Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Rock Band Unplugged problém!


Tunings

Otázka

Čau všem mám hru Rock Band Unplugged,ale tato hra mi způsobuje,že když vypnu PSP a je jedno kdy zapnu,tak co sem měl i jiné hry na kartě,tak se mi nezobrazujou. v pohodě sem tuto hru hrál,ale jakmile PSP vypnu,tak konec.ty hry ve složce ISO na kartě jsou,ale PSP mi napíše,že tam žádné hry nejsou když vlezu do GAME.Když prpojím PSP s PC a kouknu do složky ISO tak tam ty hry sou,ale PSP mi je nezobrazí,takže to znamená,že musím naformátovat kartu! a ty hry tam dát znova.je to opravdu tou hrou Rock Band Unplugged ! Od té doby co sem hru už do PSP nedal,tak mi ostatní hry jedou v pohodě,ale čím to tedy je? že mi Rock Band Unplugged toto v PSP takohle blbne.Docela dost mě to mrzí,protože je to fakt dobrá hra! a docela rád bych si ji zahrál!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ona ta hra hry nemaže,ale PSP je díky rockband nezobrazí.Schválně sem zkusil ten Rockband tam dát znova,pak sem vypl PSP a zase zapl a opět mi to hry nezobrazí,takže to opravdu tuto paseku dělá ten Rockband na 100% takže ve složce ISO co mám hry,tak musím vytvořit složku rockband.txt? a do té složky dát ten Rockband? tak to myslíš?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mam tu drobny postreh...

- CWFblocker (plugin) na tuto aplikaci neplati

- 4GB MS karta NOFAKE - SPUSTI HRU NOPROBLEME a nemaze, neschovava

- 8GB microSD s redukci Transcedent a s CWFblocker - na k*k*t - hry su pryc

Vi nekdo, jak se problemu - NEJSOU ZADNE HRY (i presto, ze tam jsou) - zbavit, aniz bych musel formatovat kartu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu