toro Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 To můj notebook bohužel naprosto selhal co se vypalování týče :) viz. http://console-forum.net/tema/118130-madden-nfl-11Takže naprosto netušim jak budu hry vypalovat :) Zatím mi kámoš řekl že mi je pálit i stahovat bude. No kdyžtak na ten topic někdo mrkněte :) Kup si novou externí vypalovačku k ntb . Nejlepší pokud seženeš tak tuto : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=75204 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Smazáno - omylem dvakrát stejná odpověď . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vostoq Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 OK díky moc za tip :) Rozhodně se po ní někde mrknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CaseyCZ Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Co je to za otázku ? Co dát na USB ? Mohl by jsi se lépe vyjádřit ? Spatne jsi me pochopil,mam iso s hrou ale bez dvd dl,jde prevest to iso na usb? aby se nacetlo v xku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Spatne jsi me pochopil,mam iso s hrou ale bez dvd dl,jde prevest to iso na usb? aby se nacetlo v xku.. Protože jsi to tam nenapsal - jak to mám pochopit ? Převést to iso do xka přes USB nejde . U starších xboxů byla možnost udělat t.zv. JTag - ale u novějších už to nejde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shady1468626795 Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 mám soubor .iso , ale mrdl mi to nenajde, jak to mám otevřít v mrdl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shady1468626795 Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 mám soubor .iso , ale mrdl mi to nenajde, jak to mám otevřít v mrdl ? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shady1468626795 Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 Potřebuju pomoc, nejde mi jak je na obrázku zvolit iso ..v read from mam jen mechaniku a nejde to tam přepsat... naopak dole to jde ale tm to zase iso nevyhledá.. chci pálit na dvd r + dl... ale když dám v mrdl na dvd r - tak to jde jako je na obrázku ale zase mi to napíše detect error ? pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 Potřebuju pomoc, nejde mi jak je na obrázku zvolit iso ..v read from mam jen mechaniku a nejde to tam přepsat... naopak dole to jde ale tm to zase iso nevyhledá.. chci pálit na dvd r + dl... ale když dám v mrdl na dvd r - tak to jde jako je na obrázku ale zase mi to napíše detect error ? pls help Tak tomu nějak nerozumím. Ty chceš vypalovat na DVD + R DL programem mrdl ? To samozřejmě nejde !! Musíš vypalovat nejlépe ImgBurnem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shady1468626795 Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 no jo já koukal na návod s R - a nevšiml jsem si :) dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 tak jsem si zkoušel vypálit hru Dead island a na konci mi to hodí chybu. v xboxu to funguje jen do druhého levelu.. pak mám rozházený obraz.. :/ nechápu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Kontroloval jsi iso v ABGX a bylo vše zelené ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 kontroloval a v abgx bylo zelené vše.. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubchal Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Já se chci zeptat, když mám vypalování v IMGBurn tak mi všechno jede normálně až na to že u device buffer mi ta rychlost skáče od 0 naplno.....nevíte čím by to mohlo být a jak to spravím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Já se chci zeptat, když mám vypalování v IMGBurn tak mi všechno jede normálně až na to že u device buffer mi ta rychlost skáče od 0 naplno.....nevíte čím by to mohlo být a jak to spravím? To je normální - nevšímej si toho . I když se vypalování zastaví protože je buffer prázdný tak vypalování proběhne v pořádku . Mně to dělá také když zároveň na PC pracuji a nestačí se načítat data z HDD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubchal Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 To je normální - nevšímej si toho . I když se vypalování zastaví protože je buffer prázdný tak vypalování proběhne v pořádku . Mně to dělá také když zároveň na PC pracuji a nestačí se načítat data z HDD . A když nic nedělám?navíc mi to asi ještě před 2 měsíci normálně jelo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubchal Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 To je normální - nevšímej si toho . I když se vypalování zastaví protože je buffer prázdný tak vypalování proběhne v pořádku . Mně to dělá také když zároveň na PC pracuji a nestačí se načítat data z HDD .<br>A když nic nedělám?navíc mi to asi ještě před 2 měsíci normálně jelo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Já se chci zeptat, když mám vypalování v IMGBurn tak mi všechno jede normálně až na to že u device buffer mi ta rychlost skáče od 0 naplno.....nevíte čím by to mohlo být a jak to spravím? Proč ti to dělá nevím a jak to spravíš také nevím . Já si toho prostě nevšímám a neřeším to . Vypálí se ti hra dobře ? Jestli ano , tak o co ti jde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubchal Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Proč ti to dělá nevím a jak to spravíš také nevím . Já si toho prostě nevšímám a neřeším to . Vypálí se ti hra dobře ? Jestli ano , tak o co ti jde ? že mi to zbytečně zabírá víc času...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 že mi to zbytečně zabírá víc času...... Jak to více času ? Jestli ti kolísá jen naplnění bufferu , tak to se nemění přece rychlost vypalování - nebo tobě ano a vypalování se zastavuje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubchal Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Jak to více času ? Jestli ti kolísá jen naplnění bufferu , tak to se nemění přece rychlost vypalování - nebo tobě ano a vypalování se zastavuje ? Když se mi vlastně ta hodnota toho device bufferu dostane na 0 tak se mi začne zvyšovat doba za jakou se to dokončí.....původně když mi to jelo normálně naplno tak jsem to měl vypálené za 20-25 minut a teď mi to začíná na 40 a během toho kolísání se zvyšuje a snižuje pořád dokola...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazito Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Ahoj, mám na svém xboxu slim flash 2.0, mám vypalovačku od lite-on s iXtreme Burner Max. Když hra neobsahuje xgb3 tak je vše jasné, zkontroluji hru v abgx360 a když je vše ok tak můžu vypalovat.. Když je ale hra xgb3 kterou abgx360 neověří tak kde mám vzít tu jistotu že je iso v pořádku?? Popřípadě je nějaká groupa u které je jistota že mají iso v pořádku bez nutnosti kontroly??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Nijak se to ověřit, nedá, musíš prostě věřit tomu kdo hru ripoval. Seznam ověřených skupin najdeš na stránkách ABGX i s popisem jestli se u konkrétního release vyskytl nějaký problém, nebo je v pořádku. Ale dokud ABGX nebude umět kontrolovat XGD3 tak nebudeš mít jistotu, že je iso v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodon Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Ahoj, jak to tedy je tady > http://console-forum.net/tema/86485-gt-vypalovani-vse-okolo-vypalovani-a-jak-spravne-vypalovat-lt tvrdí že .iso nebude fungovat a musí to být .dvd a v tomhle topicu tvrdí že musí být .iso... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Ahoj, jak to tedy je tady > http://console-forum.net/tema/86485-gt-vypalovani-vse-okolo-vypalovani-a-jak-spravne-vypalovat-lt tvrdí že .iso nebude fungovat a musí to být .dvd a v tomhle topicu tvrdí že musí být .iso... Jestli jsi si nevšiml , tak jsi v jiném programu , než je ImgBurn !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.