adiZ Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Jednoduchá otázka ;) Vyjádřete se zde, nebo v anketě. EDIT : Prosím, nehádejte se který server je lepší. Každý si udělá svůj obrázek podle ankety. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Nejlepší je asi Share-Rapid.....ale i Rapidshare, ale u něj záleží, jestli máte PA. CZS byl dobrej, už stojí za nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Neni to trošičku zbytečný? At se každý rozhodne sám. Plno lidí má rádo CZShare, hlavně kvůli dostupnosti GB tady na foru, ale upload na něj je strašnej. Zase upload na rapid je naprosto bezproblémovej, ale dost lidí zase nemá PA. Takže můj nejoblíbenější server kam uploaduju je RS, bohužel nejradši stahuju z CZS (ikdyž rapid taky přežiju). Nováčci zase upřednostňují free servery (edisk..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Jednoznačně RapidShare Klady: - při platbě přes PayPal máte účet aktivovaný do 2 minut - ochrana soukromí (hlavně pro uploadery) - na RS najdete skoro všechno a hlavně rychle - upload/download se spolehlivou stálou rychlostí, ne jako jiné servery - příjemná cena - k dostání snadno i v ČR prostřednictvím oficiálním prodejců - 5GB denně, měsíčně 150GB při stahování od 2:00 do 10:00 se strhává pouze 10% = teoreticky můžete stáhnout až 1500 GB za měsíc - nový referral system Zápory: - nějaký snad jsou ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Tekken90: zápory jsou, a sice omezení stahování... 5GB denně prostě nestačí, na to, že za to platíš... A navíc, ikdyž jsem měl premium, tak mi to rychleji než 3MB/s prostě nestahovalo :(. Proto mám poslední dobou rád share-rapid, který je levný, stahuje mi to na maximum a je to dle mého názoru řešeno lépe -> máš určitý kredit, který ti vydrží do doby, než ho vyčerpáš - žádné časové omezení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 MasterMIND tak přece jen je RS hodně velkej server a používáho hodně lidí, takže nemůžeš počítat, že pojedeš max rychlostí stahování, když máě nějakou super rychlou linku :D Na to nemá ani RS takový připojení a jak jsem psal... limit je teoreticky 50GB/den ... pokud to stihneš stáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Tekken90: je pravda, že je to velký server, ale přece se za to platí :lol:, vždyť musí mít enormě velké zisky... Vem si třeba takový seznam.cz a jejich emailovou schránku... Můžeš tam mít neomezené množství dat, a to zadarmo... Prostě chci tím jenom říct, že rapidshare.com je dobrý jenom z toho hlediska, že tam je opravdu téměř všechno :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 No právě proto se za RS platí. Až bude na emailu od seznamu tolik věcí jako na RS, taky se bude platit... protože si to budou moct dovolit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Asi Share rapid - protoze ma nizke ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 u mne jednoznačně rapidshare.com, do fronty naházím desítky linků a o další se nestarám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Rapidshare, hlavne kvuli jednoduchosti stahovani CZshare kvuli 1GB uploadu a tomu ze se kupuji GB a ne cas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.