SpyWare Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 dotaz, vypaluji v CloneCD, vypálil sem hru XGD3 a dal sem možnos "vypálit do konce disku" hra funguje, pak sem zkusil jinou hru a u té sem dal "pokusit se přepálit Disk" a u toho mi to při vypalování hodilo error ale hra také funguje, jaký je mezitím rozdíl a co hrozí? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muhaha Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 V abgx 1.0.6 se už může kontrolovat XGD3 ? To znamená zkontrolovat a napálit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Ano, verze 1.0.6 umí kontrolovat XGD3 a doplní do nich topologická data pro kontrolu AP25 sektoru. Pro správné vypálení je ovšem potřeba vypalovačka Lite-On iHAS 124 s revizí firmware B, popřípadě její jiné modely doplněné o některé jiné funkce (řeší se v jiném tématu). Pro tuto mechaniku existuje upravený FW, který ji donutí vypálit DVD až do konce média, čímž nepříjde o část ve které se ukrývají data pro kontrolu pravosti, což muže být důležité jak pro instalaci hry, tak pro hraní na live. Všechno se tu už někde řeší, stačí sledovat fórum a něco o tom trochu pohledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muhaha Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Jasně, ihas mám, s ixtreme burnerem, jen nikde nebyla zmínka... Takže teoreticky abgx360 + ihas = live,jo? Jediné, co nastavuji v abgx360 je fix na lvl3, když je všechno zelené, tak pálím .dvd soubor rychlostí 2,4x v imgburnu, tohle je zatím nejbezpěčnejší metoda hraní na live,ano? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Přesně tak, i když s tou bezpečností to není tak úplně na 100%, vždycky je možnost, že to nějakým způsobem zjistí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiba CZE Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 Zdravím měl jsem ABGX verzi 1.0.2 , a zjistil jsem že je novější verze, starou odinstaluju nainstaluju novou verzi/staženou přímo z abgx360.net/, ale pak když otevřu nově nainstalované ABGX pořád to ukazuje 1.0.2 :X neví někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 Nic, to je správně, zobrazuje se 1.0.2, ale je to 1.0.6, je to napsané na i stránkách ABGX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiba CZE Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 Nic, to je správně, zobrazuje se 1.0.2, ale je to 1.0.6, je to napsané na i stránkách ABGX. OK díky. a ty hry co jsem kontroloval přes tu starší verzi můžu hrát na LIVE? nebo je mám projet tou novou verzí a vypálit znovu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 Chceš-li na live, druhá volba je správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosicky Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 Zdravím ľudia mám taký problém s napaľovaním hier na xbox..napaľujem ich už dlho a všetko bolo v pohode ale dnes mi brácho omlylom Kúpil R- a skúšal som to cez net mrld ale nejde mi to...normálne kliknem R- vyberiem si súbor ISO, a ako náhle dam štart tak mi vybehne OPEN FILE FAIL..:/ neviete mi nejako pomôcť? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klanus44 Odesláno Leden 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2013 Hojte. Nemohl byste někdo reupnout ten mRDL? Všechno vyexpirovalo... Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klanus44 Odesláno Leden 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2013 Nemohl by někdo prosím reupnout ten mRDL? Linky vyexpirovaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 12, 2013 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 Link obnoven , pridano do prvniho postu . http://www.uloz.to/xr6uMvv/mrdl1-1-rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finish Odesláno Únor 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2013 Ludia sorry, ale aj ja patrím ktým blbejším :D čo zamenajú +R a -R ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Únor 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2013 plusová media (xbox hry) a mínusová, tozn. jiný formát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thompson06 Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 Dají se takhle pálit i xgd3 hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Dají se takhle pálit i xgd3 hry? NE nedají .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates026 Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Nezkousel jste nekdo palit FORZU HORIZON?? Zkusil jsem pres imgburn ...velikost souboru 8,14 tudiz hned chyba a po vypaleni hra proste nejede v xboxu ukaze ze je hra vypalena ale po spusteni hned chyba. PLS vim ze uz to tady je ale mohl by nekdo podrobnej navod pro amatery ?! Budu moooc vdecnej lidi!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir4a Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 Ahoj... mám od včerejška XBOX a toto je na co? Jako vypálím hru a jede nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červenec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2013 jak teda na Minuska vypalim hry XGD3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gmer Odesláno Září 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2014 Zdravím ľudia mám taký problém s napaľovaním hier na xbox..napaľujem ich už dlho a všetko bolo v pohode ale dnes mi brácho omlylom Kúpil R- a skúšal som to cez net mrld ale nejde mi to...normálne kliknem R- vyberiem si súbor ISO, a ako náhle dam štart tak mi vybehne OPEN FILE FAIL..:/ neviete mi nejako pomôcť? ... Najdi daný ISO soubor a klikni na něj pravým. Dej vlastnosti a ve vlastnostech odškrtni jen pro čtení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gmer Odesláno Září 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2014 Funguje. Díky za návod. Měl jsem dvakrát error. První byl: Open file fail. Stačilo najít daný ISO soubor, dát vlastnosti a tam odškrtnout jen pro čtení. Pak jsem měl děsně u konce vypalování další error. Už si ani nepamatuji, co tam bylo napsáno. Každopádně hra funguje skvěle, i přes ten error na konci. Vypaloval jsem na DVD-R DL The Simpsons Game (7GB). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 28, 2014 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2014 Navod updatovan , XGD3 hry takto vypalovat nejdou , nez zacnete vypalovat tak si prectete cely navod . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.