myschoo Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Zdravim skusal som si nainstalovat aplikaciu MyBrute. Skusil som vsetky verzie na Appulo.us ale ani jedna mi nefunguje. Vzdy mi to tesne po zapnuti asplikacie asi po 3 sek spadne opat do winterboard? FW 2.1 -> FWch 2.2.1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 stahoval jsem to primo z touche pres installous a to verzi 1.4patched a funguje mi ;) presneji tuhle verzi myslim http://getapp.info/download/MyBrute-v1.4.cracked-COREPDA_1.ipa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 hmm stiahol som tuto verziu, stale mi to pada hned do springboardu... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec32 Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 tu máš navod ako na to: Hi, here a guide to install My Brute in your iPhone/iPod Touch: 1.- Download the .ipa from here [url]http://www.appscene.org/download.php?id=818424746[/url] 2.- SSH into your device and go to /private/var/mobile/applications and found My Brute.app (easier to find if you install AppLinks first) 3.- In My Brute.app search the Info.plist ,and edit it (right click, edit) removing this 2 lines: <key>SignerIdentity</key> <string>Apple iPhone OS Application Signing</string> 4.- Respring your device... and done! 5.- Add me as your master (my code is HBEEFHFE) and you will have 3x experience for the next 3 days, and an extra ability 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 nejde :( nic nepomaha :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Hráči MyBrute se konečně dočkali verze hry pro iPhone. Hra vyšla někdy tento víkend, takže se dá říct, že je zcela nová. Cena v AppStore: 3.99 euro Link http://rapidshare.com/files/243771339/apple.rar Heslo: apple Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Když tu hru spustím, chvíli se mi to načítá a pak napíše, že occured error. To samé když chci třeba vytvořit My Brute postavičku. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Nie si sám,mám presne ten istý problém.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 tahle hra vysla uz tak pred 10 dny, ne-li vice, hra mi nefunguje, hazi mi error Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxxpower2 Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 vsak ta hra je na appulous:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Některé verze odtamtud mi padají na springboard, jiné hází tento error. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Mě funguje úplně normálně. Pokud při registraci zadáte kód DEEDHHFE, dostanete nějaké bonusy navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Mě funguje úplně normálně. Pokud při registraci zadáte kód DEEDHHFE, dostanete nějaké bonusy navíc. Ja to stahnu z INSTALOUS a nemam moznost nic zadat ,jen tvorbu postavy atp.. stahl sem nejmene 6 verzi a ani jedna mi nejde :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 skusil som trilion verzi a ani jedna mi nesla... bud to padne do Springboardu alebo mi vyskoci uz vyssie spominany "Fatal Error Occured" :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 ok tak som sa docital ze hra ma ochranu z MyBrute serverov takze sa to neda obist a tympadom funguje iba necracknuta verzia... LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts