hoboj1468623449 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 mohol by mi prosim niekto na icq pomoct s instalackou cez terminal? dik vopred :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Tak to jsi asi instaloval dnes ne? V tom pripade by jsi v tom skriptu mel mit dnesni/vcerejsi datum a ne 1.6. .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoboj1468623449 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Tak to jsi asi instaloval dnes ne? V tom pripade by jsi v tom skriptu mel mit dnesni/vcerejsi datum a ne 1.6. .. Instalace navigace probehla 1.6. a tak jsem ten iDA upravil aby mel taky datum 1.6. Snad je to dobre? Kecam nebylo to 1.6. muselo to byt 3.6. Tak jsem to zmenil na 3.6. a uz to ukazuje 8dni, tak jsem zvedav jestli tam ty dny vydrzi :-) Jinak diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Červen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Určite si už za vodou a ak nie si isty zmen datum v iPhone ako pisal Mirec a uvidis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belomin Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 prosimte....potreboval bych este mapu nemecka.... nemas?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Červen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Ak ma nikto nepredbehne zajtra podvecer to prihodim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec32 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 prosimte....potreboval bych este mapu nemecka.... nemas?? nieje to moj upload ale... Germany part1: [url="http://rapidshare.com/files/240557903/ida-europe-map-deu.part1.rar"]http://rapidshare.com/files/24055790...-deu.part1.rar[/url] Germany part2: [url="http://rapidshare.com/files/240559974/ida-europe-map-deu.part2.rar"]http://rapidshare.com/files/24055997...-deu.part2.rar[/url] Germany part3: [url="http://rapidshare.com/files/240559105/ida-europe-map-deu.part3.rar"]http://rapidshare.com/files/24055910...-deu.part3.rar[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Červen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Pridané Nemecko v prvom príspevku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benedy Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Tak jsem použil stejný postup pro obejití Trial verze iDA navigace,na začátku jsem tam měl skutečně 8 dní ale bohužel jsem k dnešnímu dni zjistil že se opět Trial verze začala odpočítávat dny,už mi zbývá pouze 4 dny,tak nevím jak na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoGy Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 moze niekto prosim upnut povodny subor "iDA_" ? ja som to omylom vymazal...:D ten povodny uz nemam a este jedna otazka...zevraj vysiel update...da sa po tom cracku nainstalovat? s tym aby to frcalo dalej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Sakra mam problem... Nemuzu se spojit s WinSCP...Heslo dam alpine a admin napisu root...IP adresu napisu 10.0.0.6 jako mam v iPhonovi, dam Login a vzdy to napise Connection Error nebo tak neco... Nevite cim to muze byt? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec32 Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 moze niekto prosim upnut povodny subor "iDA_" ? ja som to omylom vymazal...:D ten povodny uz nemama este jedna otazka...zevraj vysiel update...da sa po tom cracku nainstalovat? s tym aby to frcalo dalej? V prvom topicu máš ten iDA. Jasne že dá, ale najlepšie je odinštalovať to čo máš v iphone, cez winscp zmazať adresár iDA.app a nainštalovať novšiu verziu, ten timecrack funguje aj na novu verziu ida-europe-101-1.deb. link na novšiu verziu: http://apt.ripdev.com/debs/ida-europe-101-1.deb a ešte niečo: http://rapidshare.com/files/241492476/iDAAlertDisabler.zip táto "sranda" odstráni úvodnu hlášku o trial verzii. timecrack je potrebný pretože to pracuje len ked ste v skúšobnej dobe. takže cez winscp nakopírovať do: /Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/ nieje potrebný respring. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Moh bys si tu novejsi verzi dat treba na rapdishare pls? Uz neni potreba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Sakra mam problem...Nemuzu se spojit s WinSCP...Heslo dam alpine a admin napisu root...IP adresu napisu 10.0.0.6 jako mam v iPhonovi, dam Login a vzdy to napise Connection Error nebo tak neco... Nevite cim to muze byt? Diky Mas z cydie openssh ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec32 Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Moh bys si tu novejsi verzi dat treba na rapdishare pls? pfú rád by som ale pri mojom uploade (20kb/s) by to bolo večnosť, skor to stiahneš od ripdev, sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Červen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Akurat to taham,potom pridam.. Ak som dobre pochopil postup instalacie je rovnaky ako pri prvej verzii? Ten crack dat zase naspat,len prepisat datum na dnesok a potom ten subor z rapidu supnut do /Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/ a hotovo? Ked vymazem staru iDU tak aj mapy sa instaluju nanovo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Ja uz to uploaduji.. tak pockejte, za 10 minut to je na rapidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Jenom chci pripomenotu ze po instalaci se nemusi instalovat nic dalsiho z cydie, staci udelat respring, ci rebot Ano mapy znova, pokud si je nesmazes. Kdyz odinstalujes prez cydii, tak se ti to nabidne samo. Já musel vymazat celou složku ida.app, protoze tam po odinstalaci zustalo par souboru, ktere delali neplechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec32 Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Akurat to taham,potom pridam..Ak som dobre pochopil postup instalacie je rovnaky ako pri prvej verzii? Ten crack dat zase naspat,len prepisat datum na dnesok a potom ten subor z rapidu supnut do /Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/ a hotovo? Ked vymazem staru iDU tak aj mapy sa instaluju nanovo? No mapy si môžeš skopírovať do pc a potom už nakopírovať naspäť do iP. Najprv odinštaluj/vymaž priečinok iDA.app. Potom nainštaluj ida-europe-101-1.deb rovnako ako prvú verziu. Tak to spusti, ukáže ti že máš na vyskúšanie ešte napr. 4 dni ak si prvu verziu inštalil napr.3.6 Zavri aplikáciu a rovnakým spôsobom tam šupni timecrack a premenuj iDA na iDA_ Dátum nechaj ako bola prvá inštalácia, lebo ti to nepôjde. Nakopíruj naspäť mapy ako boli predtým v iP. Nastaviť zložke iDA.app práva 0777. restart springboard, a to druhé šupnúť do /Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/ a nebude už ukazovať obrazovku o trial verzii.8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Tak zde to je http://rapidshare.com/files/241540929/ida-europe-101-1.deb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Takze kdyz jsem nainstaloval novou verzi, tak jakmile ji spustim jeste necracklou, tak potvrdim ze je to jen trial ale pak aplikace spadne, to samé po cracknutí :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Červen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Mirec:dobrý návod-šupol som ho aj do prvého príspevku a tie práva musia byť 0755.. Cloud: respring si skusil?Mne to spravilo po respringu facha.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Mohou byt aj 0777, uz mi to zase funugje...zvlastni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 No problem je ze me nefunguje Cydie...Uz jsem tu zakladal tema... Proste spusim Cydiu a ta hned spadne...Samozrejme sem restartoval iphone ale pada, pada a pada...Uz nejde pres 3mesice... Nevim co s tim :( Asi fakt nemam to OpenSSH ale nevim jak jinak ho sehnat kdyz ne ze Cydie....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.