, ze bude velky problem rozeznat nechtene pohyby a tak.

Reseni od sony take nebude tak uplne k zatraceni, co jsem koukal na to prezentacni video, tak bylo to celkem hodne citlive, ale take bylo videt, ze je to vse v ranne fazi vyvoje, ale to ostatne i Natal.

Urcite MS fandim a uz aby to bylo na trhu :D

Odkaz ke komentáři

heh, to je jak u blbejch na dvorku. To je clanek, kde nekdo vari z vody, co by se mu asi tak s tou blbosti libilo. Rozhodne to s temato hrama nepujde.

umis cist? ta podpora uz tam bude proste!!

mass effect, fallout 3 to si treba precti, proste to pozna jak se xichtis a ve hre to tak ostatni AI postavy uvidi tak poradne cti omfg, Mass Effect:

Natal rozeznava obliceje a tak bude mozno aby ostatni videli zda se usmivate nebo se tvarite nastvane, lololololol mam z tebe dost! :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu