Johnysko Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 vim co meli za ukazku i video.. ale beze vseho se uklidnijinak treba stejne jako tohle 2 roky stary video: http://www.youtube.com/watch?v=rP5y7yp06n0&hl=cs nic z toho samozreme dodnes nefunguje, ale to uz se vy nikdy nedozvite, takze budete porad velice nadseny ;) pokud vim tak nejake takovejhle podobne tablety existuji samozrejme nejsou cenove dostupne a nevim jestli u nas se daji vubec sehnat ale vim ze to existuje a taky si myslim ze to video co jsi postoval nema ukazovat nejakou praci microsoftu ale pouze takove teaser jak by to mohlo vypadat v budoucnu nez-li primo o nejaky produkt EDIT: taky sem si z toho odvodil ze kdyz delaji takovehle zmeny ze jeste dlouho pocitaji s xboxem 360 jinak by nedelali tohle (natal atd) a kdo rikal ze to bude ke kazdemu xboxu tak nevim cemu rozumel ale v tom videu jsem rozumel skoro vsemu a rikal ze bude natal kompatibilni s xboxy ktere se prodali i s temi ktere se budou nadale prodavat ale nic o tom ze by byly ke kazdemu xboxu EDIT2: jo jo taky jsem hraval eye toy na ps2 treba 3 hodiny v kuse a druhej den rano jsem se nemohl skoro hnout,vzdycky jsem byl pro takovehle vecicky nadseny takze se tesim jako male decko :D bude to parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 taky nevite kdy bude ten last.fm facebook apod.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 pokud vim tak nejake takovejhle podobne tablety existuji samozrejme nejsou cenove dostupne a nevim jestli u nas se daji vubec sehnat ale vim ze to existuje a taky si myslim ze to video co jsi postoval nema ukazovat nejakou praci microsoftu ale pouze takove teaser jak by to mohlo vypadat v budoucnu nez-li primo o nejaky produktEDIT: taky sem si z toho odvodil ze kdyz delaji takovehle zmeny ze jeste dlouho pocitaji s xboxem 360 jinak by nedelali tohle (natal atd) a kdo rikal ze to bude ke kazdemu xboxu tak nevim cemu rozumel ale v tom videu jsem rozumel skoro vsemu a rikal ze bude natal kompatibilni s xboxy ktere se prodali i s temi ktere se budou nadale prodavat ale nic o tom ze by byly ke kazdemu xboxu EDIT2: jo jo taky jsem hraval eye toy na ps2 treba 3 hodiny v kuse a druhej den rano jsem se nemohl skoro hnout,vzdycky jsem byl pro takovehle vecicky nadseny takze se tesim jako male decko :D bude to parada Koukam, ze ses chytrej, jak radio...:-), ale mozna by sis mel preci jen procvicit anglictinu...zajimave, ze i v redakci levelu to vsichni slyseli - viz. tenhle post ,,A každá tahle kamerka bude přímo v základním balení u každého dalšího Xboxu. ,, Senpu - konec roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 jasne tam rikali ze to bude pribaleno primo k xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 tak sorry no :D koukal jsem na to v jednu rano takze jsem nebyl zrovna plnej energie, btw anglictinu fakt procvicovat nemusim - vcera jsem maturoval za 2 takze pssst :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 vim co meli za ukazku i video.. ale beze vseho se uklidnijinak treba stejne jako tohle 2 roky stary video: http://www.youtube.com/watch?v=rP5y7yp06n0&hl=cs nic z toho samozreme dodnes nefunguje, ale to uz se vy nikdy nedozvite, takze budete porad velice nadseny ;) tenhle ten tablet existuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 odmaturovat ...je o naučeným textu Johnysko, to neznamená, že umíš dobře anglicky matrix..karel4bl neřeš musí se nějajk obhájit nesmyslama :) to už je tak delší dobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Takže pro ty co nevěří Projectu Natal -- http://www.zive.cz/Bleskovky/Project-Natal-Microsoft-predstavil-revolucni-ovladani-her/sc-4-a-147307/default.aspx 3 videa doporučuji shlédnout, dokonce jedno přímo z konference takže žádný úpravy, tomu, že úpravy jsou v tom promo reklamním videu bych věřil, ale to je vždy v reklamě... Btw. Na seznamu jsem viděl novinku o Projectu Natal, nevím co to bylo zda novinky.cz nebo něco takovýho, ale víte co tam psali?? Že Project Natal je nová kamera, která se za levnou cenu prodává ke všem konzolím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 to treti video je fakt mazec ale spis ta grafika nez to s tim klukem, samozrejme ze rozpozna jen naucene naskriptovane vety nebo casti vet,kdybych mu rekl go to hell,son of a bitch nebo tak tak by netusil chlapec jeden usatej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Jak rikam, ms odvedl kus dobry prace v marketingu, a deti mu to zerou, o tom to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 No nevim nevim, od MS se mi to libilo, ale neni to ono, s timto clankem musim souhlasit http://games.tiscali.cz/specials/neberte-mi-z-ruky-ovladac/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 v clanku od izmaila je i docela povedene video od sony nove koncepce ovladani her s ovladacem ale podle me je to pouze prepracovane a vylepsene to co ma nintendo a jejich Wii,s clankem autora vubec nesouhlasim,nejake svalove bolesti kdyz hraju jako by s volantem ? tak at si do nich neco da ne :D podle me ma project natal budoucnost ale herni vyvojari si urcite nebudou troufat na tvorbu her pro natal takze se asi dockame nejakych miniher jako mel kdysy ps 2 eye toy a jako ma ted i wii, neocekavam zadne velke hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Jak rikam, ms odvedl kus dobry prace v marketingu, a deti mu to zerou, o tom to je přemýšlím jestli jsi totální dement nebo jenom rýpalista, protože jsem ti už jasně jednou řekl....pokud to chceš tvrdit tak si to klidně tvrď, ale chci pod to nějaký podklad ještě jednou něco obdobného bez důkazů tvrzení budu brát jako flame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 [sARCASM]Ach, chudak Molyneux a nejaky trapny Steven Spielberg, to su teda deti..[/sARCASM] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 v clanku od izmaila je i docela povedene video od sony nove koncepce ovladani her s ovladacem ale podle me je to pouze prepracovane a vylepsene to co ma nintendo a jejich Wii,s clankem autora vubec nesouhlasim,nejake svalove bolesti kdyz hraju jako by s volantem ? tak at si do nich neco da ne :D podle me ma project natal budoucnost ale herni vyvojari si urcite nebudou troufat na tvorbu her pro natal takze se asi dockame nejakych miniher jako mel kdysy ps 2 eye toy a jako ma ted i wii, neocekavam zadne velke hry v teaseru sou formule, je tam skate2 tak proc ne?? ja proste tomu verim, project natal je proste project futunatal :D jako future chapes :D :D :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 ano v teaseru to je ale predstavme si pouze orientacne hru skate ano ? nevim kolik je v takove hre triku a ruznych komb ale rozhodne nejakych 50 triku urcite,ted mi povez jak je provedes bez ovladace :D kvuli tomuhle se hlavne nebudou delat ty lepsi narocnejsi hry,bude to dobre pro strategie a zajimaly by me sporty protoze behat a hrat fotbal mezi hvezdami svetoveho fotbalu to musi byt mazec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 bože k4relB Ty jsi dobrej kktek vidíš snad, že by tu někdo kritizoval toho robertka, co předvádělo Sony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Nektere hry parada, ale na jine je to neopuzitelne. Kazdopadne uvidime, do jake dokonalosti se to dotahne, ono je rozdil video, ktere je jako reklamni a skutecnost. Myslim si, ze bude velky problem rozeznat nechtene pohyby a tak. Reseni od sony take nebude tak uplne k zatraceni, co jsem koukal na to prezentacni video, tak bylo to celkem hodne citlive, ale take bylo videt, ze je to vse v ranne fazi vyvoje, ale to ostatne i Natal. Urcite MS fandim a uz aby to bylo na trhu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Další video Natal .. http://www.youtube.com/watch?v=B2r9cKjNQe4&feature=fvst z tech komentaru nemuzu :) "Seems pretty useless to me. The new ps3 motion controler is much better." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 To video je tak trochu předělané (aby to vypadalo co nejlépe), protože jak ten kluk drží ten skate tak má za stran prsty a ve hře je ten skate oskenovaný bez těch prstů.Že by je to umělo odstranit prsty a ten skate dokreslit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 U reklamniho videa nemuzes verit nicemu, jedine pouzitelne video je to primo z E3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 asi tak víme jak wii mělo reklamu na wii motion a máchali tam kolem sebe a ono to mělo krásné pohyby a když jsem wii měl rok...tak sis to zdaleka dovolit nemohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 tady vidite jake hry s tim pudou, zatim jako preview takze : http://xbox360.ign.com/articles/992/992675p1.html jeste furt tomu tady nekdo neveri? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 heh, to je jak u blbejch na dvorku. To je clanek, kde nekdo vari z vody, co by se mu asi tak s tou blbosti libilo. Rozhodne to s temato hrama nepujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 heh, to je jak u blbejch na dvorku. To je clanek, kde nekdo vari z vody, co by se mu asi tak s tou blbosti libilo. Rozhodne to s temato hrama nepujde. umis cist? ta podpora uz tam bude proste!! mass effect, fallout 3 to si treba precti, proste to pozna jak se xichtis a ve hre to tak ostatni AI postavy uvidi tak poradne cti omfg, Mass Effect: Natal rozeznava obliceje a tak bude mozno aby ostatni videli zda se usmivate nebo se tvarite nastvane, lololololol mam z tebe dost! :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.