Alexej Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Hraji COD5 a nejde mi stahuvat větší soubory,koupil sem si body že si stáhnu balíčky map a nejde mi to ??? je to tím že sem v triál verzi na 30 dní???Sathoval sem už několik vecí ale to byli samí malí...poradte prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b0x3r305 Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 to nema s velikosti souboru nic spolecneho jen proste mappack pro cod5 v CR stahnout protoze je regionem omezeny.. :( navic uz se to tui nekolikrat resilo tak staci hledat! cuz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alexej Odesláno Červen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 jo ale já sem se registroval jako američan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Baltazar1468623462 Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Aj kdyby ses registroval jako Somálec. IP mas porad ceskou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alexej Odesláno Červen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 aha to sem nevěděl nevte kdy to bude u nás povoleno všechno??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Baltazar1468623462 Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Hledej tady nekde na foru o x360 topick se jmenem neco jako "nejdou stahovat mapy do GoW2" nebo tak neco, tam se to zrovna resi, jak to obejit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alexej Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 pojdte hrát přidejte si mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Alexej
Hraji COD5 a nejde mi stahuvat větší soubory,koupil sem si body že si stáhnu balíčky map a nejde mi to ??? je to tím že sem v triál verzi na 30 dní???Sathoval sem už několik vecí ale to byli samí malí...poradte prosím
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.