DeSmond Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Nad L.A. Noire padnul první ortel a od britského magazínu The Guardian si odnesl absolutní hodnoceni. Doufejme ze taková hodnocení budou padat častěji.....uz jen týden ;) http://www.zing.cz/novinky/4575/la-noire-v-prvni-recenzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macdaddy1468625894 Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Tak teď se těším ještě víc. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Jn, snad to bude pecka. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Jo super hra jen me se moc nelibi ta grafika.Zpracovani obliceju bylo v Mafii 2 o dost lepsi Ale zas nebude hra nudit,ze se tam daji delat postrani ukoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Jo super hra jen me se moc nelibi ta grafika.Zpracovani obliceju bylo v Mafii 2 o dost lepsi Ale zas nebude hra nudit,ze se tam daji delat postrani ukoli. Nebylo...takovouhle mimiku nema zadna jina hra.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Nebylo...takovouhle mimiku nema zadna jina hra.... Ale ja nemluvim o pohybu obliceje ale o graficke strance :) Me nepripada zas tak moc realisticka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Ale ja nemluvim o pohybu obliceje ale o graficke strance :) Me nepripada zas tak moc realisticka Me prijde ze to spolu uzce souvisi.....a v mafii to obliceje nic moc, max. tak v traileru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macdaddy1468625894 Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Jo super hra jen me se moc nelibi ta grafika.Zpracovani obliceju bylo v Mafii 2 o dost lepsi Ale zas nebude hra nudit,ze se tam daji delat postrani ukoli. Já si mislím že obličeje se hodně povedli i po grafické stránce, jinak s Mafii 2 bych to moc nesrovnával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Predobjednavka na Playcentru je jasna. Tady si radsi priplatim abych to mel driv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=AGIWyrT_fTQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Pecka, už jen 6 dní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 No nevim, na alze maj 17. takze to mozna budou distribuovat driv, ostatne s Portalem to bylo podobne, prodaval se u nas uz v Americke datum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macdaddy1468625894 Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Na xzone maj zase 20. No uvidíme jak to bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 jsem celkem zvědav na recenze a pořádné gameplay záběry, kdybych viděl nějaké pořádné záběry ze hry, zřejmě bych se těšil, ale z těch trailerů si za celou dobu neumím představit, jak to bude celé fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Z tohole si clovek muze udelat dobrou predstavu..... http://www.zing.cz/novinky/4588/video-la-noire-a-prvnich-15-minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Tady je gameplay videí několik. http://www.youtube.com/user/lanoireletsplayer#p/u/1/YE7lGYC9a3c Nemůžu se už dočkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Tak jsem si teď opět hrál a opravdu je to mazec, příjde mi, že případy z druhého DVD jsou mnohem lepší :). Jediné, co bych hře vytknul je občasný pokles FPS a styl umírání zločinců :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Tak jsem si teď opět hrál a opravdu je to mazec, příjde mi, že případy z druhého DVD jsou mnohem lepší :). Jediné, co bych hře vytknul je občasný pokles FPS a styl umírání zločinců :D jak umírání zločinců? jinak už hraješ druhý jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 jak umírání zločinců?jinak už hraješ druhý jo? Jo jo (nevšiml jsem si, že postuju do PS3 sekce bral jsem to rovnou z Chatboxu :) ) No, že je ta srmt celkem trapně naskriptovaná alá Alpha Protocol :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 je no :D a štve mě ze nemuzu zatykat sama ala true crime... a stal my vrta hlavou co kdyz udelam story a tech 40side misi jestli tam bude nahodna generace ala true crime nebo tam uz nic nebude (:O) coz by bylo divny JO jestli chces vetsi vyzvu vypni si v options ty zvuky co ti rady kdyz si u duakzu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 je no :D a štve mě ze nemuzu zatykat sama ala true crime...a stal my vrta hlavou co kdyz udelam story a tech 40side misi jestli tam bude nahodna generace ala true crime nebo tam uz nic nebude (:O) coz by bylo divny JO jestli chces vetsi vyzvu vypni si v options ty zvuky co ti rady kdyz si u duakzu :) Taky jsem zvědav :), ale tak, co když tak si tu kampaň hodím ještě raz a pak to bude zase ležet v krabičce jako RDR :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 jak si daleko a kolik hodin máš nahráno? jsou ty případy těžší než ty první(asi logicky jo že :D) jsou delší? já si teĎ vypnu ty pomocníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 jak si daleko a kolik hodin máš nahráno?jsou ty případy těžší než ty první(asi logicky jo že :D) jsou delší? já si teĎ vypnu ty pomocníky Je to individuální :) já dělám všechny ty vedlejší úkoly a pečlivě prohledávám okolí a přemýšlím na co se ptát atd. :D Takže teď dělám 2 případ z 2. DVD a mám odehráno něco okolo 9 hodin :). Případy ne, že by byly logičtější, ale jsou takové mnohem zajímavější :) . Však sám uvidíš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Dobře mě už zbýva jen dva party ale mám dotaz jak si to přesně přejmenoval mám tu jen Win XP a nevím co kde jak :D a patchoval si to nějak přes abgx ?nebo jen projel a vypálil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 a ještě jedna otázka to hraju rovnou z DVD 2?nebo musím dat 1 zapnout hru a pak az dat 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.