Dudu27 Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 ja placku objetoval a vubec nelituju, vychytal jsem nastaveni a je to uplne v cajku. Kazdej ma ale jinej nahled na hru a kazdej ma jiny chute:)..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n8bik Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 To by mě třeba zajímalo jak dopad 2K10 v hodnoceních to moc nechválej, zatim sem neviděl víc jak 6.7/10 včera jsem zkusil NHL 10 a docela dobrý takový víc hokejový než 09, tak by mě zajímalo jestli ste nehrál někdo právě hokej od 2K mám ho tu na HDD a přemejšlím jestli obětovat placku nebo ne :) hele hruza hral sem 2k9 a taky premejslim zda obetuju placku na 2k10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Tak jsem si rozjel Be a Pro a hrál jsem první zápas a pak jsem byů vybrán v draftu do Tamby Bay. Ale zaráží mě, že nehraju vůbec za farmu, ale už rovnou za A tým? Proč to? Jsem se docela těšil, že si budu muset vybojovat místečko v A týmu dobrými úspěchy ve farmě. Přitom AHL týmy v NHL 10 jsou. Nedělám něco špatně? :) Jo a budu moct někdy přestoupit do jiného klubu? Nebo dostanu třeba nějaké nabídky od jinýcj klubů atd.? Tamba Bay zrvona můj oblíbený klub není, tak bych byl rád kdybych mohl po sezóně přejít někam jinam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Ne neděláš nic špatně,když se necháš draftovat,hned hraješ za A,ale pokud si tým vybereš sám,ze začátku hraješ za farmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Imhothep Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 no já byl taky vybrán tampou a tam ti to píše že máš čtyři zápasy na to aby si něco předvedl a tím se udržel v a-týmu a jinak jak psal kolega přede mnou,když si vybereš tým,tak začínáš v AHL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 No chová se to přesně jako doopravdy. Pokud Tampa není tvůj tým budeš muset vyčkat, protože i ve skutečnosti jsou drafty nevybíratelné. Jseš v A týmu, protože docela dobře hraješ, což je dobré, ale počkej až se něco nevydaří, ihned povalíš do farmy AHL:). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 aha tak to je dobré :) a můžou mě třeba i vyhodit? :) nebo bude mě moct pak někdo koupit atd.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lonewolf_x Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Ahojte všichni, přešel jsem z PS2 na X360, konzole super, ale narazil jsem na problém s nastavením gamepadu. Na PS2 u NHL šlo vždy převolit každé tlačítko jak člověk potřebuje. Na Xku jsem našel volbu vlastní nastavení, ale nejde mi to měnit. Jsem z toho v pasti. Nemáte někdo knižní návod nebo radu, jestli tam není skryté tlačítko na aktivaci překonfigurovaní gamepadu dle svého?... díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlada91 Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 nemáte někdo soundtrack k týhle hře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavista1974 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 první 4 zápasy odehraješ v prvním týmu,ale pak jdeš stejně na farmu,hraju takhle golmana i útočníka,měl jsem za 4 zápasy 2 výhry a 2 prohry na nájezdy resp.7 bodů za 4 goly a 3 asistence,a stejně mně tam šoupli,tak tam jdeš tak jako tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Imhothep Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 první 4 zápasy odehraješ v prvním týmu,ale pak jdeš stejně na farmu,hraju takhle golmana i útočníka,měl jsem za 4 zápasy 2 výhry a 2 prohry na nájezdy resp.7 bodů za 4 goly a 3 asistence,a stejně mně tam šoupli,tak tam jdeš tak jako takNo mě na farmu neposlaly,mám odehráno za první tým 26 zápasu mam 51 bodu(27+24) a hraju utočníka,za ty první čtyři zápasy jsem měl bodu šest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavista1974 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 No mě na farmu neposlaly,mám odehráno za první tým 26 zápasu mam 51 bodu(27+24) a hraju utočníka,za ty první čtyři zápasy jsem měl bodu šest to je zajímavý,kamarád za první 4 zápasy byl nej v týmu a stejně tam skončil,jak to děláš:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Imhothep Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 to je zajímavý,kamarád za první 4 zápasy byl nej v týmu a stejně tam skončil,jak to děláš:D no nevim asi jsem nepostradatelný :D ...ne podle mě to generuje jestly zůstaneš nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Ještě záleží jestli máš Be a Pro svého hráče a nebo NHL hráče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavista1974 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Ještě záleží jestli máš Be a Pro svého hráče a nebo NHL hráče. mám svýho hráče,ale už mně povolali zpátky do Nhl jako golmana,tak jsem zvědavej,na jak dlouho:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 jak se prosím vás dělá otočka v NHL10. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Imhothep Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 jak se prosím vás dělá otočka v NHL10. děkuji držet LT a pravým analogem dolní půlkruh a záleží jak máš hokejku,když jí drží na levo tak zleva doprava a obráceně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 díky moc za radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlada91 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 je jedno jak má hokejku, na obě strany je otočka, akorát je rozdíl v tom zda bude mít puk pořád na hokejce nebo si ho prohodí pod nohama :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost333 Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Chtel jsem zeptat, nevite nekdo, jak se v NHL stridaji golmani a hlavne jestli se da nejak hakovat? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirosslav Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 ahojte, dnes mi dosla nhl10 a mam otazku neviem s cim sprintuje hrac? pretoze ked mam puk tak ide strasne pomaly... pokial si pamatam tak sa dalo normalne korculovat a aj sprintovat na inych dieloch... alebo moze to byt tym ze nesprintuju ze hram na novacika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 V té hře se nesprintuje. Taky mi to docela vadí:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Na konzolových verzích sprint není. Edit:Sada23 rychlejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 nhl 10 se mi líbí hlavně sem rád jak už tady píšou že je to v češtině a líbí se mi tam ty souboje s první osoby us se těším na nhl 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Mě baví hrát Be a Pro za golmana to je good:):)Třeba ty starý helmy sou lol:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.