Brento Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 Piste o teto senzacni hre. Poradte Tenis lamam a chlubte se s Rankem (skoro bych si zapomel nasadit papirovy pytel na hlavu - za Rank 229 :D ) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 kur** to uz je ta hra?? to si musim ihned stahnout :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 kur** to uz je ta hra?? to si musim ihned stahnout :lol:...no jasne mas to v topicu 03/2007...a jinak stoji hra vazne za to?...ja fakt tak dobra?....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 mam rank 103 dobra parba bavi me to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 Hra je skvela... jedna z najlepsich v tomto mesiaci... ale nejak nemam na nu cas pri hrani TDU :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 Hra je skvela... jedna z najlepsich v tomto mesiaci... ale nejak nemam na nu cas pri hrani TDU :-)Ja kvuli ni nemam cas na TDU :D . Pro me je to takovy PSP next-gen, spolu s TDU. Perfektni vyladenost, grafika, hratelnost, prezentace, licence - báájo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 Tady máte liny na Virtua Tennis 3 Uploadoval jsem hru já takze je to muj Upload: http://czshare.com/download_file.php?id=52352&file=D_____lfc_vt3e____Virtua_Tennis_3_EUR_MULTI5_PSP_LIGHTFORCE____lfc_vt3e____VT_by_nasko.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel75 Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 ja to mam stažený ale ještě nemužu hrat protože mam 3.10 firmware origo ale protože hraju tenis zavodně takže se na to těšim jak malej kluk už aby tady byl DG z 3.10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 já tedka mám rating 83 a začíná to bejt docela těžký .. hlavně je to zdlouhavý na ty 4 hry,ale jinak je to super hra vřele doporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 Muzeme me treba kamenovat,ale me se graficky VT3 moc nelibi,napr.vykresleni divaku je u starsiho VT na PSP lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 já tedka mám rating 83 a začíná to bejt docela těžký .. hlavně je to zdlouhavý na ty 4 hry,ale jinak je to super hra vřele doporučujuTy urcite budes vedet, k cemu je dobra Tennis Academi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big toe Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 já jsem v ranku 55. tudíž už se mi otevřely grandslamy a to je teprv mazec... mě tam klepou ani nevím jak, na prvním jsem zahrál jeden míček (za 4 gemy)... no asi ještě budu muset potrénovat a pak to snad bude lepší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 já tedka mám rating 83 a začíná to bejt docela těžký .. hlavně je to zdlouhavý na ty 4 hry,ale jinak je to super hra vřele doporučujuTy urcite budes vedet, k cemu je dobra Tennis Academi... asi na zlepšení skillu... to jsem ještě moc neřešil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 jo VT 3 je uplne super :) sice taky na to ted moc nemam cas kvuli TDU :D ale v rating mam neco mezi 70-80 a ted uz si konecen davam i ty turnaje co jsou od myslim ze 104. mista :) poprve jak sem tenhle turnaj hral tak sem uhral 3 micky behem 4 gamu :D:D ale pak jsem sel skillit do tennis academy a ted uz si davam i tenhle turnaj :) ovsem grand slam to si asi ani neskrtnu :D v tennis academy uz mam zpristupnene i ty posledni discipliny myslim ze expert a to uz si fakt nedavam tam jsou strasne silenosti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 No tak to si musím určitě stahnout. Virtua tennis mě na PS2 uplně okouzlil,perfektní hra. Na PSP jsem měl šílenou radost že se jim to povedlo skvěle předělat a bylo to prakticky jako ta PS2 verze a ted Virtua tennis 3...no vypadá to skvěle. Jsou tam nějaké zásadní změny nebo novinky? a je tam pořád ještě Nicolka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 Je to Super gameska a v ranku jsem 99.Ale už to není tak lechky jak to bylo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 Tak já sem 42 v ranku. Všechny turnaje šli vcelku dobře uhrát, ale granslam zpřístupněný od 54 ranku je mazec. Ani sem si neškrtla.. Je to strašně těžký...už se hold na to musí trénovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big toe Odesláno Březen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2007 Já jsem poskočil už na 14. místo v ranku, stačí vyhrát jeden zápas v grandslamu a posunete se o dost míst... Ale tedka to docela záleží na štěstí, koho dostanu v losu, třeba jeden gradslam jsem vyhrál, protože jsem na tvrdém povrchu chytnul Nadala a Ferrera, ty jsem porazil, ale dostat je na antuce tak končím... A poslední grandslam jsem hrál finále s Haasem, taky na tvrdém povrchu a ten mě úplně rozsekal, 0-4... ještě budu muset asi potrénovat no... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Březen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2007 mno tak ja mam zatim 105 rank ale porad se zvysuje protoze ted hraju tennis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama-t Odesláno Březen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2007 Takze sem 3 ale to vas asi moc nezajímá.... podte se bavit o hře samotné! Její chyby : Blake je běloch a to je chyba jako prase ..... kdyz da protihráč podání z kterého je eso nemáte sanci ho vybrat vůbe žádnou... tak to jsou ty největší chyby jeste jedna věc muj hrác je asi moc velkej fajnovka ale pod kazdym druhym měsíci je zraněnej a to hodně spí a jezdí na dovolenou....... je tam pár much ale je to výrazně lepší ne 1...PS: holky vypadájí strašně :-) :D :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama-t Odesláno Březen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2007 Nevím co vsichni děláte na grenslemeh jedine co mi moc nejde je top 16 ty na lodích tam nekdy dostanu ale grenslemy pro 54 tam nedostanu ani jeden fifteen :D ale vážně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Březen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2007 Tak už jsem taky 2., ale top16 je mazec. V 54 už je to naprosto v pohodě, ani fifteen už si nikdo nedá. Co se týče tý grafiky, tak ty chlapy vypadají celkem slušně, ale holky jsou fakt katastrofa. Taková Hingisová - to je v té hře zrůda bez vlasů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Březen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2007 Takze sem 3 ale to vas asi moc nezajímá.... podte se bavit o hře samotné! Její chyby : Blake je běloch a to je chyba jako prase ..... kdyz da protihráč podání z kterého je eso nemáte sanci ho vybrat vůbe žádnou... tak to jsou ty největší chyby jeste jedna věc muj hrác je asi moc velkej fajnovka ale pod kazdym druhym měsíci je zraněnej a to hodně spí a jezdí na dovolenou....... je tam pár much ale je to výrazně lepší ne 1...PS: holky vypadájí strašně :-) :D :P hehe, pobavil jsi me a to myslim v dobrem:) jinak ja vyuzivam hrace Blake jako partaka do 4hry a tam si je podobnej, docela cernej - tak jak je blake cernej, tak nevim. a kdyz me da nekdo eso, tak je logicky ze si ani neskrtnu, to same ocekavam od meho esa:) ...a zraneni + odpocinek, to k tomu patri ne? nebo myslis ze ty kluci jedou v realu 365 dni stejnou frekvenci? ad holky souhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 Hrajete nekdo Virtua Tennis 3 na necem jinem jak PSP? Myslim tim jako Xbox 360, PS3, PC aj. Zajima me jestli to je stejny? :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 Stáhnul sem tuto hru a ajá ma fm 2.71 a vyždujete pro spuštění fm 3.03 chci se vás zeptat akdo má stejnej problém a zkušenosti s nim jestli mi i po uptade na 3.03 mi pudou stáhlý hry který mi šli na fm 2.71? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.