Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

RPG hry

Fatality

Recommended Posts

bohužel, pořádnou RPG jsem na PSP nenašel... SilverFall a Dungeon Siege nejsou špatné hry, ale rozhodně ne takové, které by splnily má očekávání a Monster Hunter 2 má úděsný asijský styl, který nemám rád, takže pořádné RPG jsem na PSP ještě nehrál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bohužel, pořádnou RPG jsem na PSP nenašel... SilverFall a Dungeon Siege nejsou špatné hry, ale rozhodně ne takové, které by splnily má očekávání a Monster Hunter 2 má úděsný asijský styl, který nemám rád, takže pořádné RPG jsem na PSP ještě nehrál.

zkus hry ktery jsem vypsal ty jsou bozi

Odkaz ke komentáři

Clouds: Aha, tak já říkám, že mi nesedí asijský styl hry a ty mi doporučíš dvě hry přímo z Asie... I když FF jsem zkusit chtěl, pochybuji, že by se mi ty hry líbily.

Matts: To není recenze, to je špatně formulovaný názor :-)). Ale souhlasím s děsnou kamerou. Mimochodem, když se řekne RPG, já si zas představím Fallout... To byly časy :-). Ale ten na psp nepatří :-)

Odkaz ke komentáři

Clouds: Aha, tak já říkám, že mi nesedí asijský styl hry a ty mi doporučíš dvě hry přímo z Asie... I když FF jsem zkusit chtěl, pochybuji, že by se mi ty hry líbily.

Matts: To není recenze, to je špatně formulovaný názor :-)). Ale souhlasím s děsnou kamerou. Mimochodem, když se řekne RPG, já si zas představím Fallout... To byly časy :-). Ale ten na psp nepatří :-)

Já psal krátké postřehy ke hrám, mé názory.. Jak říkáš, možná špatné:roll:

Odkaz ke komentáři

Ne špatné, špatné názory nejsou, špatně formulované. Ale mohlo to být i horší :-). Jen pod recenzí jsem si představil cca 2 stránkový text o hře :-)

Takové recenze najdeš na bonuswebu atd... To jsou přesně takové články, které se hodně lidem nechce číst :)

Odkaz ke komentáři

zahraj si crisis core a ppak se muzeme dal bavit, kazdy spravny rpg maniak ktery ma psp ji hral nebo este hraje... a muzu vedet rozdil mezi eu, usa atd rozdil mezi asia rpg?

Odkaz ke komentáři

Dnes (a včera večer) jsem hrál... Rozdíl je sakra velký, asiaté do RPG dávají manga styl, který je vidět i v FF... Příběhově to není špatné, ale ty boje jsou vysloveně nudné a stereotypní. Zase, hra, která není úplně špatná, ale že by mě připoutala k PSP, to ani omylem.

Odkaz ke komentáři

Tak mě napadá, co to je to modulation phase ve final fantasy? To Fatality, ony ty videa nejdou skipnout, protože vypráví poměrně zajámavý příběh, tak aby jsi z toho něco měl. Musím uznat, že ty počítačové animace aka videa vypadají skvěle. To je asi to jediné, co mě žene dopředu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu