mihal Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Asi tak. Úroveň NHL 09 byla dost vysoká na to, aby byla větší revoluce spíš ke škodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 nový gameplay trailer(no spíš jen ukazujou asi 8 změn) http://xbox360.ign.com/dor/objects/14347693/nhl-10/videos/nhl10_trl_refinements_70209.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seeker Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Na NHL se tesim jako kazdorocne a jen doplnim predpokladane datumy vydani pro xbox: USA 8. zari Evropa az 30. rijna :-( Porad nechapu, proc hry jako NHL vychazi pro Evropu a USA skoro s 2 mesicnim odstupem. Lokalizace takoveto hry se da naprosto s prehledem pripravovat v prubehu vyvovoje, navic tam oproti lonskym rocnikum neni v podstate co lokalizovat a vubec na celem NHL ta lokalizace neni kdovijak narocna, tak mi temer 2 mesice prijdou opravu hodne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Zatím to vypadá hodně dobře,konečně je tam střílení z kleku a chytání puku ze vzduchu a podle toho traileru budou mít i brankáři lepší AI,jen ještě upravit třeba ty góly,kdy ze stejného místa dáte klidně 5 gólu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Na NHL se tesim jako kazdorocne a jen doplnim predpokladane datumy vydani pro xbox:USA 8. zari Evropa az 30. rijna :-( Porad nechapu, proc hry jako NHL vychazi pro Evropu a USA skoro s 2 mesicnim odstupem. Lokalizace takoveto hry se da naprosto s prehledem pripravovat v prubehu vyvovoje, navic tam oproti lonskym rocnikum neni v podstate co lokalizovat a vubec na celem NHL ta lokalizace neni kdovijak narocna, tak mi temer 2 mesice prijdou opravu hodne. tak překládat to asi nemůžou když to nemaj v rukách dělaj si to amíci ale čechům na překlad to nepošlou(texty) takže jim to daj až po vydání a minulej rok taky říkali jak to vydaj o měsíc pozdeji a prd jinak to strileni z kleku se povede jednou za rok kdyz te podrazi tesne pred branou (neco jako trestne strileni taky jednou za zivot) ten boj u mantinelu bude takovej ze kdyz nebudes chtit tak ho proste sestrelis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phlanx Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Vi se uz neco o lokalizaci do cz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 ne ale jsetli tam udelaji CZ komentár tak nekupuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 ne ale jsetli tam udelaji CZ komentár tak nekupuju Asi sis nevšimnul že se dá komentář/jazyk přepnout že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 vím ale je tu možnost že udělaj jenom CZ komentar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavista1974 Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 vím ale je tu možnost že udělaj jenom CZ komentar na co Cz komentář,stejně tam melou pořád stejný věty dokola,takže když to bude bez toho,tak to bude ten nejmenší problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 nepochopil jsi to:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavista1974 Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 pochopil,až moc dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 vím ale je tu možnost že udělaj jenom CZ komentar To je pěkná blbost, takže se nic neboj a kupuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 jj já vím ale známe EA samý ''překvapení'' uvidím slavista1974-ne nepochopil:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Jů radostná zpráva pro děti: Letošní sportovní pecky se objevili v předprodeji a hráči tak nemají důvod na nic čekat. Sportovní simulace NHL a FIFA prostě patří v naší zemi k tomu nejlepšímu a letošní rok rozhodně nebude jiný. Proto na nic nečekejte a objednávejte. Obě hry se ve verzi Xbox 360 dočkají české lokalizace (včetně titulků a dabingu!) xboxweb.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavista1974 Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 jj já vím ale známe EA samý ''překvapení'' uvidímslavista1974-ne nepochopil:roll: když myslíš:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 já to vím:Dobrátil jsi to co jsem myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peeachus Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 ne ale jsetli tam udelaji CZ komentár tak nekupuju Tak si ty Lojzo vypni zvuk na TV když ti vadí českej komentář :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Obě hry se ve verzi Xbox 360 dočkají české lokalizace (včetně titulků a dabingu!) což znamená určitě i lokalizaci pro PS3,že.? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 ne...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 tak je to je super, že jsou obě hry obsahují cz titulky a dabing 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 nene, xzone napsal, že konzolová Fifa a NHL 10 budou obě s titulky, ale jen Fifa i s dabingem.... " Jak to bude s lokalizacemi od EA? Mass Effect 2 PC s titulky (X360 verze v jednání), konzolové NHL 10 s titulky, FIFA 10 s českým komentářem, Need for Speed Shift s titulky." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Zdar lidi, nehrál jste někdo DEMO co vyšlo včera mám takovej problém se zvukem jako by se sem tam seká, tak sem se chtěl zeptat jestli to dělá jen mě nebo máte taky někdo takovej postřeh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Já to demo hrál a vše je OK... jsem unešen z dema hrál sjem ho asi 5x za sebou... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Takže, můj závěr z DEMA. Grafika stejná, ale už tam není skoro co zlepšovat, tím myslím po grafické stránce. Hratelnost lepší, zdá se mi že byla vylepšená AI v defenzívě a hra okolo mantinelů.Už se těším na LIVE zápasy a celou hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.