Kenny Suprianni Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Lidi je to fakt důležité. Jak vytáhnu hudbu z hry (iso) ? Určitě to musí nějak jít. Potřebuju ze hry Key Of Heaven vytáhnout skladbu, co hraje při závěrečných titulkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 programem UMDgen si otevři iso a hledej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Červen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 UMD gen mám ,ale jediné co mi tam jde otevřít je obrázek. jinak to píše že to nejde otevřít. Nenašla by se nějaká dobrá duše co by mi pomohla ? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 tak si najdi na netu co to je za song lol a stáhni...obvykle na yt bývaj upnutou OST, jen nebýt línej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Červen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Myslíš že sem to nezkoušel ? nikde to prostě není. Strávil sem u toho už asi dva dny.. prostě nikde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 v tom případě máš smůlu... stejně to bude nějakým způsobem zkoprimováno třeba do jednoho souboru, takže nemáš šanci to z toho dostat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 až přijdu domů kouknu...a jeslti to na tom yt najdu....seš mrtvej :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Červen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Ej kdo mi to najde tak sem mu dosmrti vděčný a dam mu šecky moje body :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pol255 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Ej kdo mi to najde tak sem mu dosmrti vděčný a dam mu šecky moje body :D Mozna by to slo,ze bys topripojil pres remote joy a tam jde nahravat video i audio ale na audio potrebujes 3.5mm+3.5mm jack audio kabel,este sem to nezkousel ale chystam se :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kenny Suprianni
Lidi je to fakt důležité. Jak vytáhnu hudbu z hry (iso) ? Určitě to musí nějak jít. Potřebuju ze hry Key Of Heaven vytáhnout skladbu, co hraje při závěrečných titulkách.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts