white Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Zdravim. Hoši prosímvás. Nainstaloval jsem si Winy 7 32bit verzi, přitom mé předešlé Visty měli 64bitu. Teď je tu problém s tím, že nemám obrazovku v plném rozlišení. Dá se to něják upnout, něco s tím udělat, nebo si musím pořídit 64bitové? Díky. :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 nainstaluj si ovladace na grafiku... to je to co ti chybi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 jak napsal ice staci nainstalovat/aktualizovat ovladač pro grafickou kartu (po instalaci restartovat PC) a pak jenom zmenit v nastavení rozlišení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 white Odesláno Červen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Ok, zkusím. A zeptám se... Je jaký je rozdíl mezi 64bit a 32bit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 se koukni kolik mas ted RAM a hned pochopis...teda jestli mas v PC 4GB.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 pouze podpora 64 bit struktury pc... ale stejne to nijak zatim nepoznas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červen 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 64 bit by měla být na 4GB a více Ram. Viděl jsem co si psal na chatboxu a mám stejný rozlišení jako ty a vše mi jede v cajku. Pokud to teda nemáš, tak najeď na stránky a stáhni ovladače na grafárnu jak už tu psali;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 white Odesláno Červen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 No supr, mám 4GB... takže pokud mám 32 tak mi nepojedou ramky naplno je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 32 bit pracuje maximálně na 3,5 GB (myslim) //EDIT: No dyt to řikám :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 ale prd... 32bit vista kterou mam s SP1 rozezna 4GB ram, ale umi vytezovat do systemu jen 3GB... stejne v systemu nikdy takovy kotel ramek nevyuzijete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 32bit system vyuzije z kolikchces ram pouze 3,5GB, vic kvuli 32bitove architekture proste technicky mozne neni 64bit vyuzije tusim az 128GB RAM.. Kazdopadne, architektura NIJAK nesouvisi s grafikou - naopak, na 64bitech by jsi mohl mit problem se shanenim ovladacu.. Proste installni ovladace. Dalsi vec - 64bit si na 4GB RAM nedavej.. U 4GB se vyplati jeste stale 32bit, ackoliv to vyuzije jen 3,5GB.. protoze system si bude zrat nejakych 500MB, takze volnych budes mit 3GB a budes mit mene problemu, jak na 64bitech, ktere si berou dvojnasobek - takze na nich budes mit prakticky stejne volno maximalne 3GB... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 white Odesláno Červen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 32bit system vyuzije z kolikchces ram pouze 3,5GB, vic kvuli 32bitove architekture proste technicky mozne neni64bit vyuzije tusim az 128GB RAM.. Kazdopadne, architektura NIJAK nesouvisi s grafikou - naopak, na 64bitech by jsi mohl mit problem se shanenim ovladacu.. Proste installni ovladace. Dalsi vec - 64bit si na 4GB RAM nedavej.. U 4GB se vyplati jeste stale 32bit, ackoliv to vyuzije jen 3,5GB.. protoze system si bude zrat nejakych 500MB, takze volnych budes mit 3GB a budes mit mene problemu, jak na 64bitech, ktere si berou dvojnasobek - takze na nich budes mit prakticky stejne volno maximalne 3GB... Díky, mám radost, že jsem neudělal jinak. Win 7 jsou skvostné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Baltazar1468623462 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 64bit vyuzijes pouze pokud pracujes s videem, nebo 3d grafikou (rendering) u normalniho surfovani po netu obcasneho hrani atd.. to nema cenu a mel by jsi s tim jedine potize. Jak tu nekdo rikal, tak 32bit = max 4gb ram 64bit by MELI podporovat az 128bit, ale napriklad 64bit distra linuxu podporuji TUSIM pouze 32gb ram a 128 snad jen windows server 03. Pro normalni pocitac to nevyuzijes, to uz sou servery :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Trochu blbost.. To spis Windows budou omezene, linux podporuje az 16TB RAM :D http://linux.derkeiler.com/Mailing-Lists/Kernel/2008-12/msg05965.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3r Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 btw 64 bit jsou o dost lepší a rychlejší než 32 bit hlavně když je dobře nastavíš máš rychlejší boot atd o tomhle se klidně budu hádat :D... hodně je o tomhle psaný na warezu,a žádný problémy jsem zatim na w7 64bit neměl a to ani s ovladači který na to už jsou přímo od výrobců :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Na warezu.. to je hodne duveryhodne.. Tak aby jsi vedel, vetsina aplikaci je 32bit - hry, dost programu (tusim ze i treba AutoCAD ma ztm jen 32bit.. ale neminim kvuli tomu otevirat google). A 32bit aplikace vzdy pojede lepe - nebo jinak receno rychleji - na 32bit CPU, nez na 64bitu. S tim bootem si nejsem jisty, proto to nebudu komentovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mikanakashi Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 jednoznacne musim souhlasit windows 7 64bit je to nejlepsi co kdy z microsoftu vylezlo problemy s ovladaci nejsou zadne a vsechno slape tak jak ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 parecek Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 taky souhlasim s 64bitem nejsou zadny problemy a slape pekne svizne, i 32bit aplikace to rozjede na pohodu a kdyby ne tak vlastnosti a kompatibilita ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
white
Zdravim.
Hoši prosímvás. Nainstaloval jsem si Winy 7 32bit verzi, přitom mé předešlé Visty měli 64bitu. Teď je tu problém s tím, že nemám obrazovku v plném rozlišení. Dá se to něják upnout, něco s tím udělat, nebo si musím pořídit 64bitové? Díky. :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts