Logistickman Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Update už ve středu! http://www.psu.com/news/9486 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Jak to tedy je s tou obtížností a načítáním po patchu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Super Hra.. :) Stýská se mi po wii a po mario kart.. takže Toto a sonic all stars racers uvítám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj4u Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 tak jsem si to už taky pořídil, vypadá to moc pěkně, jen jsem zvědavý na tu obtížnost, jelikož abych jezdil jeden závod třeba 100x tak na to nemám nervy, už jsem vyhořel u Split/Second s obtížností, kde jsem to už vzdal a nyní asi i Hot Pursuit kvůli obtížnosti zabalím... nechápu proč to dělají tak obtížný... to pak není zábava, když se u toho člověk vzteká a tahá za vlasy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Hot Pursuit obtizny? Heh, ?? Zrovna v PO sem dojel vsechnytrate na zlatou a u policie sem udelal vsechny na zlatou taky... ale takovy H0W3N to je jiny typek... ten snad v ty hre musi cheatovat! Takovy casy nejsem schopny dat ani omylem jako on =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Taky jsem se divil, jak on jezdí. Pro mě nemyslitelné. Jinak na US store je trial verze, takže můžete vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj4u Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Hot Pursuit obtizny? Heh, ?? Zrovna v PO sem dojel vsechnytrate na zlatou a u policie sem udelal vsechny na zlatou taky... ale takovy H0W3N to je jiny typek... ten snad v ty hre musi cheatovat! Takovy casy nejsem schopny dat ani omylem jako on =) nejdou mi ty TRIALY za policajty jak to ubírá čas při nárazu.... hraji to teprv chvilku, třeba se ještě zlepším :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Mě nešly trialy ani jedny. Hru jsem prodal, ale jinak se mi to docela líbilo. Určitě to počase koupim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Hraje to tu ještě někdo ? Kdyžtak si mě přidejte WendyCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Dnes jsem to koupil. Ve friend listu tě mám, tak až budem online, tak si zahrajem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.