radator Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Doufám že Rockstar využije svoje zkušenosti a že to dopadne dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Uprimne si nejsem jist jaky ma na to rockstar vliv...preci jen je to "jen" publisher....ale uz jen typem hry do toho preci jen neco vtiskli...rockstar dela s hrama malo kdy chyby a tohle snad ani nemuze dopadnout spatne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 i kdyby to někde pokulhávalo tak tento žánr na konzolých citelně chybí a určitě si najde spoustu fanoušků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Otazka je jestli tech fanousku bude dost...vysledek te hry bude silne zalezet na tom jak moc to bude pristupne obycejnemu hraci...nesmi to byt moc tezke..jen pro prave detektivy...jestli se to povede bude trefa do cerneho, protoze nevim o podobne hre.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Otazka je jestli tech fanousku bude dost...vysledek te hry bude silne zalezet na tom jak moc to bude pristupne obycejnemu hraci...nesmi to byt moc tezke..jen pro prave detektivy...jestli se to povede bude trefa do cerneho, protoze nevim o podobne hre.... přesně tak a další faktor bude jako u heavy rain znalost cizích jazyků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Souhlasim..ale tady bude podle me vyzadovana znacne vetsi znalost eng nez u heavy rain....tam mi prisla anglictina vicemene prumerna a jeji nepochopeni zpravidla nemelo dopad na hru...u L.A. Noire ale bude podle me anglictina opravdu narocna....hlavne kvuli vsemoznemu vyslichani a "papirovani"...jeste ze s AJ nemam problem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 tady by se hodil překlad hry do CZ... narozdíl od zbytečného překladu fify a nhlka :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 To je sice pravda, ale asi to nevyjde...bude to obsahove narocne...krom toho se to u nas asi nebude tak dobre prodavat aby to lokalizovali....to je ten duvod proc jsou lokalizovany fify a nhl...kupuje to hafo lidi a je to nenarocny na preklad ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CAMson999 Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Tak hra vypadá moc dobře, ale pochybuju, že bude lepší než Heavy Rain ;D Už jenom z té grafické stránky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 No jenže tahle gamesa bude úplně o něčem jiném než heavy rain a hlavně to nebude jen exkluzive hra pro PS3 ale multi-platformová gamesa, tohle bude podle mě lepší protože to bude na samém enginu jako GTA4 či RDR :) Takže pecka, a dokonce myslím že tam bude i volná hra takže né jen dělání misí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 No jenže tahle gamesa bude úplně o něčem jiném než heavy rain a hlavně to nebude jen exkluzive hra pro PS3 ale multi-platformová gamesa, tohle bude podle mě lepší protože to bude na samém enginu jako GTA4 či RDR :) Takže pecka, a dokonce myslím že tam bude i volná hra takže né jen dělání misí :) Je sice pravda ze s HR se to absolutne nehodi srovnavat, jelikoz to je absolutne jiny typ hry (nanejvys to leze srovnavat po graficke sstrance a co se mimiky tyce, tak L.A. Noire jasne vyhrava), ale uz neni pravda ze to bezi na stejnem enginu co GTA ci RDR, tedy na ragi. Bezi to na nejakym internim enginu teamu bondi....otevrena hra tam bude urcite, typove je to open world hra, takze si budem moct jezdit volne po meste (nevim jak to bude s promenlivosti denni doby) a podle me se v meste budem setkavat s podobnym typem interakci jako v RDR...takze nejaky drobny loupeze prepadeni atd... Pro me je tohle asi nejocekavanejsi hra roku. Jen tak pro informaci, dnes bylo oficialne potvrzeno, ze nebude zadna limitka L.A. Noire, coz me osobne velice mrzi, protoze jsem se na nejakou hezkou limitku tesil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Kdo to jeste nepstrehl, byl uz oficialne vydanseznam achievmentu a trofeji.... http://lanoire.wikia.com/wiki/L.A._Noire_Achievements_and_Trophies Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Kdo to jeste nepstrehl, byl uz oficialne vydanseznam achievmentu a trofeji....http://lanoire.wikia.com/wiki/L.A._Noire_Achievements_and_Trophies Zajímavé achievementy, jinak rád bych se někoho zeptal, neví někdo jestli tam teda bude ten multiplayer nebo coop? Docela by mě mrzelo kdyby ne, dost jsem se těšil na to že to bude skvělá detektivka v coopu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Pochybuju ze bude, ten koncept je ciste singleplayerovy a mam pocit ze se to uz i potvrdilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macdaddy1468625894 Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Konečně předobjednáno, už se těším. Pro mě nejočekávanější hra roku, jenom škoda té limitky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Nove zabery ze hry..... Kvalita je sice udesna, ale pro ty co uz nemuzou vydrzet do pristiho patku to jiste prijde vhod... http://www.hookedgamers.com/blogs/chrispriestman/2011/05/12/la_noire_gameplay_footage_leaked_looks_amazing.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Nove zabery ze hry.....Kvalita je sice udesna, ale pro ty co uz nemuzou vydrzet do pristiho patku to jiste prijde vhod... http://www.hookedgamers.com/blogs/chrispriestman/2011/05/12/la_noire_gameplay_footage_leaked_looks_amazing.html Ou yeah aneb 8 days left! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Ale jak koukam tak to vypada jak mafie 2. Bude to taky na pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 To jen tak vypada, s mafii 2 to nastesti nema az na dobove zasazeni nic spolecneho :) Na PC to nevyjde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 To jen tak vypada, s mafii 2 to nastesti nema az na dobove zasazeni nic spolecneho :) Na PC to nevyjde.... sakra no tak to je .... Ale nevim co mate vsichni s tou mafii 2.Me se nahodou libila a byla dobre provedena,jen tam byl moc kratkej pribeh.Ale konec stal za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 sakra no tak to je .... Ale nevim co mate vsichni s tou mafii 2.Me se nahodou libila a byla dobre provedena,jen tam byl moc kratkej pribeh.Ale konec stal za to Me mafie 2 hrozne zklamala....jednicku jsem miloval, na dvojku se tesil strasne vedel jsem o vsem (kazdy den jsem checkoval dva weby) a nastvalo me jak to bylo zamerikizovany a bylo strasne videt jak to osekali (viz. take stuppidni DLC taktika, z ktere si vsichni utahovali) slibovany silny pribeh stal za prd, byl nekonzistentni, hlavni postava spatne napsana a bylo strasne videt jak to bylo zkracene....o stupidnim koncem (byli slibovany 4 a nakonec pry vybrali jeden nejlepsi, heh to urcite)....pro me proste hra plna zklamani...ale kazdej to bere jinak, kamos co moc nehraje z toho byl nadsen a kdyz jsem mu rekl aby si zahral jednicku, ze je mnohem lepsi, tak se u toho strasne trapil...sry za OZ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Oni to udelali naschval aby se lidi tesily na Mafii 3.Protoze me starasne zajima jak to dopadne s Joem (byl fakt hustej :) ) Ale nejak jsem nepochopil ze se kamos trapil.Co tim myslis? A taky se mi zda ze to bude tim ze kdo hral 1 tak od toho hodne ocekaval.A jeste jsem zjistil ze tam byla ta scenka jak zabily toho hlavniho hrdinu z Mafie 1 (to me fakt prekvapilo ze az tak to navazovalo :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Oni to udelali naschval aby se lidi tesily na Mafii 3.Protoze me starasne zajima jak to dopadne s Joem (byl fakt hustej :) ) Oni to neudělali schválně :) - veřejně se k tomu i přiznali (že jim vydavatel kvůli průtahům nařídil utnout vývoj a hru vydat tak, jak je). Škoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Proste Mafia 2 byla skazena tim ze prisla pod kridla americanu....:( Trapi se proto, ze ho to tak moc neba, a jelikoz je prilezitostny hrac tak ho u jednicky hodne stve i grafika.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 To já hrál Mafii 1 až po dvojce. :) Server IGN vydává krátké videopreview, které popisuje radovánky v Los Angeles a především kýženou volnost pohybu. Ano, bude. Z množství informací o hře už jistě víte, že je L.A. Noire silně příběhový titul. Nebyl by to ale Rockstar, kdyby do hry neprotlačil oblíbený styl sand-boxu, který je titulům této společnosti vlastní (nenechte se však zmást, hru vyvíjí studio Team Bondi). Když si tedy budete chtít odpočinout od hlavního příběhu ve hře, stačí sednout do auta a projet se. Po městě je roztroušeno 40 nepřiřazených případů, které můžete čas od času chytnout v policejní vysílačce, nebo jen tak na ulici. K tomu připočítejte loupeže, přestřelky, honičky a další kriminální situace, které ve městě probíhají nazdařbůh a máte pěkný seznam věcí, do kterých se můžete pustit nezávisle od příběhu. Chcete víc? Tak co třeba posbírat desítky schovaných policejních odznaků, zabavit desítky luxusních kradených aut (které budete moci samozřejmě osedlat) či najít a vyškrábat se na všechny majestátní budovy města Los Angeles padesátých let? Ano, myslíme, že to vystačí na dlouho. A pokud vám tato informace ke štěstí nestačí, podívejte se na samotné videopreview od IGN, kde naleznete tuny nových záběrů ze hraní. Už aby byl příští týden zing.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.