xxxpower2 Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 No takze vcera isla a ukazovala uz druhy den 2 dni...dnes pustim ukazuje 2 dni a dam ze ok a spadne.....dake rady?Skusal som aj xGPS ale s tym si dako nerozumiem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajrat Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Poraďte někdo jak se dá crachnout iDa bez použití WiFi, prostě nemám. Ahoj všem.Jsem nováček a potřeboval bych radu.Nemám bohužel doma WiFi a chtěl bych nějakým jiným způsobem cracknout iDa.Dá se to nějak udělát, třeba přes Terminal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxxpower2 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Citaj a dozvies sa...hned prvy prispevok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 kajrat jestli mas doma notas, tak si tu wifi sit udelej propojenim notas - iphone, notas coby router pokud ne, tak existuje alternativa k winscp a jmenuje se tusim diskaid , http://www.digidna.net/diskaid/download.php terminal nemusis spoustet v pc , ale klido si terminal nainstaluj z cydie a instaluj to v telefonu ale byt tebou , tak si chvilku radsi pockam , za chvilku bude na appopulousu urco evropa origos sygic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajrat Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 kajrat jestli mas doma notas, tak si tu wifi sit udelej propojenim notas - iphone, notas coby routerpokud ne, tak existuje alternativa k winscp a jmenuje se tusim diskaid , http://www.digidna.net/diskaid/download.php terminal nemusis spoustet v pc , ale klido si terminal nainstaluj z cydie a instaluj to v telefonu ale byt tebou , tak si chvilku radsi pockam , za chvilku bude na appopulousu urco evropa origos sygic Ten diskaid mám ale nevím jak se přes něj dají vystavovat práva 775. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vuaras Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 ja sa pripajam cez kabel na iphone mam nainstalovany ssh na kompe mam iphone suite a winSCP spustim na kompe iphone suite a potom winscp prihlasim sa ako root vsetko funguje ako ma ak chces len kopirovat veci, existuje plugin do windows commandera, nieco ako iphone tunnel, potom funguje iphone ako sietovy pocitac, kludne sa da kopirovat a prenasat, len sa nedaju menit prava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajrat Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 vuaras a jaký mám FW 3.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japezz Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 zdravim, nemuzete mi prosim poradit jak sparavne nastavit ty prava? vubec si s tim nevim rady diky... Muzete mi prosim moc prosim nekdo poradit pres ICQ? 279061947 uz to delam celej den ale furt mi to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 po vsetkych spekulaciach ci si iDA nezavrela dvere do AppStore je od vcera dostupna ako "Mobile Maps" ;) bohuzial po zakupeni hlasi chybu 8003 takze musime cakat pokial to Apple nefixne a bude ju mozne cracknut :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japezz Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Skoda ze neni nikde k sehnani cracnuta evropa, daji se zatim sehnat jen Asie a australie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 vysvetlenie mas nad prispevkom ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japezz Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Nemate nekdo Italii? nebo Swiss.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Europa NIE JE K DISPOZICII!!! citajte ludia ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Červen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Ze vraj to bude trvat 2 týždne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Kaslete na IDA, Navigon fakt naviguje a ne ze hlasi blaboly a trepe se, doufam ze Navigon vyda v dalsi verzi cestinu a prida par funkci co ma IDA, pak to bude naprosto dokonale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk007 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 tak mi to taky prestalo slapat po skonceni trial verze, ale pokud zmenim datum v telefonu, tak to slape. Jde to nejak udelat, aby to slo.... a jeste mi po instalaci prestala slapat Cydia :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan12 Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 tak mi to taky prestalo slapat po skonceni trial verze, ale pokud zmenim datum v telefonu, tak to slape.Jde to nejak udelat, aby to slo.... a jeste mi po instalaci prestala slapat Cydia :cry: aj mne padla Cydia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxxpower2 Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Kaslete na IDA, Navigon fakt naviguje a ne ze hlasi blaboly a trepe se, doufam ze Navigon vyda v dalsi verzi cestinu a prida par funkci co ma IDA, pak to bude naprosto dokonale Ano navigon?Ten sa na iDU nechyta..vcera som s nim isiel a koniec-ukazoval nezmysli a tak...10 x stratil signal a sam nevedel co pise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk007 Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 Navigon mam taky a musim rict ze to je i zadarmo hrozny. kdybych to koupil za tech 75 euro nebo kolik za to chteji, tak bych byl fakt dost nasranej hned po prvnich kilometrech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxxpower2 Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 veru veru...uz len dufat v tomtom alebo iGO..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk007 Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 A jde nekomu IDA normalne? aby nemusel menit datum v iphonu po ukonceni trial verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Mobile Maps Europe znova na AppStore ;) nech ho cim skor niekto crackne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvako Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Kde by som mohol zistiť kedy som prvý krát nainštaloval IDA do môjho IP,???dá sa to niekde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vuaras Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Mobile Maps Europe znova na AppStore ;) nech ho cim skor niekto crackne podla mna je to otazka niekolko malo dni, pocitam, ze najneskor do konca tyzdna mame europu na svete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 dufam ze uz vobec ide stiahnut pretoze zatial na nu nie je ani jedina review Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.