Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nhl 2010

xboxmaniac

Recommended Posts

• Odpovědi 132
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

To by mě třeba zajímalo jak dopad 2K10 v hodnoceních to moc nechválej, zatim sem neviděl víc jak 6.7/10 včera jsem zkusil NHL 10 a docela dobrý takový víc hokejový než 09, tak by mě zajímalo jestli ste nehrál někdo právě hokej od 2K mám ho tu na HDD a přemejšlím jestli obětovat placku nebo ne :)

hele hruza hral sem 2k9 a taky premejslim zda obetuju placku na 2k10

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si rozjel Be a Pro a hrál jsem první zápas a pak jsem byů vybrán v draftu do Tamby Bay. Ale zaráží mě, že nehraju vůbec za farmu, ale už rovnou za A tým? Proč to? Jsem se docela těšil, že si budu muset vybojovat místečko v A týmu dobrými úspěchy ve farmě. Přitom AHL týmy v NHL 10 jsou. Nedělám něco špatně? :)

Jo a budu moct někdy přestoupit do jiného klubu? Nebo dostanu třeba nějaké nabídky od jinýcj klubů atd.? Tamba Bay zrvona můj oblíbený klub není, tak bych byl rád kdybych mohl po sezóně přejít někam jinam :)

Odkaz ke komentáři

No chová se to přesně jako doopravdy. Pokud Tampa není tvůj tým budeš muset vyčkat, protože i ve skutečnosti jsou drafty nevybíratelné. Jseš v A týmu, protože docela dobře hraješ, což je dobré, ale počkej až se něco nevydaří, ihned povalíš do farmy AHL:).

Odkaz ke komentáři

Ahojte všichni,

přešel jsem z PS2 na X360, konzole super, ale narazil jsem na problém s nastavením gamepadu. Na PS2 u NHL šlo vždy převolit každé tlačítko jak člověk potřebuje. Na Xku jsem našel volbu vlastní nastavení, ale nejde mi to měnit. Jsem z toho v pasti. Nemáte někdo knižní návod nebo radu, jestli tam není skryté tlačítko na aktivaci překonfigurovaní gamepadu dle svého?... díky za pomoc

Odkaz ke komentáři

první 4 zápasy odehraješ v prvním týmu,ale pak jdeš stejně na farmu,hraju takhle golmana i útočníka,měl jsem za 4 zápasy 2 výhry a 2 prohry na nájezdy resp.7 bodů za 4 goly a 3 asistence,a stejně mně tam šoupli,tak tam jdeš tak jako tak

Odkaz ke komentáři

první 4 zápasy odehraješ v prvním týmu,ale pak jdeš stejně na farmu,hraju takhle golmana i útočníka,měl jsem za 4 zápasy 2 výhry a 2 prohry na nájezdy resp.7 bodů za 4 goly a 3 asistence,a stejně mně tam šoupli,tak tam jdeš tak jako tak
No mě na farmu neposlaly,mám odehráno za první tým 26 zápasu mam 51 bodu(27+24) a hraju utočníka,za ty první čtyři zápasy jsem měl bodu šest
Odkaz ke komentáři

No mě na farmu neposlaly,mám odehráno za první tým 26 zápasu mam 51 bodu(27+24) a hraju utočníka,za ty první čtyři zápasy jsem měl bodu šest

to je zajímavý,kamarád za první 4 zápasy byl nej v týmu a stejně tam skončil,jak to děláš:D

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu