rockyzz Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Super konec bych tomu fakt neříkal, docela špatný a ♥♥♥♥ konec když hlavní postava zemře :( Docela smutný i..... Ale GTA 4 ma suprovej konec! (akorát je tam ♥♥♥♥ že v jedný části podle tvýho rozhodnutí, rozhodneš nějak Deal nebo No Deal) - Deal = Zabijou tvýho bratrance ||| No Deal (nebo jak je tahle možnost) = umře snoubenka tvého bratrance... Ale trochu OT. Btw: tak jsem to nemohl vydržet a koukl se na youtube na konec L.A. Noire - a je to opravdu hodně zlý. A měl bych podle toho konce otázku..... (ti co si nechtějí zkazit zážitek tak at to nečtou) 1. To tam jsi jako voják v tý misi?? 2. Kdo tě zabil? 3. Co vlastně vedlo k tomu konci? Jak se to stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 rockyzz:Tak to je teda ale GIGA SPOILER. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Super konec bych tomu fakt neříkal, docela špatný a ♥♥♥♥ konec když hlavní postava zemře :( Docela smutný i..... Ale GTA 4 ma suprovej konec! (akorát je tam ♥♥♥♥ že v jedný části podle tvýho rozhodnutí, rozhodneš nějak Deal nebo No Deal) - Deal = Zabijou tvýho bratrance ||| No Deal (nebo jak je tahle možnost) = umře snoubenka tvého bratrance... Ale trochu OT.Btw: tak jsem to nemohl vydržet a koukl se na youtube na konec L.A. Noire - a je to opravdu hodně zlý. A měl bych podle toho konce otázku..... (ti co si nechtějí zkazit zážitek tak at to nečtou) 1. To tam jsi jako voják v tý misi?? 2. Kdo tě zabil? 3. Co vlastně vedlo k tomu konci? Jak se to stalo? Nevidim jak se to, ze hlavni postava zemre slucuje se spatnym koncem, ten konec, kdy Marston zemre a jde se za nej pak pomstit jeho syn je skvely.... jinak s tim GTA si to rekl spatne bud zabijou tvyho bratrance a nebo tvoji "pritelkyni".... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Jenze s tim synem se nemuzes pomstit. Jak jsem psal v topicu RDR, je to ♥♥♥♥♥ni z toho duvodu sem byl zvyklej na Johna, jeho hlas, chovani, obleky a vsechno. Potom co skoncila story sem chtel dodelat hru na 100%, jenze na toho syna sem si nemoh zvyknout, mel hroznej hlas a vypadal jak Jezis. Kdyby to byla hra ktera po skonceni story skonci a nejde hrat dal, tak to je vynikajici konec, ale takhle sem ztratil chut hrat. Kdyby story pokracovala dal a s tim jeho synem bych se mohl pomstit a vsechny hezky najit a vystrilet tak by to bylo paradni. A konce L.A. Noire se vazne bojim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Jenze ja hodnotim konec jako takovy a to jaky to pak melo dusledky mi prijde irrelevantni vuci samotne kvalite..... Ja se toho konce snad ani nebojim, co strasneho tam muze byt :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Tak to je ten rozdil prave, ty dusledky nam prijdou hodne dulezity :) Jinak musim zmenit nazor na grafiku - nadherna. Staci si pohrat s nastavenim TV a vysledky sou jednoznacny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Jenze konec je proste konec a kdyz se ve hre dostanu na konec, dohraju ji :) Z naracniho hlediska (a to by melo byt vicemene to jedina a nejpodstatnejsi) je to vyborny konec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Ok, me se proste nelibi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Tak L.A. Noire dohrano. A konec je proste konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Me se teda u mafie 2 libil konec.Ale vzdy na konci nekdo umira :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 Zdravím, mám problém s trofejí The Moose, je to jak pěšky sleduji tu ženskou ve žlutých hadrech, na konzolistovy je psané že nesmím být inkognito ani zmáčknout R1 a samozřejmě být spatřen, jenomže ikdyž to všechno splním tak trofej nenaskočí, díval jsem se i na youtube a dělám to skoro stejně a pořád nic, tak nevím v čem je chyba? neví někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 ahoj koupil jsem si LA noire The Complete Edition a nevim jak si mam nainstalovat vsechny dlc co tam maji bít poradi mi nekdo dik za radu pomohlo by mi i nejake videjko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 hoby - Complete edici stačí normálně klasicky nainstalovat při prvním vložení blu ray do PS3, ty příběhové DLC se otevřou v průběhu hraní příběhových případů, takže nic víc není potřeba doinstalovávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 aha dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.