tomahawk Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Cao. Nevim jestli je to vseobecne znamo, ale zkousel jsem z PC pomoci PS3 MEDIA SERVERu prehrat film ve formatu .MKV a pokazde mi to PS3 zkousla a prehrala... :) sice je to kuli pomalemu prenosu obcas sekany, ale treba 720p by mohli byt v pohode.... zkousel jsem film i zkopirovat na HDD, ale to uz PS3 neveme... nevim v cem je rozdil, ale kdyztak to nekdo vyzkousejte...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychloun Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 objevils ameriku :). samotne ps3 to neprehraje protoze jenom zobrazuje to co dekoduje pc a posle to skrz ps3. pokud budes mit dostatecne silne pc, nebude se ti trhat ani 1080 + je treba to mit propojene pres kabel, wifi nezvlada ani 720ku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Červen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 ok... diky za vysvetleni... muzou to vyuzit lidi co maji problem s prevodem MKV do formatu pro PS3...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychloun Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 presne tak, hlavne my co se s tim nechceme babrat :).. dokonce tim tece i DTS zvuk, takze pro me je to ted lepsi reseni nez byvaly HW MKV player.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
irm Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Mně přes PS3 media server a WiFi jdou MKV 720p v PS3 v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 no já jsem si stáhl 60 sekund v 1080p ten když pustím jen přes PC tak se mi kouše zvuk, ale jakmile pustím PS3 media server a pustím to přes PS3 tak mi to jede v pohodě, ale zase jinej film třeba Zastav a nepřežiš 2, kterej má titulky integrovaný přímo ve videu tak to mi nezobrazí diakritiku tak to musím pouštět přes PC kterej mám napojenej přes HDMI do TV a tam to jede v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychloun Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 no on je tam totiz velkej rozdil pustit si film s titulkama a bez.. bez titulku to tam server zene pres tsmuxer (AVC), kterej je komprimovanej a ma nizkej tok, takze to krasne zvlada i wifina. pokud jsou ale prilozeny titulky, musi to jit pres MEncoder (mpeg2), coz jsou surovy nekomprimovany data s obrovskym datovym tokem - na nejvyssi kvalitu si film prumerne bere 30-60mbit!! ve spickach i ke 100mbitum! coz samozrejme neprenese zadna 54mbit wifina! nenechte se zmast! na to je treba kabel! pokud nemuzete mit kabel, muzete si pohrat s nastavenim transcoding/Comon transcoding settings/video quality settings - pouzijte prednastavene nebo zkousejte vlastni cisla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 no, ale já to mám přes kabel a ty tytulky nejsou v jiným souboru sou přímo ve filmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Záleží jestlijedeš přz wifi nebo kabel,... Já radči kopčim filmy přez mediaserver a pouštím přímo v PS3,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maslo1468621435 Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 A co v pripade ked pustam video cez media server a v ps3 mi vypise DATA IS CORRUPTED a neprehra nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.