RTester Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Update firmwaru neni urcite nutny. Jedu wii sports resort pres usb loader na FW 3.3 a bezi to prefektne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Mám dotaz. Mám Grand Slam Tennis a Wii Motion Plus. Není to sice přenos téměř 1:1, jak sliboval trailer a prezentace, ale to se dalo čekat. Při hraní pouze s remotem je všechno v pořádku. Problém nastává ve chvíli, kdy připojím nunchuk. Mám pocit, že po připojení nunchuku do motion plusu se tenhle motion plus vypne. Usuzuju tak alespoň z toho, že při když nunchuk nemám a při podání pomalu hýbu s ovladačem, tenista se hýbe, když připojím nunchuk, můžu hýbat, jak chci, tenista stojí, dokud s tím opravdu nešvihnu. Máte někdo podobné zkušenosti? Tedy jinými slovy - bude to bug hry nebo chyba motion plus a důvod k reklamaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negotiator Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Mám dotaz. Mám Grand Slam Tennis a Wii Motion Plus. Není to sice přenos téměř 1:1, jak sliboval trailer a prezentace, ale to se dalo čekat. Při hraní pouze s remotem je všechno v pořádku. Problém nastává ve chvíli, kdy připojím nunchuk. Mám pocit, že po připojení nunchuku do motion plusu se tenhle motion plus vypne. Usuzuju tak alespoň z toho, že při když nunchuk nemám a při podání pomalu hýbu s ovladačem, tenista se hýbe, když připojím nunchuk, můžu hýbat, jak chci, tenista stojí, dokud s tím opravdu nešvihnu. Máte někdo podobné zkušenosti? Tedy jinými slovy - bude to bug hry nebo chyba motion plus a důvod k reklamaci? No, ja myslim, ze je hra delana tak, aby se dalo hrat bud s MP nebo bez nej.....je mozne, ze je to nejaka chyba, ale jestli u Tebe ci ve hre - to netusim.......ale mohu to zkusit, jestli mi to dela totez. Na druhou stranu nevim, proc tam cpat nunchuk, kdyz mavas ovladacem a nunchuk tim padem nepouzijes?:hide1: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 No, ja myslim, ze je hra delana tak, aby se dalo hrat bud s MP nebo bez nej.....je mozne, ze je to nejaka chyba, ale jestli u Tebe ci ve hre - to netusim.......ale mohu to zkusit, jestli mi to dela totez.Na druhou stranu nevim, proc tam cpat nunchuk, kdyz mavas ovladacem a nunchuk tim padem nepouzijes?:hide1: Nunchuk je pro pohyb tenisty, remote pro pohyb rakety. Když hraju jenom s remotem + wm+, tak mi tenista běhá sám a to mě nebaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negotiator Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Nunchuk je pro pohyb tenisty, remote pro pohyb rakety. Když hraju jenom s remotem + wm+, tak mi tenista běhá sám a to mě nebaví. Hm, tak to jeidne s bezdratovym, jinak bych ten spojovaci kablik asi utrhnul:cheesygrin: Ale pokud si v pondeli vzpomenu, tak to taky otestuju (teda pokud me nekdo nepredbehne) a pak dam vedet, co to dela mi:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porty Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Je to mazec docela třeba šerm nebo ta lukostřelba jinak bowling a golf mě příjdou trochu lepší s MP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ententyky Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Nevite zda jde hrat Sports Resort bez wm+ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaxy Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Nevite zda jde hrat Sports Resort bez wm+ ? bohuzel nejde, taky musim koupit jeste jeden... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Přesně tak nejde a WM+ bez hry je dneska téměř všude vyprodaný. Skladem snad až 1. 10. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ententyky Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 vyprodany? krucis to je pech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Kdyby konecne udelali nejaky poradny SW s tim motionem... pripadne tennis by taky nebyl od veci... samotny remote ma v sobe tolik senzoru ze by mohl delat doslova psi kusy... ale vetsina her vyuziva tak 20% potencialu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.