Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 138
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Tj, doufam ze uz to ta alza dnes bude mt, rad bych si dal pres noc L.A. Noire maratonek...

hele na alzu jsem odpoledne volal a řikali mi že to do Liberce nestihnou dnes doručit, ale jestli jsi z prahy tak by ti to snad mohli dodat. Já už jsem koupil v JRC dostal jsem navíc 15% slevu za to že jsem tam musel čumět pul hodiny než to naskladněj a eště mi dali to DLC A slip of the tongue, takže já jsem spokojen, zahral jsem první misi a hra je super, ale docela se bojím té angličtiny, ale tak snad to nebude takovej problem.

Odesláno

Dneska jsem hrál asi první hodinu a zatím jsem plný pozitiv. Mimika obličejů opravdu skvělá, město vypadá fakt krásně a příběh je samozřejmě dokonalý. Sice někdy tápu s angličtinou, ale dá se to i s pomocí logického uvažování odvodit a někdy se stačí opravdu dívat do obličeje postav a fakt poznáte jestli vám lže nebo ne.:cheesygrin::cheesygrin:, jediné co mohlo být promakanější je jízda automobilem, trochu to plave. A ještě jsou skvělé pouliční honičky, to je fakt kvalitka a o hudbě ani nemluvím- paráda.

Odesláno

Ahoj, můžu se vás zeptat ke hře...? Uvažuji o koupi... ale nevím jestli to na mě nebude moc neakční.

Když se vyšetřují případy, jsou tam i přestřelky a tak?.. Dopadení pachatele a já nevím co podobně? Nebo jsou ty akčněji laděné mise jen ty doplňující maličké úseky, které se zadávají přes vysílačku?

Díky..

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu