Lukill Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Jak si mužu nakalibrovat joystick ? pořad to blbne třeba v Combat ops mi to zamiřuje furt dolu a u rock band to zase v menu furt lítá dolů...prostě jak když ho držim dolu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=57526 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukill Odesláno Červen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 nepomohlo :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wyrwich Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 to se mi taky stavalo u slima skoro porad... pokud se ti to stava jenom u tehle her tak bych se tim prestal zabejvat pokud to neni naky extra na hovno... jestli si troufnes ho rozebrat tak cti dal.... !!!!POZOR po rozebrani prestane platit zaruka!!!!... ja to mel u vseho u webovyho prohlizece.. u her u prohlizece obrazku.......pak sem si nekde na youtube nasel video jak to typek cisti tak sem to tak udelal a slo to ... proste ho otevri vem lih a tykontakty u sticka tim potri... tenkou vrstvu ... me to po tom chvili slo ale pak sem zjistil ze tam je vule mezi stickem a zakladni deskou ...tak sem je k sobe naferovku pritavil tavnou pistoli(takovym pruhlednym plastem) a ted bezi jak hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wyrwich Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 ikdyz po tom co sem ho rozebral ted naposled bych nedoporucoval rozebirat:D:D... uz asi dohralo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukill Odesláno Červen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 stejnak je to z ameriky takže mi žádná reklamace neva :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lukill
Jak si mužu nakalibrovat joystick ? pořad to blbne třeba v Combat ops mi to zamiřuje furt dolu a u rock band to zase v menu furt lítá dolů...prostě jak když ho držim dolu...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts