endhalf Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Hodlám se uploadovat jeden seriál pro PSP sekci a docela by mě zajímalo, kam to uploadovat? Na Czshare, nebo RapidShare? Mám velmi pomalý upload, takže bych to nerad uploadoval na oba dva servery naráz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 myslim si že Czshare bude nejlepší,tam má většina si myslim PÚ,myslim si že i víc lidí než na RS, nebo taky na uloz.zo jelikož je to tam taky free,ale pokud ti de o GB za to že budou stahovat z PÚ a tobě budou ňáký ty MB(GB) tak je taky dobrej share-rapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 czshare a to i proto že tady prodává sim3to GB na CZS a muzou si za crdts koupit GB na CZS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 aco takhle megaupload o tom jsi nepřemýšlel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Ne, megaupload nesnáším. Share rapid u nás není moc oblíbený, já osobně acc mám, ale moc lidí ne. No a jde mi hlavně o nějaké ty MB :-). Já osobně mám PA hlavně na RS, ale zase hodně lidí ne a nevím, jaký hosting tady převažuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Ne, megaupload nesnáším. Share rapid u nás není moc oblíbený, já osobně acc mám, ale moc lidí ne. No a jde mi hlavně o nějaké ty MB :-). Já osobně mám PA hlavně na RS, ale zase hodně lidí ne a nevím, jaký hosting tady převažuje. Hlavně převažuje CZShare (především u nováčků), ale upload na něj je strašnej, zkus a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 jestli se chceš nechat případně zavřít a jsi blb, tak jednoznačně czshare...proč myslíš, že dost uploaderů i těch největších tady z tama mazalo linky? teď když jdou po pirátech a czshare vede nějaký 18 letý idiot, co policajtům při náznaku dá informace o tobě....no já bych se na czshare vysral, protože už i ten server stojí zaprd...celkem zbytečný hlasování....problém je, že hodně čechů a hlavně malých dětí jsou tu lamy....co si nemůžou rapida buď obstarat nebo nevím...mnohonásobně lepší server co si budeme povídat btw: kde jsi přišel, že share rapid je neoblíbený? používá ho stále více a více lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Litny Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 SP (share-rapid) je dobrej když máš premium, prototype 1part = 1minuta :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 problém je, že hodně čechů a hlavně malých dětí jsou tu lamy....co si nemůžou rapida buď obstarat nebo nevím...mnohonásobně lepší server co si budeme povídatbtw: kde jsi přišel, že share rapid je neoblíbený? používá ho stále více a více lidí Ámen.. jednoznačne rapid SP (share-rapid) je dobrej když máš premium, prototype 1part = 1minuta :D Keď máš účet na rs tak 8 partov 3 minúty!Trošku to asi bude závislé aj od pripojenia,nemyslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 jestli se chceš nechat případně zavřít a jsi blb, tak jednoznačně czshare...proč myslíš, že dost uploaderů i těch největších tady z tama mazalo linky? teď když jdou po pirátech a czshare vede nějaký 18 letý idiot, co policajtům při náznaku dá informace o tobě....no já bych se na czshare vysral, protože už i ten server stojí zaprd...celkem zbytečný hlasování....problém je, že hodně čechů a hlavně malých dětí jsou tu lamy....co si nemůžou rapida buď obstarat nebo nevím...mnohonásobně lepší server co si budeme povídatbtw: kde jsi přišel, že share rapid je neoblíbený? používá ho stále více a více lidí Nevim, nevim, ale moc ti to nezeru ... jinak czshare je mnohem vice pristupny nez RS ... ale at si kazdy taha z kama chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 CZshare = Jasna volba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 CZshare měl přece problémy s uploadováním (doběhl do konce a nenaběhl link) moc munedůvěřuju. Nebo už je ten problém s upnutím vyřešen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Nevim, nevim, ale moc ti to nezeru ... jinak czshare je mnohem vice pristupny nez RS ... ale at si kazdy taha z kama chce čemu nevěříš? se zeptej třeba takového paca co uploadoval hry na xbox 360....proč smazal na czshare všechny svoje uploady...a i pár dalších uploaderů přešlo na RS raději :) navíc: dostupnější protože SMS si pošle i 13letý dement...... jako už jen to, že za převod kreditu na czshare chtěl 30% to už je solidní lichva....prostě totálně sviňský server navíc....upload nic moc .....a problémy měli i s DL a ne jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 navíc: dostupnější protože SMS si pošle i 13letý dement...... Ale o tom to prece neni ... uploaderi neresi, jestli si to stahne 13ti lety dement nebo 18ti lety idiot ... pro ne vetsinou vice stazeni znamena lepe .... jinak to, ze czshare melo nejaky problemy, to jo, je to mozny, ale pro ty, co si zbytecne nechteji platit acc, je to podle me nejlepsi volba, neba ne? ... navic na RS me stvou ty 100-200 Mb party. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 hah CZShit.. už nikdy ... :) manousp s premium jdou až 2GB party (ale ty nikdo upovat stejně nebude... pak to jde stáhnout pouze s PA)... navíc menší party jsou mnohem lepší pro případný reupload... nemusíš uploadovat celých dejme tomu 8GB, ale stačí jeden part do 200MB :) navíc RS má znovu 5GB denně, možnost si nechat našetřit až do 25GB dostupnost RS ? zaplatíš přes PayPal a účet máš aktivní do 5ti minut pokud nemáš paypal, tak můžeš třeba na predplacenky.cz apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 no jasny .. ty 2GB sou jen s PA ... jako ja vim jak to na RS chodi ... s kamosema sme jeste do minulyho tydne meli acc .... ja tim myslim, ze je dostupnejsi pro lidi z fora ... ze nejaky GB na czshare si vzdycky sezenou ... ale lepsi by bylo to uz neresit, pac to nema konce :D jinak sem si treba jeste vsiml, ze alespon me to z czshare taha vyssi rychlosti (az 1700kb/s) .. nez z RS (okolo 1000-1200) ... coz muze byt pravdepodobne chyba u me :D EDIT: ale je zase pravda, ze na RS ty uploady vydrzi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 No, budu uploadovat tedy na rapidshare, jen co budu mít zase aktivní PA. Děkuju za rady :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 CZshare jsou ku**y šikmooké, nikdy se mi tam nepodařilo nic upnout ani s PA, už do nich žádné peníze nenarvu, ruce pryč ...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.