NoLimit Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Jestlize se tady najde majitel dotykove Nokie 5800, necht se mi ozve do tohohle topicu. Mam problemy s prehravanim videa a nevim, co stim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Mam, co potrebujes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Červen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Uz asi vyreseno..kdyz jsem chtel prehrat video ukazala se cerna obrazovka a jen zvuk, tak jsem dal soft reset do puvodniho nastaveni a uz to bezi...jeste mozna - jak se daji zapnout vizualizace v hudebnim prehravaci? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 To myslim nejde:?, jde tam jen obrázek alba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Vsechno jde...najdi si na internetu nejnovejsi software do tveho mobilu.Trosku se pohrabej v nastaveni toho prehravace.Ja sem sice majitel Sony ericssonu W760i,ale v mobilech se dost vyznam.Kdyz nepomuze tak newm:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 hm tak ses teda machr za tuto odpoved :))) jinak taky mam 5800 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Červen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Tak uz to zase nejede...zadny video, jen cerna obrazovkaa zvuk. Nejnovejsi fw samozrejme mam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Tak uz to zase nejede...zadny video, jen cerna obrazovkaa zvuk. Nejnovejsi fw samozrejme mam... hele a to sou jaky videa?ty co si tam kopiruujes jako filmy nebo tak nebo to co ten mobil natoci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 A jiny jdou? me se to stalo kdyz jsem si tam dal Comeback co je překonvertovanej pro PSP.Ale jinak mi vše funguje.A ty vizualizace tam podle me nejdou jestli zjistis jak dej vedet. PS: muzes se zeptat na foru 5800.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.