toluxik Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Mam psp na flashnuti je to kalasicka dvoutisicovka a dal sem do toho pandoru a psp se pusti ale zadny menu na instal CFW tak sem to zkusil pres ten exploit a kdys ho pustim obrazovka scervena :blink: kouknul jsem se na kartu a tam je textak s nazvem hen_error tak to otevru a tam je tohle:Error: Could not load psheet.prx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Abys pustil pandoru, tak musíš mít servisní baterku (což máš) a Magic Memory stick(mms), ze kterýho se načítá pandoras menu. Záleží na jaký tlačítko si to vyrobil (spouštění pandoras menu). Myslim, že všude se ustálilo L... Takže vyndej baterku, drž tlačítko L a zandej baterku. Pokud to nepude, tak máš blbě vytvořenej mms nebo nemáš flashnutelný PSP. Btw psp teďka jede, nebo tam máš nějakou chybu a nejde pustit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toluxik Odesláno Červen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Abys pustil pandoru, tak musíš mít servisní baterku (což máš) a Magic Memory stick(mms), ze kterýho se načítá pandoras menu. Záleží na jaký tlačítko si to vyrobil (spouštění pandoras menu). Myslim, že všude se ustálilo L... Takže vyndej baterku, drž tlačítko L a zandej baterku. Pokud to nepude, tak máš blbě vytvořenej mms nebo nemáš flashnutelný PSP. Btw psp teďka jede, nebo tam máš nějakou chybu a nejde pustit? pandoru sem udelal spravne na mim psp nabehla bezrozmysleni a psp je v poho neni semibrick ani brick PS:Flash pspcek nedelam poprve ale je to poprve co to nejde :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 dej sem to video cos vcera posilal me s tou cervenou obrazovkou... ale myslim si ze ti stejne nikdo moc neporadi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 taky jsem měl červenou obrazovku... = poškozená NAND musel jsem jí obnovit přes Pandoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 tak to u neho pujde asi tezko kdyz ma TA88v3 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toluxik
Mam psp na flashnuti je to kalasicka dvoutisicovka a dal sem do toho pandoru a psp se pusti ale zadny menu na instal CFW
tak sem to zkusil pres ten exploit a kdys ho pustim obrazovka scervena :blink:
kouknul jsem se na kartu a tam je textak s nazvem hen_error tak to otevru a tam je tohle:Error: Could not load psheet.prx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts