Fatality Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 znate nekdo nejakou dobrou rpg hru ktera stoji za to:) pokud mozno tak i nejaky ten link:):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 znate nekdo nejakou dobrou rpg hru ktera stoji za to:)pokud mozno tak i nejaky ten link:):) Gothic 3: The beginning! :cheesygrin: (musíš přes emulátor javy). Jak zkus Dungeon siege: Throne of Agony - asi best. A použij funkci hledat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Monster hunter 2G best RPG on PSP!!!!!!!!!! doporucuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netw0r Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Dungeon siege je blbost !... rozhodne Monster hunter stahni !to je hra s plno moznostma a vydrzi dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 určitě Monster hunter 2G tohle ti možná pomůže http://console-forum.net/showthread.php?t=11677 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fatality Odesláno Červen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 ok diky za radu a slysel jsem ze i crisis core je pecka:):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 dynasty warriors strikeforce rpg + akce = ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloud1221 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 best je ff: crisis core a dynasty warrios strikeforce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 bohužel, pořádnou RPG jsem na PSP nenašel... SilverFall a Dungeon Siege nejsou špatné hry, ale rozhodně ne takové, které by splnily má očekávání a Monster Hunter 2 má úděsný asijský styl, který nemám rád, takže pořádné RPG jsem na PSP ještě nehrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloud1221 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 bohužel, pořádnou RPG jsem na PSP nenašel... SilverFall a Dungeon Siege nejsou špatné hry, ale rozhodně ne takové, které by splnily má očekávání a Monster Hunter 2 má úděsný asijský styl, který nemám rád, takže pořádné RPG jsem na PSP ještě nehrál. zkus hry ktery jsem vypsal ty jsou bozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattts90 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Dungeon Siege jsem před nějakou dobu recenzoval :-D, třeba by sis to rád přečetl tady mě tahle hra teda nenadchla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Clouds: Aha, tak já říkám, že mi nesedí asijský styl hry a ty mi doporučíš dvě hry přímo z Asie... I když FF jsem zkusit chtěl, pochybuji, že by se mi ty hry líbily. Matts: To není recenze, to je špatně formulovaný názor :-)). Ale souhlasím s děsnou kamerou. Mimochodem, když se řekne RPG, já si zas představím Fallout... To byly časy :-). Ale ten na psp nepatří :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattts90 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Clouds: Aha, tak já říkám, že mi nesedí asijský styl hry a ty mi doporučíš dvě hry přímo z Asie... I když FF jsem zkusit chtěl, pochybuji, že by se mi ty hry líbily.Matts: To není recenze, to je špatně formulovaný názor :-)). Ale souhlasím s děsnou kamerou. Mimochodem, když se řekne RPG, já si zas představím Fallout... To byly časy :-). Ale ten na psp nepatří :-) Já psal krátké postřehy ke hrám, mé názory.. Jak říkáš, možná špatné:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Ne špatné, špatné názory nejsou, špatně formulované. Ale mohlo to být i horší :-). Jen pod recenzí jsem si představil cca 2 stránkový text o hře :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattts90 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Ne špatné, špatné názory nejsou, špatně formulované. Ale mohlo to být i horší :-). Jen pod recenzí jsem si představil cca 2 stránkový text o hře :-) Takové recenze najdeš na bonuswebu atd... To jsou přesně takové články, které se hodně lidem nechce číst :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloud1221 Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Clouds: Aha, tak já říkám, že mi nesedí asijský styl hry a ty mi doporučíš dvě hry přímo z Asie... I když FF jsem zkusit chtěl, pochybuji, že by se mi ty hry líbily.Matts: To není recenze, to je špatně formulovaný názor :-)). Ale souhlasím s děsnou kamerou. Mimochodem, když se řekne RPG, já si zas představím Fallout... To byly časy :-). Ale ten na psp nepatří :-) zahraj si crisis core a ppak se muzeme dal bavit, kazdy spravny rpg maniak ktery ma psp ji hral nebo este hraje... a muzu vedet rozdil mezi eu, usa atd rozdil mezi asia rpg? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Dnes (a včera večer) jsem hrál... Rozdíl je sakra velký, asiaté do RPG dávají manga styl, který je vidět i v FF... Příběhově to není špatné, ale ty boje jsou vysloveně nudné a stereotypní. Zase, hra, která není úplně špatná, ale že by mě připoutala k PSP, to ani omylem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fatality Odesláno Červen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 crisis core vypada celkem dobre ale ty neskipnutelne videa:D:D a da se hrat monster hunter freedom po netu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Tak mě napadá, co to je to modulation phase ve final fantasy? To Fatality, ony ty videa nejdou skipnout, protože vypráví poměrně zajámavý příběh, tak aby jsi z toho něco měl. Musím uznat, že ty počítačové animace aka videa vypadají skvěle. To je asi to jediné, co mě žene dopředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Mě chytlo Popolocrois - příjemné pohádkové rpg ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tripe Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 ja bych doporucil Diablo maka jak 4:3 tak 16:9 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.