Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nhl 2010

xboxmaniac

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Odpovědi 132
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Buď rád. NHL kdysi nadabováno (česky komentovaný) bylo. Dabing měl nastarosti Petr Vichnar a nebylo to nejhorší.Kažopádně co se týče FIFA kterou dabuje Bosák a Svěcený tak z těch jejich "hlášek" mám někdy vředy na prd... Jako ono poslouchat 10x za zápas že "přihrávku dostal rychlík Thierry Henry" je fakt otravný

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

Prosím, neví někdo jak v Be a Pro střílet z voleje?

Protože pokud nemáte puk, tak se vám pravá analogová páčka přehodí na bodychecky, a nemůžete napřáhnout na volej

A ještě, jestli jde vypnout asistence u golmana v Be a Pro (Aby automaticky nedělal zákroky)

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

cau kazdej fanda hokeje vi ze ted probehli trady tak se chci zeptat jestli u nhl10 uz je aktualizace soupisek koukne se mi nekdo prosim?(nemam staly pripojeny xka k netu musim vytahovat kabel z pc atddd... dik moc)

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...
Ahojte všichni,

přešel jsem z PS2 na X360, konzole super, ale narazil jsem na problém s nastavením gamepadu. Na PS2 u NHL šlo vždy převolit každé tlačítko jak člověk potřebuje. Na Xku jsem našel volbu vlastní nastavení, ale nejde mi to měnit. Jsem z toho v pasti. Nemáte někdo knižní návod nebo radu, jestli tam není skryté tlačítko na aktivaci překonfigurovaní gamepadu dle svého?... díky za pomoc

Zdravím všechny mam stejný problém nemohl by nám někdo poradit? díky

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny.....mám takovy maly dotaz......Mam nhl 2010 tedka nove........a jen se chci zeptat jestli nekdo nevi jeslti se da v nastaveni nastavit aby ti hraci bruslily rychleji........a celkove se ta hra trosku zrychlila...pac kdyz hraji treba za nekoho z ceske ligi je to strasne pomale........predem diky za radu.....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu