Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nhl 2010

xboxmaniac

Recommended Posts

• Odpovědi 132
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

http://czshare.com/875805/z7OH/nhl10.rar

tak tohle jsem rano nasel v topicu , kterej uz neexistuje, po vypaleni jsem udelal asi blbost a reknete mi jak se mam bat

1. vec je ta, ze v pohode xko hru vidi, v game library je normalne nhl demo s obrazkem, jen samotny pusteni : CANT PLAY 2010

2. nemam gold ucet, FW 1.6 a pro nezlaty je k dispozici az tento ctvrtek, tozn. jeste nevyslo pro nas obycejny smrtelniky. Muzu dostat BAN? jak se vlastne projevi, jen tim ze se nedostanu na LIVE? to se zase az tolik nedeje ne? Diky za odpoved

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Brzy to již vypukne! Chcete být při tom? Příležitost máte právě tady a teď! Datum vydání NHL 2010 pro XBOX se blíží (demo už dokonce vyšlo) a tím se blíží i start nejlepší ČeskoSlovenské XBOX NHL ligy! A o co že to budeme hrát? O tom a hlavně o registraci pojednává tento článek

http://www.nhlko.com/xbox-nhl-liga-2010-registrace.a265.html

Úryvky z článku:

První otázka se nabízí, proč hrát právě tuto ligu? Odpověď je jednoduchá, jedná se o komunitu se širokým záberem. Už léta se tady hraje PC liga, začína už 2. ročník PS3 ligy, krom lig se tu koná taky množství turnajů, jako i Rating liga ( kterou by sme taky rádi zavedli časem i na Xbox scénu ) atd. Navíc jsme portál, který vám nabízí možnost zakoupit si hru NHL 10 levneji přes našeho partnera.

Dalším důvodem je skutečnost, že máme přichystanou hodnotnou cenu pro vítěze.

Dle počtu zájemců (1 liga je jistá), se otevře druhá liga. Tato druhá liga bude sloužit zároveň jako možnost probojovat se do hlavní soutěže.

S pozdravem

Kemper

Admin NHL Xbox

www.nhlko.com

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Custe. Hraje uz nekdo nhl10 a be a pro mode? Chtel jsem hrat uza sveho hrace, ale kdyz dam tento mod, tak uz mi to tam hodi nejakeho s defaultnim xichtem, i defaultnimi udaji (misto narozeni, datum, cislo dresu apod.). Vubec se to ale neda zmenit, nevi nekdo prosim jak na to? Myslim ze na uplnem zacatku pri prvnim spusteni hry jsem nekoho vytvarel, myslite ze to muze byt ono?

Dikes

Odkaz ke komentáři

jo toho koho si udelas nazacatku hry , tak toho tam mas. Ja to zkousel. Jinak nevim no ale neni to zas takova pecka. Zatim teda ladim nastaveni, mam to terpve od vcera. Hrat to podle puvodniho nastaveni je des a bes, uvidime jestli to bude casem lepsi, kdyz se to dobre nastavi. Ale zatim nevim proc tomu davali 10/10 nebo 95%. Me to tak MEGA neprijde. Celkem se tesim na 2K10 a by jsme to mohl porovnat. Myslim ze co se tyce simulace hokeje je na tom 2K asi o neco ve predu. No uvidime:)))

Odkaz ke komentáři

jo toho koho si udelas nazacatku hry , tak toho tam mas. Ja to zkousel. Jinak nevim no ale neni to zas takova pecka. Zatim teda ladim nastaveni, mam to terpve od vcera. Hrat to podle puvodniho nastaveni je des a bes, uvidime jestli to bude casem lepsi, kdyz se to dobre nastavi. Ale zatim nevim proc tomu davali 10/10 nebo 95%. Me to tak MEGA neprijde. Celkem se tesim na 2K10 a by jsme to mohl porovnat. Myslim ze co se tyce simulace hokeje je na tom 2K asi o neco ve predu. No uvidime:)))

myslim ze ne, nechci vytvaret zadne flame war, ale myslim ze 2K nejak ve vsem zaostava, proste ea ma dost chyb ale libi se mi vic nez 2K

Odkaz ke komentáři

Bohužel letos bude asi dominovat zase EA. 2k velmi pokazila verzi 09, kde nehorázně zmršila golmany a některé další věci, což degradovalo hru až na samé dno, letos to sice vypadá mnohem lépe, ale podle videi to taky žádná sláva nebude =( Ale necháme se překvapit, při správném nastavení by to nemuselo být marné ;) Jenom ten pro-stick nebo jak tomu říku 2k, vypadá ještě příšerněji, to se jim fakt nepovedlo...

Odkaz ke komentáři

Me NHL10 nepripada tak spatne....jeste kratce zpet k me otazce - toho koho si udelam na tom uplnem zacatku, toho pak mam v be a pro. Ale problem je v tom, ze na tom zacatku si muzu zmenit jenom jmeno, prijmeni, pozici a jestli jsem levak/pravak. Nic vic, ani misto narozeni, xicht a jine veci. To je divne ne?

Odkaz ke komentáři

možná to bude někde v nastavení v moje NHL nebo tak něco...podívám se opdoledne doma....

Jinak hrá jsem zatím jeden zápas a docela mě to chytlo, sice to není žádné dramatické zlepšení oproti 09, ale hraje se to trochu jinak a třeba souboje u mantinelů jsou povedené a dost se hodí :) dostává to takový nový náboj

Odkaz ke komentáři

Ahoj mám menší problém s NHL 10. Jde o to že mám nastavené nové ovládání které je tůším od ročníku 09. Když si zahraju zápas tak jde vše v pohodě ale jak hraju druhý zápas tak se mi obrátí nápřah a střela. V podstatě by to mělo bejt tak že když dám pravou páčku dozadu tak hráč se napřáhne a když jí dám do předu tak hráč vystřelí. Ale v druhém zápasu se mi to prostě obrátí :( nevite co s tím??

Odkaz ke komentáři

Souhlas, s temi souboji u mantinelu je to takove mnohem hokejovejsi a dava to jiny rozmer celemu zapasu.

to Dudu27:

..jj, tohle jsem zkousel hned, ale vytvori to jen hrace do free agents, ktereho pak muzu pouzit maximalne u be a GM nebo jinych zapasu, v Be a Pro se tento hrac neobjevi

Odkaz ke komentáři

no ja to moc nezkousel, jen sem nasel tu cestu, jak to predelat, ani jsem Be nehral:)...a to proto , ze uz mam 2K10 a je to dost dobry. Fakt celekm slusny oproti 2K9 je to posun jak svin. Grafika i AI a hratelnost, menu je super i lepsi ozvuceni aren. Celkovej dojem to na me udelalo, rekl bych vic nez EA....to je jen muj nazor, nikomu ho nenutim:) ....caoooooooo

Odkaz ke komentáři

To by mě třeba zajímalo jak dopad 2K10 v hodnoceních to moc nechválej, zatim sem neviděl víc jak 6.7/10 včera jsem zkusil NHL 10 a docela dobrý takový víc hokejový než 09, tak by mě zajímalo jestli ste nehrál někdo právě hokej od 2K mám ho tu na HDD a přemejšlím jestli obětovat placku nebo ne :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu