Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

L.A. Noir

For_est-5

Recommended Posts

• Odpovědi 138
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jo super hra jen me se moc nelibi ta grafika.Zpracovani obliceju bylo v Mafii 2 o dost lepsi

Ale zas nebude hra nudit,ze se tam daji delat postrani ukoli.

Já si mislím že obličeje se hodně povedli i po grafické stránce, jinak s Mafii 2 bych to moc nesrovnával.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si teď opět hrál a opravdu je to mazec, příjde mi, že případy z druhého DVD jsou mnohem lepší :). Jediné, co bych hře vytknul je občasný pokles FPS a styl umírání zločinců :D

jak umírání zločinců?

jinak už hraješ druhý jo?

Odkaz ke komentáři

je no :D a štve mě ze nemuzu zatykat sama ala true crime...

a stal my vrta hlavou co kdyz udelam story a tech 40side misi jestli tam bude nahodna generace ala true crime nebo tam uz nic nebude (:O) coz by bylo divny

JO jestli chces vetsi vyzvu vypni si v options ty zvuky co ti rady kdyz si u duakzu :)

Odkaz ke komentáři

je no :D a štve mě ze nemuzu zatykat sama ala true crime...

a stal my vrta hlavou co kdyz udelam story a tech 40side misi jestli tam bude nahodna generace ala true crime nebo tam uz nic nebude (:O) coz by bylo divny

JO jestli chces vetsi vyzvu vypni si v options ty zvuky co ti rady kdyz si u duakzu :)

Taky jsem zvědav :), ale tak, co když tak si tu kampaň hodím ještě raz a pak to bude zase ležet v krabičce jako RDR :)

Odkaz ke komentáři

jak si daleko a kolik hodin máš nahráno?

jsou ty případy těžší než ty první(asi logicky jo že :D) jsou delší?

já si teĎ vypnu ty pomocníky

Je to individuální :) já dělám všechny ty vedlejší úkoly a pečlivě prohledávám okolí a přemýšlím na co se ptát atd. :D Takže teď dělám 2 případ z 2. DVD a mám odehráno něco okolo 9 hodin :). Případy ne, že by byly logičtější, ale jsou takové mnohem zajímavější :) . Však sám uvidíš :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu