Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

sampionat v burnout dominator

kuba741

Recommended Posts

jezis ty si asi vymastenej, precti si par prispevku co jsme psali predtim, JASNE jsme psali, ze jsme zkouseli XLINK tak nevim co kurva mas :angry:

Dovolim si citovat:

To je diskutabilni jestli se da hrat prez net nebo neda.Je pravda ze nema infrastructure jenom ad-hoc a diky tomu se to da hrat prez xlin-kai.Snazili sme se vcera ale bohuzel neslo nam to...

Vidis to s tim tucnym pismem?Chcete udelat sampionat a nikomu to nejede....Hlavne ze berete prihlasky kdybyste aspon napsali pres jakej program to sprovoznit...Stahuju to jak magor a pak mi reknete ze to nejde ma to jen adhoc fakt demence...:offtopic:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dovolim si citovat:

To je diskutabilni jestli se da hrat prez net nebo neda.Je pravda ze nema infrastructure jenom ad-hoc a diky tomu se to da hrat prez xlin-kai.Snazili sme se vcera ale bohuzel neslo nam to...

Vidis to s tim tucnym pismem?Chcete udelat sampionat a nikomu to nejede....Hlavne ze berete prihlasky kdybyste aspon napsali pres jakej program to sprovoznit...Stahuju to jak magor a pak mi reknete ze to nejde ma to jen adhoc fakt demence...:offtopic:

no ty si lol :lol: ten program jsme zminovali cca 3x tak si to kurva precti poradne a neser :blink:

Ten turnaj zalozil kuba, my s Jimem jsme pak zjistili, ze tam je jen Ad Hoc a tak jsme zacali zkouset XLINK (po 4té napsáno) :dozey:

Odkaz ke komentáři

no ty si lol :lol: ten program jsme zminovali cca 3x tak si to kurva precti poradne a neser :blink:

Ten turnaj zalozil kuba, my s Jimem jsme pak zjistili, ze tam je jen Ad Hoc a tak jsme zacali zkouset XLINK (po 4té napsáno) :dozey:

No tak to stim adhoc ste zjistili fakt brzo :D ach jo....To vas proste napadlo udelam sampionat vty nebo vty hre snad to pujde....Ja z vas nemuzu....

Odkaz ke komentáři

Takze uvedu veci na pravou miru (doufam). Sampionat byl zalozeny Kubou (vyse zminovanym) s tim ze si myslel ze se to da hrat infrastructure (spletl si to s ad-hoc, myslel ze ad-hoc je infrastructure a naopak.Take vise zmineno) proto sme s lenym nehazeli flintu do zita a snazili se to rozjet prez xlin-kai (zmineno po 5te). Bohuzel se nam to nepodarilo takze z sampionatu nic nebude. Dal by me zajmalo co se rozcilujes?Nekdo se snazi tady rozhejbat skoro mrtvou PSP scenu nakejma zajmavejma turnajema a tobe se to nelibi?Co si udelal ty pro oziveni?Nic akorat se tu porad hadas.A kdyz si to stahoval jenom kuli tomu?Jo nas*re to ale muzes hrat aspon singl kterej taky stoji za to (i kdyz legends sou podle me lepsi).Tak to je snad vse pro upresneni a vyjadreni....dekuji za pozornost a doufam ze sem nikoho neurazil, nenastval nebo jinak psychicky neprznil :bash:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu