cihiman Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 na 5.03 GEN-B nejdo nektere hry napr fifa09,gtalcs,a dalsi jedou tam ale a to me tesi hry jako je fifa 10 a novejsi!!! neni to zadna chyba ze by to bylo nefunkcni.Kdyz se vam pri zapinani hry objevi cervena obrazovka hra nejde!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 a na to si prisel jak ? cervena obrazovka znamena podle me, ze se hra autopatchuje. a s tou obrazovkou je to blbost, me se ta obrazovka ukazuje vzdycky a vse mi jede :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinky Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 OT : J souhlasim s Typanem mě teda fungujou všechny hry Jinak proč to píšeš do topicu o CXMB pro 5.03 GEN-A ?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerim Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Čau nemohli byste sem někdo znovu hodit odkaz na ten plugin CXMB pro 5.03,nějak mě ten odkaz nejde stáhnout. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 lol já skoušel nějáký starý verze CXMB a ani sem o tom ryziku neslišel njn měl jsem hold štěstí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 vyzkoušel to už někdo na genu-b ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 ano funguje to bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.