Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

RS vs Czshare

endhalf

Recommended Posts

myslim si že Czshare bude nejlepší,tam má většina si myslim PÚ,myslim si že i víc lidí než na RS, nebo taky na uloz.zo jelikož je to tam taky free,ale pokud ti de o GB za to že budou stahovat z PÚ a tobě budou ňáký ty MB(GB) tak je taky dobrej share-rapid

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne, megaupload nesnáším. Share rapid u nás není moc oblíbený, já osobně acc mám, ale moc lidí ne. No a jde mi hlavně o nějaké ty MB :-). Já osobně mám PA hlavně na RS, ale zase hodně lidí ne a nevím, jaký hosting tady převažuje.

Hlavně převažuje CZShare (především u nováčků), ale upload na něj je strašnej, zkus a uvidíš

Odkaz ke komentáři

jestli se chceš nechat případně zavřít a jsi blb, tak jednoznačně czshare...proč myslíš, že dost uploaderů i těch největších tady z tama mazalo linky? teď když jdou po pirátech a czshare vede nějaký 18 letý idiot, co policajtům při náznaku dá informace o tobě....no já bych se na czshare vysral, protože už i ten server stojí zaprd...celkem zbytečný hlasování....problém je, že hodně čechů a hlavně malých dětí jsou tu lamy....co si nemůžou rapida buď obstarat nebo nevím...mnohonásobně lepší server co si budeme povídat

btw: kde jsi přišel, že share rapid je neoblíbený? používá ho stále více a více lidí

Odkaz ke komentáři

problém je, že hodně čechů a hlavně malých dětí jsou tu lamy....co si nemůžou rapida buď obstarat nebo nevím...mnohonásobně lepší server co si budeme povídat

btw: kde jsi přišel, že share rapid je neoblíbený? používá ho stále více a více lidí

Ámen.. jednoznačne rapid

SP (share-rapid) je dobrej když máš premium, prototype 1part = 1minuta :D

Keď máš účet na rs tak 8 partov 3 minúty!Trošku to asi bude závislé aj od pripojenia,nemyslíš?

Odkaz ke komentáři

jestli se chceš nechat případně zavřít a jsi blb, tak jednoznačně czshare...proč myslíš, že dost uploaderů i těch největších tady z tama mazalo linky? teď když jdou po pirátech a czshare vede nějaký 18 letý idiot, co policajtům při náznaku dá informace o tobě....no já bych se na czshare vysral, protože už i ten server stojí zaprd...celkem zbytečný hlasování....problém je, že hodně čechů a hlavně malých dětí jsou tu lamy....co si nemůžou rapida buď obstarat nebo nevím...mnohonásobně lepší server co si budeme povídat

Nevim, nevim, ale moc ti to nezeru ... jinak czshare je mnohem vice pristupny nez RS ... ale at si kazdy taha z kama chce

Odkaz ke komentáři

Nevim, nevim, ale moc ti to nezeru ... jinak czshare je mnohem vice pristupny nez RS ... ale at si kazdy taha z kama chce

čemu nevěříš? se zeptej třeba takového paca co uploadoval hry na xbox 360....proč smazal na czshare všechny svoje uploady...a i pár dalších uploaderů přešlo na RS raději :)

navíc: dostupnější protože SMS si pošle i 13letý dement......

jako už jen to, že za převod kreditu na czshare chtěl 30% to už je solidní lichva....prostě totálně sviňský server navíc....upload nic moc .....a problémy měli i s DL a ne jednou

Odkaz ke komentáři

navíc: dostupnější protože SMS si pošle i 13letý dement......

Ale o tom to prece neni ... uploaderi neresi, jestli si to stahne 13ti lety dement nebo 18ti lety idiot ... pro ne vetsinou vice stazeni znamena lepe .... jinak to, ze czshare melo nejaky problemy, to jo, je to mozny, ale pro ty, co si zbytecne nechteji platit acc, je to podle me nejlepsi volba, neba ne? ... navic na RS me stvou ty 100-200 Mb party.

Odkaz ke komentáři

hah CZShit.. už nikdy ... :)

manousp s premium jdou až 2GB party (ale ty nikdo upovat stejně nebude... pak to jde stáhnout pouze s PA)... navíc menší party jsou mnohem lepší pro případný reupload... nemusíš uploadovat celých dejme tomu 8GB, ale stačí jeden part do 200MB :)

navíc RS má znovu 5GB denně, možnost si nechat našetřit až do 25GB

dostupnost RS ? zaplatíš přes PayPal a účet máš aktivní do 5ti minut

pokud nemáš paypal, tak můžeš třeba na predplacenky.cz apod.

Odkaz ke komentáři

no jasny .. ty 2GB sou jen s PA ... jako ja vim jak to na RS chodi ... s kamosema sme jeste do minulyho tydne meli acc .... ja tim myslim, ze je dostupnejsi pro lidi z fora ... ze nejaky GB na czshare si vzdycky sezenou ... ale lepsi by bylo to uz neresit, pac to nema konce :D

jinak sem si treba jeste vsiml, ze alespon me to z czshare taha vyssi rychlosti (az 1700kb/s) .. nez z RS (okolo 1000-1200) ... coz muze byt pravdepodobne chyba u me :D

EDIT: ale je zase pravda, ze na RS ty uploady vydrzi....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu