Primátor Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Tak uz mam 32,8% hotov. A pripady zacinaji byt komplikovane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Tj, doufam ze uz to ta alza dnes bude mt, rad bych si dal pres noc L.A. Noire maratonek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasputincz Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Tj, doufam ze uz to ta alza dnes bude mt, rad bych si dal pres noc L.A. Noire maratonek... Já si dával marathon s Killzone 3. Tuhle hru asi hrotit nebudu, rozhodně bych to přes víkend chtěl dohrát, ale ne vcelku. Vychutnám si to...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slanecek Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Může mi někdo říct, jak se liší X360 a PS3 verze hry? Třeba graficky, plynulostí, nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Znas to, vetsinou je to vicemene stejny, rozdily jsou minimalni, primarni platformou ale bylo ps3, takze by oficialne melo vypadat lip tam, prevda je ale takovahle... http://www.lensoftruth.com/head2head-l-a-noire-screenshot-comparison/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Tj, doufam ze uz to ta alza dnes bude mt, rad bych si dal pres noc L.A. Noire maratonek... hele na alzu jsem odpoledne volal a řikali mi že to do Liberce nestihnou dnes doručit, ale jestli jsi z prahy tak by ti to snad mohli dodat. Já už jsem koupil v JRC dostal jsem navíc 15% slevu za to že jsem tam musel čumět pul hodiny než to naskladněj a eště mi dali to DLC A slip of the tongue, takže já jsem spokojen, zahral jsem první misi a hra je super, ale docela se bojím té angličtiny, ale tak snad to nebude takovej problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Nebavilo me na alzu cekat a tak jsem nakonec koupil u czc.cz jeste za lepsi cenu, tak ted uz jen nainstalovat, zfouknout neco do skoly a jde se parit....to na co jsem se tesil cely rok uz se toci v mechanice, jupiii :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Tak ted sem doresil opravdu dlouhej pripad kterej sem delal celej vecer. A vsechny ty pripady ktere resite na Vrazdach maji spojitost. Ja tu hru miluju, je vazne skvela. Akorat uz mam 41,2% hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Me trosku stve, ze jsem hral zetim jen dva velke pripady a u obouch jsem vedel jak je resit z preview :( Navic ten jeden, nevedet o co jde, vubc nepochopim, proste ho chytli a smitec zadny vysvetlovani.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Květen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Dneska jsem hrál asi první hodinu a zatím jsem plný pozitiv. Mimika obličejů opravdu skvělá, město vypadá fakt krásně a příběh je samozřejmě dokonalý. Sice někdy tápu s angličtinou, ale dá se to i s pomocí logického uvažování odvodit a někdy se stačí opravdu dívat do obličeje postav a fakt poznáte jestli vám lže nebo ne.:cheesygrin::cheesygrin:, jediné co mohlo být promakanější je jízda automobilem, trochu to plave. A ještě jsou skvělé pouliční honičky, to je fakt kvalitka a o hudbě ani nemluvím- paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Ja radši ty pěší honičky s tema autama je to fakt bída jak deset let stará hra..jízdní model hrůza....chvilema se to fakt neda ovládat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Jizdni model..? Parada, me sedne na 100% a vsechny auto sou krasne ovladatelny. Proste stary auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Zkus si zahrat mafii 2 se zaplou "simulaci" a pa k to porovnej s L.A. noire rozdil znacnyyyy..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 V jakym smyslu... Mafia lepší/horší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Rozhodne lepsi, tam se auta chovaj realnejc, ale je pravda ze tam se na tom mnohem vic pracovalo, tady to slo ocividne na vedlejsi kolej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 si uvědomte, že ta hra není o ježdění autem. když tě nebaví jezdit, tak ať jezdí parťák ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Vsak taky pisu ze trochu chapu ze je tam ten jizdni model spatny, nadruhou stranu nechapu proc si to nemohlo pomoc treba jizdnim modelem z GTA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adlik Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Nooo, na hru jsem se docela těšil, ale ten jízdní model je fakt tragickej, a to v GTA IV mi přijde dobrej... s Mafii to ani nesrovnávám. A názor, že hra není o ježdění autem... s tím moc nesouhlasim, ke hře to patří a je škoda, že je něco takhle odfláknutý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Kdyby jste si to nekdo chtel vymenit za killzone 3 tak me kontaktujte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Ahoj, můžu se vás zeptat ke hře...? Uvažuji o koupi... ale nevím jestli to na mě nebude moc neakční. Když se vyšetřují případy, jsou tam i přestřelky a tak?.. Dopadení pachatele a já nevím co podobně? Nebo jsou ty akčněji laděné mise jen ty doplňující maličké úseky, které se zadávají přes vysílačku? Díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Vetsinou je akce hlavne v tech street crimes ktere zadava vysilacka....pri pribehovych misi na ni prijde zridka kdy, tak max. jednou za pripad...sem tam das nekomu po tlame, tamhle zas nekoho honis.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Osklivy konec! Hodne osklivy konec hry! :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Osklivy nebo spatny? Doufam ze to neni kandidat na nejhorsi herni konec, ikdyz bych mafii 2 videl rad sezaneou, tak ne zrovna L.A. Noirem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Jen to ne. RDR mel taky ♥♥♥♥♥ni konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 RDR mel nahodou super konec :) Co se ti na nem nelibilp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.