Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Koupě XBOX 360-Pls pomoc

Mike55

Otázka

Ahoj. Vlastním už PS3 a rozhodl jsem se koupit i XBOX 360. Chtěl bych se zeptat, kterou verzi, jestli Arcade, Premium a nebo Elite. Chtěl bych spíše elite, jelikož má černou barvu a hodí se mi k PS do obýváku, ale zase si nejsem jistý flashem. Chtěl bych se zeptat, která konzole je nejvýhodnější na flash. Případně, kdyby se mi ozval někdo z Opavy(okolí), kdo XBOXY flashuje, v mapě jsem totiž nikoho nenašel. Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

JJ, já bych jí taky koupil, ale chci černou barvu, aby mi to ladilo v pokoji víš. Jinak ten flash je mechaniky nebo základní desky??? A je tam porušená plomba? Případně jaký firmware tam je nahraný? Nejnovější?? Díky za mé hloupé dotazy, ale nechci vyhodit 8 litru jen tak do vzduchu víte.

Odkaz ke komentáři

• 0

Osobně bych z hrejte.cz nekupoval, ale radši bych si koupil měsíc starý na inzerát a nebo vím o chlápkovi co prodává elite skoro za 1/2 cenu než hrejte. Je to flash mechaniky v současné době asi lite-on. Pokud si necháš jen flashnout liteon mechaniku, příjdeš o záruku, pokud si necháš vyměnit celou mechaniku o záruku nepříjdeš. A FW je samozřejmě nejnovější.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu