Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Clouds: Aha, tak já říkám, že mi nesedí asijský styl hry a ty mi doporučíš dvě hry přímo z Asie... I když FF jsem zkusit chtěl, pochybuji, že by se mi ty hry líbily.

Matts: To není recenze, to je špatně formulovaný názor :-)). Ale souhlasím s děsnou kamerou. Mimochodem, když se řekne RPG, já si zas představím Fallout... To byly časy :-). Ale ten na psp nepatří :-)

Odesláno
Clouds: Aha, tak já říkám, že mi nesedí asijský styl hry a ty mi doporučíš dvě hry přímo z Asie... I když FF jsem zkusit chtěl, pochybuji, že by se mi ty hry líbily.

Matts: To není recenze, to je špatně formulovaný názor :-)). Ale souhlasím s děsnou kamerou. Mimochodem, když se řekne RPG, já si zas představím Fallout... To byly časy :-). Ale ten na psp nepatří :-)

Já psal krátké postřehy ke hrám, mé názory.. Jak říkáš, možná špatné:roll:

Odesláno

zahraj si crisis core a ppak se muzeme dal bavit, kazdy spravny rpg maniak ktery ma psp ji hral nebo este hraje... a muzu vedet rozdil mezi eu, usa atd rozdil mezi asia rpg?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu