Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Hrejte.cz xbox

Rawmen

Otázka

Ahoj lidi, chci si koupit svoje první xko. A rozhodl jsem se ho koupit na hrejte.cz konkrétně tohle: http://hrejte.cz/index.php?akc=det&id=555.

Máte stímhle shopem dobré zkušenosti? Chtěl bych si koupit flashnuté abych stim nemusel někdě lítat. Navíc takhle mám záruku, že to bude provedeno dobře ne?

Pár doatazů

1) pokud dám xko vedle TV na stojáka a nebudu snim hejbat budou se škrábat DVD?

2) pokud bude mít okolo sebe dost prostorů (jakože nebude nikde uzavřen) tak neni tak velká pravěpodobnost, že vyhoří ne?

Předem děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

Dva problémy jednou ranou:

"NOVÝ" nepoužitý, ale pouze s 10 měsícní zárukou za cenu nižší než ARCADE verze.

SE jen zeptam s jakoho duvodu je ta zaruka 10 měs.

edit: tím jedním problémem myslím to, že mi to vyřešilo, že by xko mělo být uplně nové.

Odkaz ke komentáři

• 0

Když koupim stim 20GB HDD tak se mi tam vejdou jen 2 hry ne?

A hrát furt dvě hry do kola, no nevim. Nebo spíš na disk bych si mohl dát ty dvě co hraju a chci dohrát. A přes DVD bych spouštěl jen nějaké odreagovačky. Nejdřív se, ale snima poradim na co se vzstahuje ta 10měs. záruka.

BTW:pokud koupim ovladače na hrejte.cz (bazarovej) tak musim přikoupit přikoupit ještě baterku do toho, protože tam píšou:"Ovladač bez obalu a baterií,repas,plně funkční se zárukou"

takže to máme 550,- + 400,- = 950

novej ovladač stojí 750,- takže je to jasné proč koupit rovnou novej.:!:

Odkaz ke komentáři

• 0

Rawmen - Kup si xbox na prodejceher. Jsou to sice zmetci, ale co, kdyz ti xbox prijde a je nerozbalenej tak te obchod uz zajimat nemusi, zaruku mas stejne u MS.

Ovladac pak na aukru sezenes novy treba za 400 kc.

K tomu si na aukru kup disk za 1500 - 120 GB a vyjde te to vsechno jako bys kupoval premium nekde v drazsim obchode :).

Odkaz ke komentáři

• 0

Oni, ale neprodavaj flashnuté ne? Já stim zas pak nechci někde lítat a dát ještě někomu 1000,- za flash.

Xko arcade (prodejher.cz) - 4333,00

120GB (aukro) - 1500,-

Ovladač (aukro) - 400,- =7233,-

Sice hezká cena, ale plus poštovné za to že to budu posilát ještě na flash. Navíc když mi to udělaj na hrejte.cz tak by to mělo bejt na 100%. Nechci říct, že oni to uměj nejlépe, ale když mi to udělá někdo jinej pak se to zničí tak mi může říct, že je to moje chyba a že ho to nezajímá.

A 120GB ehm přjde mi to zbytečné. Já bych se spokojil klidně i stou 20GB(60GB).8)

Btw: navíc bych si musel od rodičů půjčit cca 3000,- a byl bych rád kdyby mi zbylo na DVDčka.

Odkaz ke komentáři

• 0

já se vám musím smát ... mam xbox 360 puvodne z anglie, flash , 120 gb HDD, 1x bezdratovy ovladač , zdroj, VGA kabel .... za 3500,- Kč . Je to sice ten starší , puvodne core, ale borec od kterýho to mam to zase vyladil a žádný problemy. Mam xbox na stojáka, bez problemu, jen když bylo těch skoro 30 stupnu tak sem si vzal chladici podlžku pod NTB a dal ji vedle xboxu. Za ten měsíc co to mam, jenom jedno přehřátí a to bylo fakt v brutalnim vedru.

Jestli chceš dám ti ICQ na toho borce, fakt jako ho mam rád :D

Odkaz ke komentáři

• 0
Oni, ale neprodavaj flashnuté ne? Já stim zas pak nechci někde lítat a dát ještě někomu 1000,- za flash.

Xko arcade (prodejher.cz) - 4333,00

120GB (aukro) - 1500,-

Ovladač (aukro) - 400,- =7233,-

Sice hezká cena, ale plus poštovné za to že to budu posilát ještě na flash. Navíc když mi to udělaj na hrejte.cz tak by to mělo bejt na 100%. Nechci říct, že oni to uměj nejlépe, ale když mi to udělá někdo jinej pak se to zničí tak mi může říct, že je to moje chyba a že ho to nezajímá.

A 120GB ehm přjde mi to zbytečné. Já bych se spokojil klidně i stou 20GB(60GB).8)

Btw: navíc bych si musel od rodičů půjčit cca 3000,- a byl bych rád kdyby mi zbylo na DVDčka.

no newim jestli je flashnuty ale Kanalizator tady na foru dela flash vsech mechanik za 500,- slysim na nej jenom same dobre ohlasy... a ktomu zniceni flashe... Kanalizator ti na to da jakoby "zaruku" pokud se ti neco stane zdarma ti prehraje FW na origo...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu