spide Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Ahoj, pokud mas rad nejen konzole od firmy Sony, ale take Nintendo Wii, Xbox360, deskové a figurkové hry, žánr scifi a fantasy, filmy seriály, filmovou hudbu a spousty dalsiho, urcite te bude zajimat tato nabidka. Hledame dva fanousky, kteri by se postarali na nasem festivalu o cast herny, ktera bude tvorena stojany s konzolemi PS2, PS3 i specialnimy stojany pro hru GT5 (s volantem, pedaly a velkou lcd televizi). Nabizime vstup na akci zdarma, ubytovani zdarma ve spacaku a odmenu dle odpracovanych hodin. V pripade zájmu mi poslete zpravu, nebo se ovete na kontakni mail na strankach www.festivalfantazie.cz Tomáš Bačkovský Zástupce ředitele Festivalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 rušim, nevyjde to ... DELETE pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 ahoj, hele, je to věkově omezený ? :D nebo berete defacto brigádníky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spide Odesláno Červen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Dexter: Neni to vekove omezeno, nicmene by 18+ bylo vyhodou. Neber to prosim jen jako brigadu, ale jako moznost podilet se na organizaci zajimave akce a udelat neco pro fanousky Playstation. Predpokladam technickou znalost jak ovladani konzoli, tak nejznamejsich her. V pripade zajmu napis soukromou zpravu, dodam dalsi informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Taky bych měl docela zájem,znalost konzolí, jak po HW stránce tak po SW tak trochu mám,ale je mi bohužel jenom 15 let(bude 16),ale pokud by to nebylo až tak velký problém,pls ozvi se na icg(viz profil) nebo mail: oboda7@seznam.cz , pořípadně nějaké info atd.( co tam asi tak budu dělat,kde to je a jak dlouho atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterblaster Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Měl bych také zájem, 18 mi už bylo. Xbox 360 Vlastním doma a PS2 taktéž (PS3) jsem jen zkoušel. Jen mám otázku kde se festival koná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spide Odesláno Červen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Akce se kona v Chotebori na Vysocine od 2.7. do 12.7.09. Veskere informace o programu, doprovodných akcich, hostech, podminkach prihlaseni atd. najdete na www.festivalfantazie.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterblaster Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Dobře, jsem ze Severní Moravy takže bych tam asi dorazil vlakem. Bylo by možné proplatit cestu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 jo paráda,mám to asi 60Km daleko,takže bych asi dorazil:) ještě otázku,jak to bude se stravou, ubytováním atd.? a když to je od 2.7. do 12.7 musim tam bejt takhle dlouho? nemůžu tam vypomáhat třreba 5 dní atd.( jen orientační otázka, samoržejmě, že tam budu chí být na celou dobu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.