Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Windows 7 - asi jsem udělal blbost

white

Otázka

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

32bit system vyuzije z kolikchces ram pouze 3,5GB, vic kvuli 32bitove architekture proste technicky mozne neni

64bit vyuzije tusim az 128GB RAM..

Kazdopadne, architektura NIJAK nesouvisi s grafikou - naopak, na 64bitech by jsi mohl mit problem se shanenim ovladacu.. Proste installni ovladace.

Dalsi vec - 64bit si na 4GB RAM nedavej.. U 4GB se vyplati jeste stale 32bit, ackoliv to vyuzije jen 3,5GB.. protoze system si bude zrat nejakych 500MB, takze volnych budes mit 3GB a budes mit mene problemu, jak na 64bitech, ktere si berou dvojnasobek - takze na nich budes mit prakticky stejne volno maximalne 3GB...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
32bit system vyuzije z kolikchces ram pouze 3,5GB, vic kvuli 32bitove architekture proste technicky mozne neni

64bit vyuzije tusim az 128GB RAM..

Kazdopadne, architektura NIJAK nesouvisi s grafikou - naopak, na 64bitech by jsi mohl mit problem se shanenim ovladacu.. Proste installni ovladace.

Dalsi vec - 64bit si na 4GB RAM nedavej.. U 4GB se vyplati jeste stale 32bit, ackoliv to vyuzije jen 3,5GB.. protoze system si bude zrat nejakych 500MB, takze volnych budes mit 3GB a budes mit mene problemu, jak na 64bitech, ktere si berou dvojnasobek - takze na nich budes mit prakticky stejne volno maximalne 3GB...

Díky, mám radost, že jsem neudělal jinak. Win 7 jsou skvostné.

Odkaz ke komentáři

• 0

64bit vyuzijes pouze pokud pracujes s videem, nebo 3d grafikou (rendering) u normalniho surfovani po netu obcasneho hrani atd.. to nema cenu a mel by jsi s tim jedine potize.

Jak tu nekdo rikal, tak 32bit = max 4gb ram 64bit by MELI podporovat az 128bit, ale napriklad 64bit distra linuxu podporuji TUSIM pouze 32gb ram a 128 snad jen windows server 03. Pro normalni pocitac to nevyuzijes, to uz sou servery :)

Odkaz ke komentáři

• 0

btw 64 bit jsou o dost lepší a rychlejší než 32 bit hlavně když je dobře nastavíš máš rychlejší boot atd o tomhle se klidně budu hádat :D... hodně je o tomhle psaný na warezu,a žádný problémy jsem zatim na w7 64bit neměl a to ani s ovladači který na to už jsou přímo od výrobců :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Na warezu.. to je hodne duveryhodne..

Tak aby jsi vedel, vetsina aplikaci je 32bit - hry, dost programu (tusim ze i treba AutoCAD ma ztm jen 32bit.. ale neminim kvuli tomu otevirat google). A 32bit aplikace vzdy pojede lepe - nebo jinak receno rychleji - na 32bit CPU, nez na 64bitu.

S tim bootem si nejsem jisty, proto to nebudu komentovat.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu