Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Neoficiální CXMB pro 5.03 GEN-A NA CHICKENHEN BEZ BRICKU!

cloud1221

Recommended Posts

cxmb je plugin ktery zmeni vase menu, doted to neslo na novych slim s tav3 a 3000 kuli moznosti bricku( soubory jedou do f0)

ale ted total_noob svuj plugin upravil takze jede i na novych slim a 3000 pres ofw 5.03> hen > gen a 5.03>a cfw enabler

odkazy: plugin: http://totalnoob.bplaced.net/Downloads/cxmb.rar

ctf konventor z 5.00 m33 na gen...: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/files/ctf-convertor-v3_1231266013.zip

navod:

Instalace LITE verze:

• překopírujte adresář CXMB z LITE verze do rootu MS (ms0:/ CXMB /)
  • pokud již používáte jiné pluginy, upravte v textovém editoru soubor vsh.txt z adresáře ms0:/ seplugins / vložením řádku:
    ms0:/cxmb/cxmb.prx
  • pokud je CXMB váš první plugin, zkopírujte adresář seplugins do rootu MS (ms0:/ seplugins /)
  • zkopírujte CTF téma do adresáře ms0:/ PSP/ THEME /
  • spusťte ChickHEN a 5.03 GEN-A
  • nyní můžete nainstalovat téma

Instalace CTF témat:

• Témata (soubory s koncovkou .CTF) nakopírujte na MemoryStick do adresáře PSP / THEME /

pote jen v psp vyberete thema a date apply...gl

edit: odzkouseno na slim flashnutelnem kdyby nastal brick... vse jede!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tak proc vysla nova verze V2 na download zde

kdyz ste chytri jak radio, tak doufam ze budete i zodpovidat za ty si odvari psp... proto sem to sem nedal ja... je to uz 2 dny stara informace ze to vyslo... a ted vecerni ze vysva verze CXMB v2 pro 5.03

Odkaz ke komentáři

tak proc vysla nova verze V2 na download zde

kdyz ste chytri jak radio, tak doufam ze budete i zodpovidat za ty si odvari psp... proto sem to sem nedal ja... je to uz 2 dny stara informace ze to vyslo... a ted vecerni ze vysva verze CXMB v2 pro 5.03

kdyby si nebyl moderator tak ti to rad vysvetlim... ale nechci mit ban takze mlcim pokud je to stary tak to pls smaz pokud ne tak to nech a nebo delej s tim tiopicem co chces jen jsem chtel lidi informovat kdyz to tady este neni

Odkaz ke komentáři

jinak s tím brickem to neni vubec pravda když je jak riká ice spatné tema tak se psp sekne a vypne nic víc , navíc ten konvertor je taková pojistka aby nedošlo práve k bricku (sám mam v psp asi už 10 Custom temat pro CFW 5.00 M33 prevedenych do CFW 5.03 GEN-A a zadny mi psp nebricklo)

Odkaz ke komentáři

?? Opet nechapu, kdyz se teda zapisuji do f0 tak proc to nebrickne PSP?

Edit: @ ice2222 jak to je prosim s tim brickem, rad bych to zkusil, ale nevim co si mam myslet..

Edit2: Hm.. tak to je fakt pecka. CTF tema mam, PSP bezi v pohode, libi se mi to, ale!

Jentak jsem zkusil nahodit z5 origo tema, najedu do settings do theme a dam Original. A co se nestane! Ikony a theme zustane stejny jenom to podelany pozadi se mi hodi do vzhledu origo. Tak ja nwm, co delam blbe?

Odkaz ke komentáři

Ty temata podle me nemaj jak to PSP bricknout. To je jak film, kterej kdyz neprekonvertujete, tak vam v psp nepobezi takze konvertor umi prevadet jen z jednoho formatu do druhyho..

A pls! -> Jentak jsem zkusil nahodit z5 origo tema, najedu do settings do theme a dam Original. A co se nestane! Ikony a theme zustane stejny jenom to podelany pozadi se mi hodi do vzhledu origo. Tak ja nwm, co delam blbe?

Odkaz ke komentáři

ja nevim jak to mate ostatni ale ja, kdyz si aktivuju v recovery nejakej plugin tak musim treba pustit nejakou hru a teprv az ji vypnu tak mam ten plugin aktivovanej. To samy u deaktivace.

Takze - jestli jsi vse udelal spravne tak pust iso nebo ten loader a pak se vrat z5 do xmb a mas aktivovanej plugin -> pka uz to pofrci

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu