Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PC modrá obrazovka

StAfo0

Otázka

Hojte lidi...Včera jsem hrál jako vždy Lineage :D a už jsem chtěl končit tak jsem ho vypl...Ale zůstala mi obrazovka lineage a počítač se sekl...Nešlo nic dělat...Tak jsem ho restartoval...Najeli mi Wokna s plochoui a na jednou bum a měl jsem modrou obrazovku s hláškou, že došlo k selhání nebo něco takového...A teď pokaždé co to zapnu tak dělá to samé...Akorát v nouzovém režimu to jede :D ...Nechci to dávat do opravny tak prosím poraďte mi...

THANKS VÁS NEMINE :D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators

Muzes zkusit bud mackat po startu PC F8 . Najede menu a v nem das posledni znama funkcni konfigurace.

A nebo vlozis instalacni disk , nabootujes a obevi se ti jestli chces system znova nainstalovat ENTER a nebo jestli chces system opravit tlacitkem R .

Ale malo kdy to pomuze...

Odkaz ke komentáři

• 0

sem si jisty na 100% ze nejlepsi bude kdyz naformatujes HDD a pote nainstalujes nove windows plotoze tento problem muze byt zpusoben cimkoliv ale jestli se ti opravdu do reinstalu moc nece tak se mrkni co si instaloval posledne ale nejpravdepodobnejsi budou nake ovladace

PS:stalo se mi to same proto doporucuji format HDD a instal znova winodwsu!!!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu