Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Virtua Tennis 2009


PetraGTC

Recommended Posts

Nevím co jsem očekávala, asi něco co překoná Top Spin 3. Bohužel, SEGA se nezapřela, a tak to celé působí poněkud arkádově. Tenisté a tenistky se prohánějí po kurtu jak naspeedovaní, a vůbec je podání hry takové srandovní. Hra to špatná není to ne, je tam spoustu miniher, tennis je zábavný, někdy až moc, ale prostě kdo si zvykl na poněkud simulační model Top Spinu, bude tu koukat jak blázen.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"Kup si" Virtua Tennis 2009, oproti Top Spin nebo Smash Court Tennis, mě to baví 100x víc, chová se to arkádově, ale lepší než top spin kde se ani nedá uhrát styl \/ jelikož to prostě na druhou stranu nestihnete, s tím ve VT09 není problém, ale jediné co mi vadí, že hráči pořád bezdůvodně po skoro každém míčku padají na zem... Při tom hraju normálně, to vím jistě, doběhnu do místa kam letí míč, zmáčknu button, nasměruji avšak on padá a zároveň odehrává za pádu z běhu, který je bezdůvodný, normálně by mohl zabrzdit. No ode mě VT2009 získává 9/10 bodů, Top Spin 3 7/10 bodů a Smash Court Tennis 3 5/10 bodů.

Kdyžtak zkus demoverze a rozhodni se...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak říkám, je to zábavné, ale rozhodně o dost akrádovější pojetí. Btw, v top spinu se dá uhrát cokoliv na tebe AI vymyslí, jen to chce přizpůsobit hru :) Je jasné že když mu vrátíš pohodovým úderem, tak ti vnutí svou hru, třeba právě styl levá-pravá. Což se ani s "běháním" LB nedá stíhat dlouho. Chce to hodně dobře natrénovat kombinátor RT+směr+úder :)

Prostě ať už jak už, top spin hraju dlouho a na VT3 jsem se těšila. Bohužel arkádové pojetí z toho dělá hru poněkud lehkovážněji pojatou. Ale zase tu dostaneš achievement za trefení rozhodčího :))) A při podání můžeš stát na síti, nebo si odběhnout DO lavičky (menší bug).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no hrál jsem TS3 a ten mě dost bavil, bohužel tam ale tolik není propracována ta kariéra a vpodstatě docela rychle jsem se vyšvihl na první místo a pak mi trochu chyběla motivace hrát dál, ale každopádně super tenis...

Teď jsem začal hrát VT2009 a opravdu je to oproti TS3 silně arkádové, ale i přesto mě to zatím baví, hlavně díky té kariéře a je fajn sledovat jak se posunuju tabulkou :)

mimochodem dostal se už někdo ve VT09 do toho profesionálního žebříčku? A jestli jo, tak je tam třeba i ten Davis Cup? a jak to kdyžtak funguje?

zatím jsem nějak 31. v amatérském žebříčku a zatím jsem teda měl jenom jednu prohru a to v charity cupu, ale četl jsem že v profesionálním žebříčku už bude obtížnost zajímavější, tak uvidíme :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu