p-l-a-y-e-r Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 potvrzuji funkčnost na win 7 hraji na něm pes 2011 a dirt 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jmenuju Se Hugo Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Blbé je, že se vám Gamepad může taky vybít :-D. To je asi největší nevýhoda oproti klasickému gamepadu stačí si nastavit nabíjení PSP při připojení USB a nevybije se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordofi Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 zdravím, nakopíruju na kartu udělám vše podle instrukcií ale : ERROR - DRIVER WAS NOT LOADED..... EXITING..... pak se vypne a nic... co stím ? mám psp slim 2000 6.35 PRO dělá mi to to samý, na psp slim 2000 5.50 prometheus nebo mi to pořád píše connecting... ale nepřipojí se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedymratin Odesláno Květen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2012 potvrzuji funkčnost na win 7 64x, PSP 1004 - 6,60 PRO-R10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Nehledejte vždy chybu na PsP, občas může chyba nastat i na PC. Nemusí se připojit et.c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majmo Odesláno Srpen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2012 Taky mi to nefungovalo, na Gen-C s mhuspeed, tak jsem prohodil kartu (8GB za 2GB) a rozjelo se to.. zajímavé, že mhuspeed se taky na velké kartě nenabootuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Nač používat ještě MHUSpeed? To je stará záležitost, už jsou novější CFW s pohodlnou aplikací - viz. třeba tutorialy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majmo Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Nač používat ještě MHUSpeed? To je stará záležitost, už jsou novější CFW s pohodlnou aplikací - viz. třeba tutorialy. Používám ho hlavně protože se bojím bricknutí. Nebo už jsou CFW dál abych se toho nemusel bát? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Přesně tak. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Když už jsme u toho updatoval jsem linky u mého tutoriálu :D Takže je opět použitelný *Jop není to ani na PSP Novinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.