pener Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 Zajímá mě jak se projeví na hře převod formátu ISO na CSO. Hlavně jestli dojde ke snížení kvality grafiky hry a podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubiis Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 NA grafice se to vubec neprojevi. Problem vsak vyvstava s rychlosti cteni u vetsich *.cso her (např. iso 1,6gb -> vysledne cso 0,9gb) , kdy se hra trochu (při čtení z karty) cuká. Problem se da vyresit: a) nahranim isa misto cso b) koupenim MS z rady extreme (vetsi cteci a zapisovaci rychlost) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 f-007 Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 ja teda nikdy problem nemel s cso vlastne jenom na gta:Lcs ale to byla iso a ja to poustel na 1Gb karte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yokozum Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 Takže jestli to dobrř chápu, iso hra muze mejt 400mb a cso ta samá 200? Jako ze je to zkomprimovane jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 presne jsi to pochopil ... ale jak jiz bylo psano nektere hry (oba gta , carbon (u mne) nebo jine narocne hry) se muzou neprijemne cukat ... v tom pripade je nejlepsi iso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 CSO je prostě kompresní formát, hodně zmenšíš hru, ale nedoporučuji to u závodu kde se pak hodně načítá z karty a cso je pomalejší takže se to kolikrát cuká. Jinak třeba TOCA 3 v závodě vůbec nenačítá, takže mám normálně maximálně zkompresovaný cso, protože při loadingu do závodu mě teěch pár vteřin oproti podstatně většímu isu nevytrhne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 Já nevím jak vám ale já sem si přetaktoval psp v recovery na 333 a běžej mi všechny cso i gta atd. úplně plynule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 skus to hodit do iso a porovnej to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 folty.hans Odesláno Březen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2007 presne pretaktovat na 333 a bezi to uplne v poho...socom se mi normalne cukal ale po pretaktovoani jde uplne v poho...a je to cso a u vice city je to jeste vetsi rozdil a to vice city mam iso.... :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pener Odesláno Březen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2007 Díky Kubiis... ještě se zeptám jestli jde CSO překonvertovat zpět na ISO jak píše bobo... a když tak jakým programem a kde ho seženu... jinak DÍKAS JAKO SVIŇA !!!!! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Březen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2007 stačí když pouýiješ tlačítko hledat a nemusíš se ptát na takový otázky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miny10 Odesláno Březen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2007 nejvic zalezi na pametove karte jestli mate fake nebo orig.ja mam MS pro duo 4gb je to fake ale kdyz si ji zformatuju v pc na fat16 tak se mi nekouse ani gta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 altichy Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 proc by se mela menit grafika to neeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pener
Zajímá mě jak se projeví na hře převod formátu ISO na CSO. Hlavně jestli dojde ke snížení kvality grafiky hry a podobně.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts