ice22222 Odesláno Červen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 vyšlá nová verze v2... vše hledejte na první stránce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 tak mě to funguje jak ta nová verze tak ta stará a v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 mám problém , normál v herních zařízení když dám test tak vše reaguje ,ale jakmile zapnu hru tak nic ...konkretne Unreal Tournament Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 a nastavil si ovladač v nastaveni hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Potvrzuji funkcnost na psp 3 k s touto novou verzíííííí :D Ice pridej toto info do prvniho postu jako ze uz to jede na psp 3k :D EDIT: SRY Musim asi zacit vice cist :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Potvrzuji funkcnost na psp 3 k s touto novou verzíííííí :D Ice pridej toto info do prvniho postu jako ze uz to jede na psp 3k :D napsane to tam je ;-) staci cist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 taky mi to jede ... uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 mne sa stalo to že niektoré tlačítka išli len keď som zároveň s tým tlačítkom stlačil HOME a potom mi to nejak laglo :D: počkám si na nový verziu :D ale našlo mi aj PSP type D aj ako gamepad len chyba nastane potom .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swet Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 potvrzuju funkčnost na psp uvedeném v mém podpisu, zkoušel jsem GTA SA :) na XPéčkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 funkcnost 100% vyuzití 5% na PC moc nehraju ale inspiroval sem se s psp fat a jede mi to.... akorat nejedou šipky ale jenom joystick...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steven25 Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 de nejak zmenit funkcnost tlacitek treba aby sprint u Fifa 07 nebyl startem ale treba R aha uz jsem na to prisel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Derak Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Blbé je, že se vám Gamepad může taky vybít :-D. To je asi největší nevýhoda oproti klasickému gamepadu No mě při tom normálně PSP svítí jako že se nabíjí. Jinak Potvrzuju že na Win XP a PSP 2001 CFW 5.00 m33-6 funguje naprosto perfektně. Je to super věc, konečně nemusím k noťasu tahat gamepad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
opqr597 Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Neither you nor he is wrong? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pangro Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 hj potřebuju vědět jak v ovládacích panelch/herný zařizeni mam dat ten gamepad s 8 tlačitkama atd tam jdou jen 4 pls odpovez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 pokud se ti to hlasi jako 8 tlacitek, tak mas stazenou starsi verzi... stahni si tu posledni verzi ktera je v tomto topiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pangro Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 pokud se ti to hlasi jako 8 tlacitek, tak mas stazenou starsi verzi... stahni si tu posledni verzi ktera je v tomto topiku ne v kompu v ovladacich panelech/herni zařízeni tak tam my to nenajde tich 8 bo 12 tlačitek proste tam jdou nastavit jen 4 co stim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 testováno na fetku fw 5.50mhu a funkční, mamka mi zabrala na pul hodiny kompl a pařila fuel xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokoun Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 No, na omylech jménem Visty nefunguje víc věcí:-D asi tak zatim mam xp visty jsem zkoušel a dopadlo to..... windows 7 uz mam predplaceny z us:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattts90 Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Tak jsem změnil za poslední dobu názor na Visty ale to je jedno, jsem spokojený s XPečkama. Jinak by mě zajímalo, jestli se tento "PSP Gamepad" chytne na hrách jako NHL 2009 nebo Fifa 2009. Můj klasický gamepad se u hodně her nechytne, ale třeba u Fify 2008 jde, u Fify 2005 taky, u NHL do 2005 funguje rovněž, na novějších už ne. Tak by mě teda zajímalo, jestli to alespoň na PSP funguje...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda1995 Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 super, moje psp to v pohodě chytlo...fat 5.50 GEN-A (FULL),na XP...aspoň si už nemusim kupovat gamepad ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattts90 Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 super, moje psp to v pohodě chytlo...fat 5.50 GEN-A (FULL),na XP...aspoň si už nemusim kupovat gamepad ;) a na jaké hry to tak používáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda1995 Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 a na jaké hry to tak používáš? no třaba flatout, nfs most wanted,carbon,...:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryky Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 odskoušeno na NBA2K10 běží winxp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b3ri Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Win 7 64bit / Fat 5.50 GEN-B2 - funguje bez problemu, nastaveni nutno hledat Ovladaci panely (Musite dat zobrazit velke ikony, aby se zobrazilo vse) -> Zarizeni a tiskarny -> Vstupni zarizeni USB (Obrazek gamepadu) dat PTM -> Nastaveni herniho zarizeni -> Vlastnosti. Mozna je to stejny jako u Visty :) Ve hre sem nezkousel, ale reagovali vsechny tlacitka :) EDIT: Funguje v Lego Star Wars: The Complete Saga, da se nastavit jak na joy tak na kriz, obe zaroven ee :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 mě to teda funguje bez problémů. Sice mám ve hře malou odezvu ale jinak to běží na 100% dik za navod:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.