Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

MKV pres media server???


tomahawk

Recommended Posts

Cao. Nevim jestli je to vseobecne znamo, ale zkousel jsem z PC pomoci PS3 MEDIA SERVERu prehrat film ve formatu .MKV a pokazde mi to PS3 zkousla a prehrala... :) sice je to kuli pomalemu prenosu obcas sekany, ale treba 720p by mohli byt v pohode.... zkousel jsem film i zkopirovat na HDD, ale to uz PS3 neveme... nevim v cem je rozdil, ale kdyztak to nekdo vyzkousejte...:roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 months later...

no já jsem si stáhl 60 sekund v 1080p ten když pustím jen přes PC tak se mi kouše zvuk, ale jakmile pustím PS3 media server a pustím to přes PS3 tak mi to jede v pohodě, ale zase jinej film třeba Zastav a nepřežiš 2, kterej má titulky integrovaný přímo ve videu tak to mi nezobrazí diakritiku tak to musím pouštět přes PC kterej mám napojenej přes HDMI do TV a tam to jede v pohodě

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no on je tam totiz velkej rozdil pustit si film s titulkama a bez..

bez titulku to tam server zene pres tsmuxer (AVC), kterej je komprimovanej a ma nizkej tok, takze to krasne zvlada i wifina.

pokud jsou ale prilozeny titulky, musi to jit pres MEncoder (mpeg2), coz jsou surovy nekomprimovany data s obrovskym datovym tokem - na nejvyssi kvalitu si film prumerne bere 30-60mbit!! ve spickach i ke 100mbitum! coz samozrejme neprenese zadna 54mbit wifina! nenechte se zmast! na to je treba kabel!

pokud nemuzete mit kabel, muzete si pohrat s nastavenim transcoding/Comon transcoding settings/video quality settings - pouzijte prednastavene nebo zkousejte vlastni cisla..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu