Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zoombik: to vypadá spíš na neopatchovaný Abgx, ten neumí zjistit 5 6 vlnu. Stačí naistalovat neoficiální patch a mělo by to jít:

http://console-forum.net/tema/72920-abgx360-v1-0-2-released

Druhý příspěvek.

Geremy: v minulé vlně se dával ban za pouhou přítomnost flashe. V letošní to podle některých informací má být stejné, tzn. výměna HDD nepomůže.

• Odpovědi 302
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Zoombik: to vypadá spíš na neopatchovaný Abgx, ten neumí zjistit 5 6 vlnu. Stačí naistalovat neoficiální patch a mělo by to jít:

http://console-forum.net/tema/72920-abgx360-v1-0-2-released

Nanaki, bylo to přesně, jak jsi říkal... Měl jsem sice staženej ABGX 1.0.2. ze stránek vývojářů, ale potřeboval jsem k tomu modifikaci z tvého odkazu. Teď už to napsalo "wave 6 a passed".

Pročetl jsem si obě fóra a konečně jsem pochopil, jak vše funguje a jak hry bezpečně kontrolovat. Doufám, že nebudu mít smůlu a nedostanu ban...

Takže dík moc!

Ještě bych měl dotaz...

ABGX mi vyhodil, že "stealth check passed," takže OK, ale pak se snažil ověřit samotná data a vyhodil toto:

"There is no verified rip on Xex CRC F21A4B67 in the online database

Failed to find a verified ini file for this Xex

Verification failed"

Pochopil jsem, že to v databázi nemá asi nějakej file k porovnání přímo pro tenhle iso, takže to znamená, že s tím je něco v nepořádku?

Díky!

Odesláno

ne takle sem to nemyslel :) na waka sem updatnul to je "starsi" hra cize trochu starsi update (coz nenamena ze sme ten ban uz vsichni nekoupili, M$ nas muze mit na black listu a nasoli to vsem najednou jak ma ve zvyku..a konzole co jsou ted off a updatujou se off muzou dodatce po pripojeni poslat info ikdyz uz budou mit novejsi flash to sem myslel tim offline banem..jsou to jen spekulace, jiste to vedej jen u mrkvosu).

ted proste nepolezu mesic na live ani nebudu updatovat z novejch her, treba budu mit stesti a vyhnu se banu novym fw.. ta vlna visi ve vzduchu to rikam ja ;)

Odesláno

Pokud jsi nebyl připojen k Live, nikdo tě na blacklistu mít nemůže. To, co tu říkáš je pouze zmatená a zamotaná verze toho, co se všeobecně ví. Pokud jsi na Live nebyl a připojíš se až po vlně, ban mít nebudeš tenhle rok, ale ten příští. Nový FW tomu už nepomůže. Pokud hodláš Live používat dlouhodobě, neflashuj a používej originály.

Odesláno
to neni pravda...na blacklistu muzu byt uz treba mesic. a to co rikate novackum "pokud jsi nebyl na live nedostanes" je blabol protoze -muzou banovat novejsim dashem, to proste nikdo nemuze vedet jiste. je to jak rikat ze LT je bezpecny.

Jak se dostaneš na blacklist, když jsi nikdy nebyl připojený? Co bude v do budoucna nevím, nevíš to ani ty, ale do téhle doby jsi se pro získání banu musel připojit. A vždy platilo, že pokud jsi měl nepřipojenou konzoli, ban jsi mohl dostat až v následující vlně. Samotným dashem se nikdy nebanovalo.

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu