Poduch Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Jde ta NHL hrát ve dvou hráčích celá sezona ? A každej za svůj oblíbený tým ? Chceme to hrát s kámošem ! Samozřejmně u nás ,takže console bez LIVE. THX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crab2man Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 ahojte lidi, nevíte kde se nastavuje český kometář? Na začátku hry si zvolím češtinu, hra je v českém jazyce ale kometář anglicky. A v nastavení jsem nikde kometář nenašel. díky, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jostal Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Nhl 10 je podle mne jenom s ceskyma titulkama, ceskej dabing ma jenom Fifa. A je to mozna lepsi ze tam ceskej dabing chybi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crab2man Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 aha, máš pravdu. Český kometář tam není... podíval jsem se na JRC a jsou tam jen texty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Pouze uvodni tutorial je cesky namluvenej........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leos.kmeto Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Buď rád. NHL kdysi nadabováno (česky komentovaný) bylo. Dabing měl nastarosti Petr Vichnar a nebylo to nejhorší.Kažopádně co se týče FIFA kterou dabuje Bosák a Svěcený tak z těch jejich "hlášek" mám někdy vředy na prd... Jako ono poslouchat 10x za zápas že "přihrávku dostal rychlík Thierry Henry" je fakt otravný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondcek77 Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 sem tam obcas pride ftipna hlaska ze se smeju celej zapas:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 skoda poslední 2 nhl jsou sice česky ale jen titulky a tutoriál nechápu proč je jenom PC a PS2 verze s dabingem co bi jim to udělqlo to dat na x360 a Ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 ten dabing sotjí za hov*o :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 pls jak nastavim češtinu? Koupil jsem nhl 10 na xzone dnes přišel ale nikde nevidim jak nastavit čj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavista1974 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 pls jak nastavim češtinu? Koupil jsem nhl 10 na xzone dnes přišel ale nikde nevidim jak nastavit čj. tuším,že levým analogem rulovat vlajky,až narazíš na českou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Cuz, muze me nekdo poradit BEST nasatveni pro hrani NHL10 v offline:). Treba neco jako je u 2K10 od VENOMA. Bohuzel mam BAN a namuzu na live. Urcite uz mate spoustu odehrano tak poradte. Ja s EA10 zacinam, doted jsem hral jen 2K10.....diky za HELP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Prosím, neví někdo jak v Be a Pro střílet z voleje? Protože pokud nemáte puk, tak se vám pravá analogová páčka přehodí na bodychecky, a nemůžete napřáhnout na volej A ještě, jestli jde vypnout asistence u golmana v Be a Pro (Aby automaticky nedělal zákroky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 to první nevím to asi nejde a to druhy nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 cau kazdej fanda hokeje vi ze ted probehli trady tak se chci zeptat jestli u nhl10 uz je aktualizace soupisek koukne se mi nekdo prosim?(nemam staly pripojeny xka k netu musim vytahovat kabel z pc atddd... dik moc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemema Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Zdravím, neměl by někdo zájem o založení týmu na be o pro online a nebo si aspoň jen tak zahrát match? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas0046 Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 a prosim Te, nevis kde si nastavit svoje ovladani? protoze kdyz dam zalozku vlastni, tak stejne ty tlacitka menit nemuzu:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 NevÍte nĚkdo jak sprÁvnĚ udĚlat nastavenÍ u halo3, aby fungoval multÁk pŘes xlive kdyŽ chci zapaŘit s nĚkÝm z pŘÁtel? Jinak multÁk na xlive funguje , jen pŘi pozvÁnÍ pŘÁtel do hry to pÍŠe nĚco jako upravte spojenÍ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Prosím neví někdo jestli je potřeba k otveření college helmy hrát skutečně za každý tým SM-Liigy, a nebo stačí hrát třeba Assat vs Blues, a tak vlastně odehrát jenom polovinu zápasů, které jsou potřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 zdar pls jak nastavim v nhl 2010 mistrovstvi sveta?chtel bych hrat zapasy a pak ctvrtfinale,semifinale.atd.Zkousel jsem bitvu o pohar ale to jen jeden zapas.Tak diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 herni rezimy > svetovy pohar > 16 tymu ... (?) .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 dik je to ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Ahojte všichni,přešel jsem z PS2 na X360, konzole super, ale narazil jsem na problém s nastavením gamepadu. Na PS2 u NHL šlo vždy převolit každé tlačítko jak člověk potřebuje. Na Xku jsem našel volbu vlastní nastavení, ale nejde mi to měnit. Jsem z toho v pasti. Nemáte někdo knižní návod nebo radu, jestli tam není skryté tlačítko na aktivaci překonfigurovaní gamepadu dle svého?... díky za pomoc Zdravím všechny mam stejný problém nemohl by nám někdo poradit? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aifik Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Zdravím všechny.....mám takovy maly dotaz......Mam nhl 2010 tedka nove........a jen se chci zeptat jestli nekdo nevi jeslti se da v nastaveni nastavit aby ti hraci bruslily rychleji........a celkove se ta hra trosku zrychlila...pac kdyz hraji treba za nekoho z ceske ligi je to strasne pomale........predem diky za radu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 vse hledej v nastaveni kdyz si volis obtiznost hry novacek a podobne.tak zmackni rb -pravo nahore to mas,a pak si volis rychlost hry,brusleni,prihravek.jde tam vse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.