cloud1221 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 cxmb je plugin ktery zmeni vase menu, doted to neslo na novych slim s tav3 a 3000 kuli moznosti bricku( soubory jedou do f0) ale ted total_noob svuj plugin upravil takze jede i na novych slim a 3000 pres ofw 5.03> hen > gen a 5.03>a cfw enabler odkazy: plugin: http://totalnoob.bplaced.net/Downloads/cxmb.rar ctf konventor z 5.00 m33 na gen...: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/files/ctf-convertor-v3_1231266013.zip navod: Instalace LITE verze: překopírujte adresář CXMB z LITE verze do rootu MS (ms0:/ CXMB /) pokud již používáte jiné pluginy, upravte v textovém editoru soubor vsh.txt z adresáře ms0:/ seplugins / vložením řádku:ms0:/cxmb/cxmb.prx pokud je CXMB váš první plugin, zkopírujte adresář seplugins do rootu MS (ms0:/ seplugins /) zkopírujte CTF téma do adresáře ms0:/ PSP/ THEME / spusťte ChickHEN a 5.03 GEN-A nyní můžete nainstalovat téma Instalace CTF témat: Témata (soubory s koncovkou .CTF) nakopírujte na MemoryStick do adresáře PSP / THEME / pote jen v psp vyberete thema a date apply...gl edit: odzkouseno na slim flashnutelnem kdyby nastal brick... vse jede!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 zadna novinka... ale stahnete jedno spatne schema a s psp a ISO hrama se muzete rozloucit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 nerozumim, vzdyt se to konvertuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloud1221 Odesláno Červen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 zadna novinka... ale stahnete jedno spatne schema a s psp a ISO hrama se muzete rozloucit... kuli tomu sem pridal konventor schemat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 tak proc vysla nova verze V2 na download zde kdyz ste chytri jak radio, tak doufam ze budete i zodpovidat za ty si odvari psp... proto sem to sem nedal ja... je to uz 2 dny stara informace ze to vyslo... a ted vecerni ze vysva verze CXMB v2 pro 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloud1221 Odesláno Červen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 tak proc vysla nova verze V2 na download zdekdyz ste chytri jak radio, tak doufam ze budete i zodpovidat za ty si odvari psp... proto sem to sem nedal ja... je to uz 2 dny stara informace ze to vyslo... a ted vecerni ze vysva verze CXMB v2 pro 5.03 kdyby si nebyl moderator tak ti to rad vysvetlim... ale nechci mit ban takze mlcim pokud je to stary tak to pls smaz pokud ne tak to nech a nebo delej s tim tiopicem co chces jen jsem chtel lidi informovat kdyz to tady este neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 hm.. ja jsem sem nic nedavel.. :-O, co je dobryho na ty new verzi? jak se to da konvertovat?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 ja to teda zkousel tu verzi co maj na psp.novinkach.org ,ale nebricklo to psp ,ale smazl jsem to ,protože mi prislo klasicke XMB lepsi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloud1221 Odesláno Červen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 ja to teda zkousel tu verzi co maj na psp.novinkach.org ,ale nebricklo to psp ,ale smazl jsem to ,protože mi prislo klasicke XMB lepsi ... to co je tady na stahnuti je verzema totozne jako na psp.novinky.org Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 jinak s tím brickem to neni vubec pravda když je jak riká ice spatné tema tak se psp sekne a vypne nic víc , navíc ten konvertor je taková pojistka aby nedošlo práve k bricku (sám mam v psp asi už 10 Custom temat pro CFW 5.00 M33 prevedenych do CFW 5.03 GEN-A a zadny mi psp nebricklo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 tak sem to skusil na kamosově psp a jedo to dobře a skusil sem asi 20 témat a jen 5 mi jich vyplo psp a zadny brick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloud1221 Odesláno Červen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 sem rad ze vam to facha... pokud bude zajem zacnu sedanavt i prevedena temata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 spíš by mne zajimalo jak je to s GameBootem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 http://www.pspzone.sk/news.php?readmore=1332 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 a když sem si teda nainstaloval to schéma a vypnu ted psp uplne, jake schéma tam bude pak? to originalni? a můžu tam to schéma nainstalovat( dát) s se spuštěným ChickHENem a GENem nebo je nejdřív musim vypnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 - kdyz psp vypnes, tak naskoci origo schema - shema muzes pridavat kdy chces, ale aktivovat ho muzes jen v enableru nebo genu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 tak ty Gameboots beží taky dobře a zapisují se do f0 pač když se vypne a zapne psp tak ten gameboot zustane takovy jaky ste si tam nahráli takže je to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 ?? Opet nechapu, kdyz se teda zapisuji do f0 tak proc to nebrickne PSP? Edit: @ ice2222 jak to je prosim s tim brickem, rad bych to zkusil, ale nevim co si mam myslet.. Edit2: Hm.. tak to je fakt pecka. CTF tema mam, PSP bezi v pohode, libi se mi to, ale! Jentak jsem zkusil nahodit z5 origo tema, najedu do settings do theme a dam Original. A co se nestane! Ikony a theme zustane stejny jenom to podelany pozadi se mi hodi do vzhledu origo. Tak ja nwm, co delam blbe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Zacni sem upovat temata prosim naky poradny protoze na novinkach to je po balicich a toje hruza.. Jinak pockam az sem upnes nake ty temata pak sito taky udelam .. Jenom este otazka fakt nenastane BRICK???! A kdyz sem to nedelal pres GEN-A ale pres to druhe? Je v tom rozdil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 chtělo by to aby sem někdo uploadnul nejaky temata ktery na to fungujou...:) nebo aspon kde jsou naky temata ktery si muzu stahnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 normalne si stahni s psp.novinky.org ten convertor sathni si tema pro 5.00M33...a otevri covertor sam to prevede amas to hotovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Ty temata podle me nemaj jak to PSP bricknout. To je jak film, kterej kdyz neprekonvertujete, tak vam v psp nepobezi takze konvertor umi prevadet jen z jednoho formatu do druhyho.. A pls! -> Jentak jsem zkusil nahodit z5 origo tema, najedu do settings do theme a dam Original. A co se nestane! Ikony a theme zustane stejny jenom to podelany pozadi se mi hodi do vzhledu origo. Tak ja nwm, co delam blbe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 jj to mi dela i kdyz mam flashly psp...deaktivuj cxmb plugin amas to zpet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinky Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Nvm jestli to tu někde už bylo,ale normálně udělám vše podle návodu aktivuju plugin přes convertor si schema překonvertuju,ale v PSP se mi prostě nezobrazí najdedu do themes settingas abych si ho vybral ale prostě tam neni co dělám blbě ?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 ja nevim jak to mate ostatni ale ja, kdyz si aktivuju v recovery nejakej plugin tak musim treba pustit nejakou hru a teprv az ji vypnu tak mam ten plugin aktivovanej. To samy u deaktivace. Takze - jestli jsi vse udelal spravne tak pust iso nebo ten loader a pak se vrat z5 do xmb a mas aktivovanej plugin -> pka uz to pofrci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.