Anonymous_ Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Takze.. prejdu k tematu :) Vse co je nize - ve zkratce: Uvazuju o vymene iPod Touch 1st GEN 8GB za nejakeho Classica 80GB+, vyplati se to? Mam iPod Touch 1st GEN 8GB.. nejak ho posledni dobou nevyuzivam jinak nez na hudbu a tu posloucham cim dal tim vic. Ted jsem se podival na ceny na ebayi a koukal jsem, ze do 4k bych mohl mit uplne v pohode iPod Classic 80+ GB (coz dostacuje az az).. Jenze tu mam dilema. Takze nejprve otazka na majitele Classica: Jak je to tam s coverflow? Dost rad bych ho tam mel.. Dost se me to libi, ale problem je, ze bych zaroven chtel mit Rockbox, nebo spis moznost ho tam nainstalovat a ta do tech novejch modelu s cowerflow nejde - je to tak? Je k tomu nejake reseni? Celkove - je iPod Classic poruchovej? Mam se bat pri koupi starsiho kusu, ze bude v haji HDD nebo neco? Prostredi je rychly? Zvuk v pohode (jako u vsech iPodu)? A co vydrz? Proste takove nejake poznatky.. A pokud mate zkusenosti s Rockboxem, tak urcite piste, dost mne to zajima - jestli je nejakej coverflow tam.. a zda na to existuje nejakej opravdu peknej skin - propojit s iTunes asi primo rockbox nejde ze.. Nebo bych mohl normalne pouzivat iTunes sync a prehravat si to v rockboxu? Diky! A ted na lidi, co maji porovnani s obojim: Je lepsi classic nebo touch? Do ceho byste sli vy, co byste si nechali? Touch je super vec, ale ovladani primo v kapse neexistuje, lehce se poskrabe.. je to strasne dlouhy (velky).. Nevim, neni na hudbu lepsi precijen classic? Libim by se me ten HDD, narval bych tam celou svoji sbirku a jeste by mi spousta mista zbyla do budoucna.. Ale zase bych dost nerad prisel o coverflow a zaroven bych rad nejakou tu otevrenost - RockBox (kdyby mne nekdy omrzelo jen si prehravat hudbu..). Idealni by bylo, kdyby sel iTunes sync klasicky, zaroven Rockbox a dualboot s klasickym FW, kde by byl coverflow.. Kdyby ale coverflow sel v rockboxu, stacilo by to... Proc chci sync s iTunes? Dost jsem si ho oblibil, mam v nem vse hezky usporadane, celou svoji sbirku, id3tagy atp.. Vse perfektne.. dost jsem si zvykl a uvazuju o koupi MacBooku.. Proc coverflow? Alba si lepe zapamatuji dle obrazku.. Uz mam tak nejak prehled a dle nalady jen najedu na cover a vyberu.. Text je takovej nic nerikajici.. Samozrejme vim, co je co.. Ale proste kdyz si chci jen neco pustit.. no spatne se to popisuje Proc uvazuju o vymene? Viz. vyse. Touche uz tolik nevyuzivam jinak, nez na hudbu a na tu hudbu tak praktickej neni. A hlavne mne laka pritomnost kompletni sbirky vzdy u sebe (vetsi nez 80GB jentak moje sbirka nebude.. rozhodne ne takova, ze ktere posloucham vse). Proc rockbox? Fakt nechci jen "hloupy" prehravac. Rockbox, bezici na linuxu mne dost laka.. Otevira to dost dvere a dela to z iPodu mnohem lepsi zarizeni. Jsou na to i pomerne dobre hry (Doom) atp. Ale na druhou stranu se me tolik nelibi jeho rozhranni pro prehravani hudby, jako je to pekne ciste Applacke. Tak diky za kazdy nazor! refresh .. :roll: :dozey: Ok, tak pro mistni "inteligenci" snizuju naroky: 1) Vymenili byste iPod Touch za Classic? (nereste po strance financni) 2) Jaky Classic byste brali, 6G nebo 5G (5.5G)? Slysel jsem, ze 6G je pomaly, je to pravda? 3) Jak moc je poruchovy iPod Classic? .. mate s tim sakra vubec nekdo zkusenosti? Vsichni si tady hrajou na strasne Applaky a pritom mi tu nikdo nedokaze poradit s vlajkovym produktem teto spolecnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 .. mate s tim sakra vubec nekdo zkusenosti? Vsichni si tady hrajou na strasne Applaky a pritom mi tu nikdo nedokaze poradit s vlajkovym produktem teto spolecnosti. No jo, to jsou ÄŚeši ...:| :sorry: za :offtopic: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 No jo, to jsou ÄŚeši ...:|:sorry: za :offtopic: a ty si ukrajinec ? Já bych to asi nemÄ›nil , do kapsy se to snad vejde vĹľdycky ne ? Ale tÄ›ch 8 gb je málo pro tebe.... takĹľe to vymÄ›nÄ›n - ale zas aby si toho pak nelitoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filiiipek Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Co ti z vlastnich zkusenosti muzu rict:-)jen por zacatek, od applu mam notas a 4 ipody, takze uz o tom neco mozna vim:-) co se tyce rozdilu touch a classic, touch rozhodne vede kvuli poruchovosti classica 6g, jesi chces kvalitni ipod a nevadi ti velikost proti 6g tak si porid iVideo 5.5g, doma ho mam, je bezvadnej, bezporuchovej. Co se tyce coverflow tak do nej jde nahrat firm pro 6g, kterej uz flow zahrnuje a co se tyce rockboxu tak pokud budes mit dualboot tak by to taky melo fungovat...na zadny prekazky sem pri predelavani fw nenarazil. Dalsi plus u Classica(Video) je to ze se da pouzit jako HDD tudiz muzes mit vsechno pri ruce:-) Sumasumárum, jestli mas ipod pouze na muziku tak je lepsi classic...respektive 5.5g pokud nechces aby ti hnedka odesel HDD...tak poruchovost u 6g je fakt tragicka... 8 mesicu = 6 reklamaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 já mám iPod touch a Ĺ™eknu ti,vĹŻbec mÄ› nebavĂ ty aplikace na nÄ›j to je jedninĂ˝ co je na nÄ›m opravdu dobrĂ˝,hodlám ho nejspĂše v brzkĂ© dobÄ› prodat,a takĂ© si chci koupit iPod classic nÄ›kdy v brzkĂ© dobÄ› mám borce co ho prodá za 2000 v dobrĂ˝m stavu a dokonce si pro nÄ›j mĹŻĹľu dojet.... jinak classic je podle mÄ› na muziku nejlepšà volba kaĹľdej je dobrej na nÄ›co jinĂ˝ho kaĹľdopádnÄ› si pro nÄ›j pojdu asi tento tĂ˝den tak ti napĂšu nÄ›co bližšĂho :-) EDIT:mám nano 8GB a jsem vcelku spokojenej koupil jsem ho i se sitovou nabijeckou za 2000kÄŤ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.